Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] החל שיווק של הפאסאט החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח לא קראת את מבחני ההשוואה בין רכבים בקטגוריוה זו.

כמעת כל מבחן שבודק את הפאסאט מול המתחרות מסכם שפאסאט הוא הרכב הטוב מהמתחרות(בהתחשב במחיר וגודל).

זה לא אומר שהוא הכי נוח או מרווח, זה לא אומר שהוא הכי יפה והכי איכותי, זה לא אומר שיש לו את המנואים הטובים ביותר או שלדה טובה ביותר - לא. זה אומר שמבחינת חסרונות, יתרונות ותחושת שלמות הוא רכב טיפה טוב יותר ממתחרות(לא בהרבה, אבל עדיין).

לאקורד בטח יש את השלדה הטובה ביותר, לסיטרואן - נוחות, למזדה 6 - מחיר-תמורה, אבל אם להתחשב בכל הקרטריונים ביחד הפאסאט לוקח את המקום הראשון.

אני לא אומר את הדברים האלה כי אני ממש אוהב את האוטו או כי אני נוהג בפולקסווגן, להפך אני אף פעם לא רציתי להיות בעלים של פאסאט(דווקה בגלל המראה החיצוני), פשוט צריך לשים את כל הדברים במקומם.

לגבי מונדאו - היא עדיפה על גולף כמעת בכל פרמטר שניתן למדוד אותו, אבל כשנוהגים בשניהם אני מעדיף את הגולף על המונדיאו בתחושה הכללית של הנהיגה ולא יודע להסביר למה, זאת פשוט דעתי.

פורסם

טרם קראתי מבחן דרכים בו ניצחה הפאסאט. תמיד הסופרב גם היתה זולה ועדיפה ממנה.

בכל מקרה, אם לדגם הקודם היה אפיל של יוקרה לחדש יש אפיל של רכב סיני. זו דעתי.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

על מי הם עובדים, זה אותו רכב רק שהוא זול יותר לייצור (כמו גולף 6 לעומת 5).

לדעתי צריך לראות במציאות כדי להחליט.

רשום בפרסומת מחיר בסיס של 20,000$ בארה"ב, ופה תשלמו כמו מניאקים.

http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם כבר מדברים על התחרות על ליבו וכיסו של הצרכן הישראלי, צריך לזכור ששתי המתחרות הראשיות שלה הן המונדאו שחזקה מאוד בליסינג והאינסיניה שהולכת להכנס חזק בליסינג בעוד הפסאט לא ממש מככבת שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
על מי הם עובדים, זה אותו רכב רק שהוא זול יותר לייצור (כמו גולף 6 לעומת 5).

לדעתי צריך לראות במציאות כדי להחליט.

רשום בפרסומת מחיר בסיס של 20,000$ בארה"ב, ופה תשלמו כמו מניאקים.

הפאסאט האמריקאית שונה מזו הארופאית. היא פחות איכותית ופחות מאובזרת (בתחומים מסויימים), יותר גדולה במקצת ועם מנועים שונים. אבל זה עדיין לא אומר שאנחנו לא משלמים הרבה יותר:)

פורסם

בסרטון הרכב נראה ממש טוב.

אבל זאת עדיין פולקסוואגן, מה שאומר שהיא תזדקן מהר יותר מהמתחרות, עלויות האחזקה שלה יהיו גבוהות יותר והיא תאבד מערכה מהר, רק בארץ זה נראה שונה, היבואן מיתג את עצמו יופי ויצר תחושת יוקרה מסביב למותג עממי.

אץ אותו הדבר אני יכול לומר לגביי היבוא של הונדה, איכות ההרכבה של הסיביק ממש מבאסת, לא יודע אם מישהו שם לב לריתוכים הבולטים במסגרת החלון הקדמי, אני מעולם לא שמתי לב עד שהלכתי לאסוף סיביק 2011 מהדילר בשביל ידידה שלי, הרכב מאוד בסיסי וספרטני, אמנם עיצוב הפנים נועז אך שום דבר שמצדיק את המחיר הגבוה בשוק הישראלי, תדמית ספורטיבית? בסה"כ מתחרה לקורולה.

