Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נשרפה לי ככל הנראה הנורה שמאירה את כפתור מפשיר האדים האחורי בהונדה סיוויק 2002 שלי.

מדובר בנורה שמאירה ממש את הרקע של הכפתור עצמו בלילה, ולא זו שדלוקה אם ההפשרה ממש פועלת (זו דווקא תקינה), כך שזה יחסית זניח, אבל עדיין מציק לי :)

מה אמורה להיות העלות הכוללת של תיקון במוסך? או אולי עדיף דווקא ב"תדר" שמתמחים באלקטרוניקה?

כמו"כ אשמח לפירוט על תיקון עצמי - אין לי נסיון בזה כלל, אבל איני טכנופוב - אם יש מדריכים ברורים לפירוק הקונסוליה (אני מניח שזה נחוץ), אשמח לנסות.

תודה!

פורסם

פרק את המאפרה, מאחוריה יש בורג אחד, תוציא אותו, תוציא את המתקן שמחזיק את המאפרה (עשוי מתכת) מעליו יש בורג שמסתכל למעלה, פרק אותו, ודחוף את הקורה שהבורג הזה מחזיק כלפי מעלה, כל הקונסולה העגולה שבתוכה יש רדיודיסק ואת הכפתורים של המזגן תצא החוצה מהפנל המכזי, ושם אתה כבר תבין מה לעשות.

בנוסף שלחתי לך מסר בפרטי.

פורסם

הבורג שמסתכל למעלה - שים לב יש שניים כאלו !!

אם תנסה לתלוש את הקונסולה החוצה כשאחד מהם עדיין שם (קצת יותר בפנים לכיוון הימני) זה ייגמר ממש רע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה על העצות חברים ובמיוחד על ההודעה הפרטית והאדיבה!

תפנית מפתיעה - היום פתאום שתי הנורות שליד המפשיר (AC וסירקולציה פנימית) שבתו גם הן - כבר חשבתי שבסופ"ש הזה יהיה לי הרבה מה להחליף, אלא שבמקרה לגמרי גיליתי שמכה קטנה על הפלסטיק שמסביב לנורות החזירה את כולן לחיים! :)

ושוב תודה - פורום נהדר.

• תוכן חדש...