Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניה Seat Leon

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, בפרוש לא משתלם ולו מהסיבה שהלאונים 1.2 נמכרים במחיר מבצע שמסתובב סביב עשירייה מתחת למחיר אותו ציינת ( ע"פי פירסומי היבואן ). אם אתה יודע משהו אחר, כמו העובדה שיכול שהמבצע הזה הסתיים, אנא תעדכן כאן.

פורסם

המחיר של הרכב זה 109k ללא צבע מטאלי ללא סאן רוף ללא ללא מחיר העליה לכביש ללא מצלמת רוורס ללא חיישני רוורס

אז אני חוזר על השאלה שלי ?

האם כדאי להשקיע 119k על רכב ליאון מנוע 1200 tsi עם כול התוספות שרשמתי למעלה

או

לשלם 111k לאותו הרכב רק צבע לבן ובלי שום תוספת ??

תודה

פורסם

האם שווה לקנות בקבוק יין ב 1000 ש"ח ?

תלוי בצרכים. כנ"ל לגבי הרכב שאתה מחפש, ותלוי למה אתה משווה אותו.

באופן כללי הרכב טוב ומאובזר מאד, הרבה מעבר לרכבים אחרים בסגמנט שלו.

אני מתנייד עם רכב כזה מנוע 1800TSI ידני, נוסע ב 99% מהזמן לבד ברכב ומאד נהנה.

אם אתה לא צריך את המערכת וה GPS אני הייתי מוותר וקונה אותו קירח.

המערכת הרגילה מצויינת, ובתוספת סכום לא גדול (עד 1000 ש"ח) אתה שם שני רמקולים אירופאים מעולים 6X9 על המגש מאחורה. זה מה שאני עשיתי. אם אתה חייב להפרד מעוד כמה אלפים הייתי משקיע אותם בחישוקים יותר יפים (או יותר גדולים).

המנוע חדש, אז אי אפשר לחוות דיעה על אמינות, אבל מאד חסכוני בדלק. הרכב שלי עם המנוע הגדול לפי מחשב דרך צורך בממוצע 8 ליטר לכל 100 ק"מ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

את המערכת אני מקבל במתנה הסאן רוף זה מה שמבדיל בין המכירים

סיאט לוקחים 6000 שקל על הסאן רוף

היית לוקח את הרכב ללא הסאן רוף ??

האם ברשיון של הרכב אפשר להכניס ג'אנטים גדולים יותר ??

פורסם

סאן רוף לא מזיז לי, ואני לא יודע אם הוא בכלל מתומחר במחירון, זה לא משהו שהייתי קונה (לדעתי זו התקנה מקומית) כי עם השנים הגומיות מתייבשות ומתחילות נזילות, בקיצור לא מעניין אותי.

אפשר לשלם כ 25 ש"ח במשרד הרישוי ולשנות את מידת הצמיגים באופן חוקי מ 16" ל 17".

בכל מקרה, תזמין נסיעת מבחן לראות אם הרכב מתאים לך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני אישית לא הייתי לוקח סאן רוף, כי לדעתי זה

1.ביזבוז של כסף

2. נמאס מהר

3. יכול לגרום לעוד תקלות ברכב כמו נזילות וכו' אם זה היה משהו שהייתי חייב אותו והוא היה יכול לגרום לתקלות אז אין מה לעשות אבל בשביל סאן רוף זה לא שווה את הטרחה.

נ.ב

אל תשכח לברר מחירי ביטוח כי שאני ביררתי עם חבר שלי שמעל גיל 24 הכי זול שמצאנו היה בסביבות 8 אלף לחובה+מקיף שזה כמעט כפול מרכבים אחרים שבדקנו

Polo 1.2 Tsi 2011

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

קצת לא קשור אבל אם כבר אז כבר.

אני קניתי את ה 1.8 ידני (מחכה לקבל אותו) לפני שבוע.

הבעיה היא שפתאום אני קולט את המבצעים המטורפים שיש ומרגיש ממש אהבל.

יש עילה לבטל את העסקה כעת ? או לפחות לדרוש את ההנחה כפי שמפורסם ?

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקפצת שירשור מלפני שנה..

על אילו מבצעים אתה מדבר? אני יודע שעל הלאונים יש מבצע שרץ כבר כמעט שנה on&off , כמה שילמת על הרכב?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כן אלה המבצעים.

אני קניתי אמנם בהנחה (כ 18K) וקיבלתי מערכת מולטימדיה אך עדיין לא משתווה למבצע הקיים (בהנחה שאני ב 100 הראשונים ומקבל מערכת חינם)

יוצא שיש הפרש של כמה אלפים בודדים.. אבל כסף לא גדל על העצים.

תודה

פורסם

לגבי תוספת ה STYLANCE שכוללת את הסאנרוף, חיישנים וכו', זה ממש עניין שלך. אף אחד לא יוכל לומר לך אם כדאי או לא כדאי לקנות תוספות.

לגבי הרכב - זה בדיוק הרכב שאני מחזיק (1.2 ידני עם מערכת מולטימדיה). הרכב פשוט - מ ע ו ל ה!

מרווח, נוח, תא מטען סביר, מהיר מאוד, גיר מדהים בשילוב עם מצמד רך ביותר. הרכב כולל את כל התוספות האפשריות, 8 רמקולים, בקרת שיוט, היל הולד ומה לא. מערכת המולטימדיה מומלצת בחום. יש לה שליטה מההגה, כוללת תצוגה של בקרת האקלים, מערכת ניווט ועוד ועוד.

יש לי את הרכב כחצי שנה ואני נהנה בכל פעם שאני נכנס אליו. מומלץ בחום.

לגבי השאלה האם לרכוש בצבע לבן ב- 109 או להוסיף עוד 10K על תוספות, זה ממש לשיקולך.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...