אבל מה אני יכול לומר, התגובות התמיד יהיו : אתה בארה"ב מה אתה מבין.

אנשים צריכים להפסיק לאכול את כל הבולשיט הפרסומי, בדיוק כמו עם הסדרה 1 של ב.מ.וו, הדרך שבה מוכרים מכוניות בארץ (ערומות) ויבואנים שמתנהגים בשרירותיות. הייתי מעורב בכמה עסקאות רכב בחודשים האחרונים, האחרונה הייתה ליסינג למרצדס E350 חדשה, נכנסים לדילר, אומרים לו מה רוצים והוא נותן מחיר, אני יושב מולו ומתקשר לדילר מתחרה ואומר לו זה מה שמציעים לי בX מה אתה מציע לי על רכב בצבע הזה עם החבילות הלוו ו12K מייל בשנה, ואז לעוד דילר ועוד דילר ולבסוף מביא הצעה שנמוכה ב12% מההצעה שקיבלנו מהדילר השכונתי, הוא השווה את ההצעה והרכב הוזמן.

צריך ליצור תחרות, ליצור שינוי ושינוי יוצרים ברגליים לא בפה, שאנשים יפסיקו לקנות מכוניות, להתגבר על הדחף הפנימי ולהישאר עם הרכב עוד שנה, ליצור מודעות ולראות איך היבואינים מתקפלים, איך היבואנים נלחמים להורדת המיסים, להם יש את הכוח להשפיע על רמת מחירים אז יש להם את הכוח לעזור לציבור, אותו הדבר עם מחירי הדלק, לתדלק פחות, לסוע לעבודה עם חבר, להוריד את רכישת הדלק הארצית ב20% לחודש.

אבל לא - במדינת ישראל אנשים חכמים מאוד. למה שאני לא אקנה? למה שאני לא אעשה?

אני משווה את החיים בישראל לחיים פה ורואה איך ציבור יכול להשפיע , איך תחרות בחברות הסלולר מביאה למצב שב40 דולר בחודש יש לך שיחות, הודעות ואינטרנט בלי הגבלה.

הציבור צריך להבין את הכוח שלו.

haters will hate

פורסם

זה שראיתה בסיויק פס ריתוך לא אומר איכות הרכבה דרק, האיכות הרכבה בסיויק מצויינית. תנסה להשוות אותה (אני בטוח שניסיתה)

לקובלט או משהו דומה.

תמיד מצחיק לשמוע אמריקאים שברגע שמספרים להן שחצי מדינת ישראל נוסעת ברכב חברה הן מתחילים לקנא.

פורסם

זה כנראה לא ממש משנה איך היא נראית...פאסאט ב 200 אלף שח ? WTF ?

מישהו מוכן להמר כמה היא תהיה שווה אחרי שנתיים-שלוש, זאת ממש התאבדות כלכלית.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
זה שראיתה בסיויק פס ריתוך לא אומר איכות הרכבה דרק, האיכות הרכבה בסיויק מצויינית. תנסה להשוות אותה (אני בטוח שניסיתה)

לקובלט או משהו דומה.

תמיד מצחיק לשמוע אמריקאים שברגע שמספרים להן שחצי מדינת ישראל נוסעת ברכב חברה הן מתחילים לקנא.

לא אמרתי דרק אמרתי לא איכותי כ"כ וזה נכון, רכב טוב למחיר שלו כאן, בארץ הוא over priced

haters will hate

פורסם
טרם קראתי מבחן דרכים בו ניצחה הפאסאט. תמיד הסופרב גם היתה זולה ועדיפה ממנה.

