Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפש מנורות h4 לרכב מחפש משהו איכותי שלא ישרף מהר, אני רוצה מנורה לבנה ולא כחול או משהו כזה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

חברים יש לי נורות של פיליפס דיימונד ויז'ן מקוריות. 5000K . לאחר שהיו אצלי כמעט חודש מותקונת ואז הורדתי לקראת הטסט לא החזרתי כי לא התלהבתי מהן אני מנסה למכור אותן 300 ש"ח גם H7 וגם H1.

פרטים בפרטי

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• ספונסר פורום
פורסם
מחפש מנורות h4 לרכב מחפש משהו איכותי שלא ישרף מהר, אני רוצה מנורה לבנה ולא כחול או משהו כזה

אתה מוזמן להתנסות בנורות IPF,

*satisfaction guaranteed*

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

מבחינת חוקיות זה לא חוקי מהסיבה שזה נחשב כתאורה חיצונית נוספת (שאסור על פי חוק להוסיף כל תאורה שלא הגיעה מקורית מהיצרן).

על פי דעתי ברכב כמו שלך יעלימו עין. (גם ברכבים חדשים בדר"כ לא עושים כלום על זה.)

לצערי אני לא מכיר מקום בארץ שמוכר את המוצר הנ"ל , אם יש לך גישה לאיביי משם תוכל להשיג את זה מבלי לבזבז דלק מיותר בחיפושים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

קראתי את השרשור, והדעות חלוקות וקצת ישנות

אני מתלבט בין שני הדגמים האלה:

Philips X-treme Vision +130% H4

OSRAM Night Breaker Unlimited H4

הפילפיס דגם חדש יחסית.

אני מחפש אור יותר לבן אבל שלא יהיה הבדל משמעותי מפנסי הערפל והחניה.

יש אפשרות גם להוסיף אור חניה, שהצבעים יהיו דומים עד כמה שאפשר

אשמח לקבל את ההצעות שלכם

הרכב זה גטס 2008 GLS

פורסם

ממליץ בחום על DIAMOND VISION של PHILIPS, יש לי כרגע על הרכב שלי, הגוון לבן ויפה והם מאירות יותר טוב לדעתי ממנורות רגילות(תמונות מצורפות למטה) אגב התמונות בכוונה ככה שהפנס לא מסנוור או משהו, האור הוחלש בתמונה כדי להדגיש את ההבדל בגוון

קראתי את השרשור, והדעות חלוקות וקצת ישנות

אני מתלבט בין שני הדגמים האלה:

Philips X-treme Vision +130% H4

OSRAM Night Breaker Unlimited H4

הפילפיס דגם חדש יחסית.

אני מחפש אור יותר לבן אבל שלא יהיה הבדל משמעותי מפנסי הערפל והחניה.

יש אפשרות גם להוסיף אור חניה, שהצבעים יהיו דומים עד כמה שאפשר

אשמח לקבל את ההצעות שלכם

הרכב זה גטס 2008 GLS

כפי שאמרתי לבחור מעליי, אתה מוזמן גם להתרשם מהתמונות, בנוגע לאיזה סוג אתה צריך תצטרך לברר זאת לבד ידידי....

חיפשתי OSRAM COOL BLUE 4000K ב H7 לפיאט שלי, לא מצאתי אלא רק את ה SILVER STAR 2.0

יש טעם להרכיב אותן? שוות משהו?

אם אתה מעוניין הזמנתי בטעות בהתחלה את אותם סוג מנורות כמו בתמונות רק H7 אני יכול למכור לך כי לי אין מה לעשות עם זה....

unnamed.jpg

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg

פורסם

אני רוצה להחליף את המנורות בלוחית רישוי מאחורה (t10) וגם את תאורת פנים הרכב (c5w) הרכב הוא יונדאי i20 שנת 2012.

אני רוצה אור לבן/לד לבן ורציתי לדעת איזה חברות טובות יש ולא יקרות עד 15 שקל למנורה.

והאם צריך לקנות מנורת free error?

פורסם

נורות ב 15 ש"ח בדרך כלל לא מחזיקות מעמד, אם הרכב שלך "מזהה" נורה שרופה אז לפעמים הוא לא יזהה אותם וה לא ידלקו והאור שלהם לא ממש לבן אלא סגול משהו.

אם אתה מחפש משהו איכותי לאורך זמן עם אור לבן אמיתי, אני קניתי של אוסרם בסביבות ה100 ש"ח לזוג. יש באוטוסטור.

• תוכן חדש...