Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פששש אהבתי מאוד..

בעיקר את זה שזה לא נורות קטנות כאלה של לדים אלה פס אחד נראה כמו תרות נאון חזקה יפה מאוד

כל העולם מבקש בין 200 ל 400 שח על זה

משלם לך ששתתקין לי גם נראה לי הכי טוב

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

מחפש לרכב שלי מנורות לפנסים הקדמיים

משהו איכותי בגוון לבן או לדים

אשמח לקבל כישורים לאיביי.

האם צריך לרכוש גם מתאם למנורות ?

פורסם

איזה רכב.

בכל מקרה ממליץ על mtec cosmos blue.

199c55836bb19db670c50bb79f73d737.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי לא

וזה לא דעה בעצם כל רכב מקבל נורה בצורה שונה

יש לי חבר עם דימונד ויזן שנתיים וחצי כבר והיא מעולה. מן הסתם אין לי אינטרנס לשקר אני לא בעל הבית של פיליפס

הזמנתי גם אני נראה מה יהיה

פורסם

עברה טסט פעמיים

אגב אשמח לשמוע המלצה למשהו אחר ומחיר תודה אבל בתנאי שהאור יהיה לבן וחזק כמה שיותר

תודה

פורסם (נערך)

אני מחפש נורות H4 לרכב בצבע לבן או כחול חלש דמוי קסנון, לא מבין בזה בכלל, עברתי על האשכול ראיתי שמומלץ הדגם של פיליפס דיימונד, אני מחפש משהוא יותר זול על מה אתם ממליצים?

ראיתי גם נורות H4 LED זה לאור ראשי?

קישור:

http://www.ebay.com/itm/H4-3528-68-SMD-LED-6500K-310-Lumen-White-Fog-Light-Bulb-Headlight-Car-DC-12V-/191411934622?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2c910a559e&vxp=mtr

או שחייב באור הראשי רק נורה בסגנון הרגיל ולא LED?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

שלום לכם

קראתי את השרשור אבל לא את כולו

אני זקוק לנורות לד לבן לSEAT IBIZA 2011 REFRENCE

הקטנות האלה ליד נורות הH4 שהזמנתי פיליפס דיימונד ויז'ן

ובנוסף נורות ערפל לבנות גם. מה המידות והדגם שאני צריך להזמין מאיביי את הלדים, ואת נורות הערפל לבן דימונד ויז'ן של פיליפס?

אשמח לדעת ולקבל קישורים

פורסם

קראתי את השרשור על נורות לרכב והזמנתי פיליפס דיימונד ויז'ן H4 לסיאט איביזה רפרנס 2011. זה מה שצריך שזה אורות דרך +גבוהים

אני צריך גם נורות ערפל של דימונד ויז'ן. איזה מידה או איך זה נקרא?

בנוסף, בצדדים ליד הנורות הדרך, יש 2 נורות קטנות כאלה. שמתי בעבר לדים לבנים ונשרף. אשמח לדעת איך ואיפה קונים ומידה

פורסם

שלום חברים

רכשתי נורות של אמריקן איגל

h4 12v 60w/55w p43t xenon super white

האם הן מתאימות כאור גבוהה למאזדה 3 2004?

ואשמח לקבל חוות דעת על הנורות כי אני יודע שיש איכותיות וטובות יותר אבל אני לא מחפש משהו יקר אלה משהו עממי שייתן אור לבן ויפה

• תוכן חדש...