בכל מקרה, אם לדגם הקודם היה אפיל של יוקרה לחדש יש אפיל של רכב סיני. זו דעתי.

צודק ,הרכב נראה בסגנון הרכבים הסיניים,רק שרופי המותג יירכשו,הם ייאמרו ,במציאות הרכב נראה הרבה יותר טוב ,התמונות משקרות:wink:.

פורסם

הרכב נראה סביר, אבל המחיר שערוריתי למה שמקבלים.

כל בנאדם עם קצת שכל לא יקנה רכב כזה, שיש 3 מתחרות חזקות מולו(מונדיאו, סופרב, וC5)

פורסם

פולקסוואגן נעשתה מעין מותג פרימיום בשנים האחרונות.

אני לא רואה סיבה להוסיף 25,000 למחיר הסופרב ולקנות את הפאסאט במקום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לעניין השרשור : גם לטעמי הפאסאט מכוערת ולפי הקווים שלה נראית מאוד מאוד דומה לדגם היוצא.

עם זאת - קהל הלקוחות של הרכב הזה הם אנשים סולידיים שלא מחפשים הרפתקאות (כמו ניסאן ג'וק המ-ז-ע-ז-ע-ת למשל) ויתכן שזה יקלע לטעם שלהם. אני מסכים שהמחירים של הפאסאט מופקעים.

מה שאני לא מסכים זה שסקודה נותנת את אותה תמורה. אני גם לא חושב שהעיצובים של סקודה יותר מוצלחים והתדמית של מונית גם לא תורמת למי שמחפש רכב מנהלים. איכות ההרכבה והחומרים בסקודה היא לא באותה ליגה.

מנהלים אמיתיים לא יקנו סקודה. מי שיקנה סופרב הם כאלה שמחפשים משפחתית גדולה ורואים במחיר הזול הזדמנות לקנות משהו שהוא קצת שונה מהמיין סטרים (מונדאו, מזדה 6, סובארו B4 המכוערת וכו')

C5 זה לא רכב שימכר כאן במספרים יפים, הוא מעוצב מאוד יפה, אין מה לומר, אבל כל עוד הוא מגיע עם הגיר הזבאללה ועם התדמית שלו בשוק ,אין לו זכות קיום. אם לובינסקי רוצים להתחיל לשפוך רכבים כאלה לשוק בכמויות הם צריכים למכור אותה במחיר שיציב אותה קצת מעל המשפחתיות ואז בהנחה שסיטרואן לא כאלה גרועות כמו שהיו פעם - אולי המוניטין שלה ישתפר.

בכל מקרה, כמעט כל רכב מהקבוצה הזו זה סוג של התאבדות כלכלית והפאסאט לא יוצאת דופן.

לקחו רכב שעבר זמנו כבר ממזמן, שינו לו את הפרונט למכוער ביותר ודפקו מחיר מטורף, שאפו לצמפיון לפחות הם יודעים שיש מספיק פרייאירים חובבי המותג כדי שיקנו במחיר הזה.

כאילו שצ'מפיון אלה שעיצבו את הרכב.

הדבר היחיד שהם קובעים זה המחיר המופקע ורמת האיבזור.

ואני שואל שוב לפי מה קבעת את זה?

ועם כל הכבוד אל תשווה את המונדאו לגולף 5 שלך, אין דבר אחד בגולף שהוא יותר טוב בה מהמונדאו.

מונדיאו זה לא רכב מי יודע מה לטעמי,לא פסגת האיכות וממש לא פסגת העיצוב האמירה שלך קצת גורפת מדי והשנאה שלך למותג מעבירה אותך על דעתך.

אני מבין שצריך להעביר זמן באינטרנט עד שיגיעו משגריר לגרור את האיטלקיה למוסך אבל בכל זאת.... :D [מרגיז הא? שאנשים משתמשים בסטיגמות שהן לא בהכרח נכונות ומדברים על משהו שאין להם נסיון מגוף ראשון בו]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...