Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, איך אני יודע איזה נורות אני צריך לאורות ראשיים?

מה זה המושג קאנבס?

הרכב הוא איביזה fr 2013

תודה על העזרה

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רוצה להחליף את המנורות בלוחית רישוי מאחורה (t10) וגם את תאורת פנים הרכב (c5w) הרכב הוא יונדאי i20 שנת 2012.

אני רוצה אור לבן/לד לבן ורציתי לדעת איזה חברות טובות יש ולא יקרות עד 15 שקל למנורה.

והאם צריך לקנות מנורת free error?

אני הזמנתי לרכב שלי נורות כאלה: http://www.ebay.com/itm/251703065378 הן מאד חזקות ולפי מה שאני מבין אמורות להיות עם נגד מובנה, מה שאומר "error free". מה שקישרתי באות בכל מני אורכים, אז תוודא מה האורך המדוייק של הנורה שלך, ותזמין בהתאם.

לא יודע מה סידור של הנורות במספר הרישוי שלך, אבל אם הן מעל\מתחת למספר כמו אצלי בפיג'ו וברנו, קניתי כאלה: http://www.ebay.com/itm/181388244494 והן מאירות את המספר מצויין.

פורסם

מעוניין לקנות בקליות שקופות למאזדה 2 שלי,

שמתי לב שהן עובדות עם נורות לד - רציתי לשאול האם בקליות מן הסוג הזה הן חוקיות או שצריך אישור כלשהו ?

http://www.ebay.com/itm/MAZDA-2-DEMIO-LED-Tail-Lights-Lamps-CLEAR-Style-2007-up-/170825684204?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c60114ec&vxp=mtr

פורסם

מישהו יכול לענות לי האם זה חוקי ? (פנסי לד)

האם צריך לשלם מכס ומע"מ על הבקליות ?

האם לדעתכם זה בכלל יפה ? - מצרף תמונה של הפנסים.

$_12.JPG

פורסם
מישהו יכול לענות לי האם זה חוקי ? (פנסי לד)

האם צריך לשלם מכס ומע"מ על הבקליות ?

האם לדעתכם זה בכלל יפה ? - מצרף תמונה של הפנסים.

האמת שנראה ממש יפה, סופסוף פנס שלא נראה כמו סטייל ערס כמו 99% ממה שמסתובב בארץ.

לגבי מחירים וחוקיות - אין לי מושג מה המכס ותפקידו שם או מבחינת האם יעצרו לך את זה בהזמנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אהלן חברים ושבוע טוב.

התקנתי קסנון לאחרונה במאזדה שלי.

הטסט שלי הוא לעוד כחצי שנה ומן הסתם אני אצטרך לגשת לטסט ללא נוורות הקסנון.

אשמח לדעת אם יש צורך בפירוק של כל קיט הקסנון, כולל המוח או שניתן להחליף רק נורות

וישר לגשת לטסט.

בנוסף- במידה ונורה אחת נשרפת או שאני מעוניין להחליף לגוון אחר, גם כאן ישנה דרישה להחליף את המוח או רק החלפת נורות?

שבוע טוב ותודה מראש לעונים.

שלומי.

פורסם

זה מה שאני עשיתי החלפתי נורה למקורות (צהובה) והסתרתי את הספק והחוטים של הקסנון, ועברתי בלי בעייה...

הייתה לי איביזה fr 2013.

פורסם

המוח והכל נמצאים אצלי מתחת לבטנה.. ככה שמהבחינה הזאת אין בעיה..

השאלה היא אם לטסט רק מחליפים נורות ללא המוח ואם רוצים להחליף לנורות קסנון בגוון אחר זה רק החלפת נורות ללא מוח?

שלומי.

פורסם

שלום לכולם, מאיפה אני יכול להשיג פס לד לאיזור הפנסי ערפל שאין לי ? מודבר במאזדה 3 2008

מאיפה קונים וכמה עולה? אני לא רוצה מהאינטרנט כי אין לי מושג בחיבורים. מחפש משקום בראשון--חולון

בנוסף- לאחרונה אני רואה במקום איפה שהפנסי ערפל כמו פס לד אבל שנותן אור חזק כמו קסנון, לי זה נראה אור נאון כזה.

בקיצור, צריל להשלים את המראה לדימונד ויזן שיש לי ומחפש אור לבן לאיפה שהפסני ערפל

תודה

פורסם

מאזדה 6 דגם פרמיום יוצא מהמפעל כבר עם קסנון, כך שאני חושב שזה חוקי ולא צריכה להיות שום בעיה להרכיב קסנון על כל דגם של מאזדה 6, כי הפנסים הם אותם פנסים אצל כל הדגמים ומיעדים לקסנון.

מקסימום תנסה, ואם תכשל אז תחליף, לא עניין יקר.

בכל אופן, בבקשה תשתף איך עברת את הטסט.

תודה, ובהצלחה.

פורסם
מאזדה 6 דגם פרמיום יוצא מהמפעל כבר עם קסנון, כך שאני חושב שזה חוקי ולא צריכה להיות שום בעיה להרכיב קסנון על כל דגם של מאזדה 6, כי הפנסים הם אותם פנסים אצל כל הדגמים ומיעדים לקסנון.

החוק בארץ מחייב שיחד עם פנסי קסנון תהיה מערכת לשטיפת הפנסים וכיוון גובה אלומה אוטומטית (במקום חוגה ליד פיקוד האורות). ככל הנראה במאזדה 6 שלא הגיעה במקור עם פנסי קסנון אין את הדברים הנ"ל. כיוון גובה אלומה אוטומטית אולי לא יבדקו בטסט, אבל ישימו לב שאין מערכת לשטיפת פנסים.

פורסם

לגבי כיוון גובה אוטומתי לא ידעתי.

לגבי שפריצרים אני לא בטוח, יש מלא רכבים עם מערכת קסנון ללא מערכת שטיפה, אפילו במאזדה 6 דור 2 יש קסנון ללא המערכת שטיפה.

בכל אופן, אני הייתי מנסה לעבור ללא החלפה, ובמידע שהבוחן יפסול על הנורות, אפשר להחליף במקום כמו כל נורה אחרת, לתת לו לראות, ולא לשלם ולעבור מחדש.

• תוכן חדש...