Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יחידת הראש שנמצאת בשימוש במכונית היא ממודל 86120-44080 (מצורפת תמונה).

אני מנסה להרכיב AUX באופן עצמאי שיצא מהפאנל האחורי ויתחבר למכשירי מדיה חיצוניים.

אשמח לקבל הכוונה, דיאגרמות וכדו'.

תודה מראש! :wink:

IMG_5762.jpg

IMG_5761.jpg

פורסם

אפשרי בהחלט.

יש לך שתי אופציות:

1. לבנות מתאם בצורה עצמאית, יש סכמות מפורטות באינטרנט. אתה יכול להתחיל באתר הזה, יש כאן מס' פרוייקטים, כולל סכמות ליצירת כניסת AUX.

2. ולדעתי עדיף, ניתן להזמין מתאם ספציפי שמאפשר כניסת USB, SD ו AUX. מתחבר לפאנל המקורי ומשמר את השליטה מההגה. לי הוא עלה 500 ש"ח כולל המשלוח ולמזלי הוא עבר ללא מיסים (מיסים היו מייקרים את העסק באיזור ה 30%). אם זה מעניין אותך חפש בגוגל את המתאמים של connects2.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בבקשה: http://www.connects2.co.uk/c2search.aspx?catID=53&manID=232&modID=596

יודעים איזה דגם צריך לפי מס' הפינים בקונקטור, יש סה"כ שתי אופציות, או סידור קונקטורים של 6 בשורה העליונה, 6 בתחתונה או 5 בעליונה ו 7 בתחתונה. ספציפית למכשיר של פותח השרשור יש צורך במתאם ה 5+7, הקונקטור הימני התחתון בתמונה הוא הקונקטור שהמתאם יתחבר אליו.

כדי לדעת בוודאות איזה דגם להזמין יש צורך בפירוק ה HU המקורי מהרכב ולבדוק. את ההזמנה עשיתי מאי-ביי, לא חסרים מוכרים.

עד עכשיו זה עובד פיקס, האיכות מצויינת וגם נשמרת השליטה מההגה. החסרון הוא שלא ניתן לראות את שמות השירים, הרדיו מזהה את המתאם כצ'יינג'ר וכל תיקייה היא "דיסק".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי איתמר, תודה רבה על התשובה המפורטת הזו!

לא צפיתי שזה יהיה פרוייקט רציני כל כך שיצריך רכישה של רכיבים חשמליים נוספים, הייתי בטוח שמדובר בחיבור של כבל אודיו רגיל לאיזור מסויים ביחידת הראש (מראה כמה אני מבין בנושא).

נראה שאעדיף ללמוד את הסכמה ולנסות לחבר את הרכיבים השונים, גם מתוך האתגר וגם מתוך העובדה שמלכתחילה לא רציתי להוציא 500 שקלים על חיבור שנראה לי די פשוט בהתחלה.

אגב, בוורסו 2003 אין שליטה מההגה אלא רק שליטה מיחידת הראש שבין כה וכה לא עושה רושם של חכמה מדי.

ובכלל, במחיר של 500 ש"ח לא כדאי לקנות פשוט יחידת ראש חדשה (עם תוספת של 200 ש"ח נוספים) ולהימנע מכבלים משוחררים?

שוב, המון תודה על העזרה עד כה. מקווה שאצליח להוציא משהו מההמלצות שלך!

• תוכן חדש...