Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אמרו את זה פה הרבה פעמים: אל תסמכו על חברות הסלולר, תבדקו כל חשבונית ב-10 עיניים.

וזה מה שאני עושה.

בחשבונית של היום (זו שקיבלתי היום, כוונתי) גיליתי ש-2 קווים "מתים" עוד מסוף שנות התשעים (אני מנוי אצל הנבלות האלה משנת 95 או 96 ) "קמו לתחייה". ממש פלישת חוטפי הגופות. מסתבר שאני צריך לשלם 28 אגורות על כל אחד מהקווים הללו, שמיותר לציין שלא מופיעים אפילו בחשבוניות ישנות יותר.

כמובן, התקשרתי למוקד. וכמובן, ברגע שענו (14 דקות ו-34 שניות, לפי מכשיר ההקלטה שהכנתי על מנת להקליט השיחה עבור תביעה ייצוגית מתוכננת) השיחה כרגיל התנתקה "בטעות". זו כבר פעם חמישית (!) בחודשים האחרונים שבה אם אני עובר את סף ה-10 דקות, ברגע שעונים השיחה מתנתקת באורח פלא. ומאחר ויש לי סבלנות של פיל במדיטצייה על ראש ההימלאייה, אני תמיד מגיע לסף הזה, ועובר אותו, ותמיד לא מצליח להשיג נציג בפעם הראשונה עקב ניתוק. ותמיד זה ברגע שאני שומע "פלאפון שלום, מדב...". וזהו.

אני בקצה עצביי, חברים. נשבר לי הברווזין לגמרי מהנבלות האלה. היום אני מקליט אותם, ומגיע עד למנכ"ל, לשמוע מה הוא אומר על זה.

לידיעתכם. מוגש כשירות ציבורי. כי ככה זה כשאוהבים...:lol:

(מה רציתם שאני אגיד? שבשבילי הכוכב זה אתה?!)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלא תדע עוד צער :|

על כן נאמר בגמרא,מסכת שודדים ברשיון המדינה - "כבדהו וחשדהו" :idea:

בתרגום : "תסמוך" עליהם שהם דוברים אמת,לא ירמו אותך,ויגבו רק מה שמגיע להם ושאתה צורך,אבל עדיין בדוק את החשבונית הקרובה עם זכוכית מגדלת,רו"ח,עו"ד,ופלאפון עם חיוג מהיר כלשהו :-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שלא תדע עוד צער :|

:-P

תודה, כבודו.

להלן לשון המכתב שאני שולח למנכ"ל חברת פלאפון, כולל פרטי ההתקשרות עימו אם למישהו נוסף יש צורך.

17/01/2011

לכבוד: גיל שרון, מנכ"ל פלאפון

טלפון: 050-7078888

פקס: 050-7078000

הנדון: יישום שיטת "מצליח" בחברת פלאפון.

מאת: "ברווז", מספר לקוח ZZZZZZZZ.

שלום רב.

שמי "ברווז", ואני לקוח נאמן של חברת פלאפון מזה כ-15 שנה, החל משנת 1996.

1)לחרדתי הרבה, הופתעתי לגלות ש-2 קווים אשר היו בבעלותי עד סוף שנות התשעים והפכו ללא פעילים, ואף לא הופיעו באף חשבונית בשנים האחרונות, באורח פלא "חזרו לחיים" והוחלו עליהם חיובים שונים ומשונים, כולל תשלום חודשי קבוע (מסתבר), על מה ולמה? רק כדי למשוך עוד כספים "סתם" מלקוח וותיק?! התנהלות זו בזוייה לחלוטין בעיניי. באותה מידה 2 הקווים הנ"ל יכלו להישאר "מתים", כפי שהיו בעשור האחרון, מבלי להטריח את הלקוח לבטל אותם, או לכל הפחות לבקש ממנו ישירות אישור על החלת חיוב חדש, שלא היה צריך לשלם בעשור האחרון. יש לכם את המספר שלי. כמה קשה זה כבר יכול להיות?!

2)בעקבות כך, שוחחתי עם מרכז השירות שלכם היום. במידה והשיחה לא מתנתקת באורח פלא ברגע שעונים (בד"כ באיזור ה-14 דקות המתנה, ובד"כ זה לא קורה שהיא לא מתנתקת), שגם זה מוטיב שחוזר על עצמו בכל פעם שאני מנסה ליצור קשר עם נציג שירות, מתחיל מסע הטירטורים.

3)מבלי להלאות אותך יותר מדיי, נקצר ונאמר, שהחלטה זו לחייב את הקווים האלה עלתה לחברת פלאפון בלקוח וותיק ונאמן, שהפך לממורמר. ברשותי 3 קווים נוספים מעבר לאלה שהנציגה ביטלה עבורי בשיחתינו, ואותם אבטל גם כן בהקדם האפשרי.

את המכתב הזה שאני כותב לך עכשיו, אני מתכנן להפיץ בקרב חבריי, על גבי הפורומים השונים, ולפנות למשרד התקשורת בכדי לבחון את חוקיות החלת גבייה על דבר מה שלא היה בשימוש כבר עשור, יהא זה שירות או מוצר גשמי, וזה כולל את תמליל השיחה שהוקלטה ביני לבין נציגי ה"שירות" שלכם (שנשמע שהם עושים טובה למישהו, במקום לעשות את העבודה שלהם שעליה משלמים להם). הגדילה לעשות הנציגה שאמרה ש"בתור מחווה שירותית אני אבטל לך את הקווים כי לא פנית אליי בכעס". תודה רבה באמת, הרי זה מה שביקשתי מההתחלה, וזה מה שהייתם אמורים לעשות, כי זו העבודה שלכם.

4) זו לא הפעם הראשונה שאני טועם מנחת זרועה של חברת פלאפון, אך בעבר (עקב היותי פראייר, מסתבר) לא הגבתי. ובכן, מטעויות לומדים. במהלך 15 השנים שאני עם חברתכם, נעשו לי מספר עוולות שונות ומשונות, אשר אינני זוכר כבר את כולם, רק את הטעם המר שהם השאירו אותי איתו לזמן רב.

5)אני מציע, מר שרון, שתנצל מכתב זה בתור "אבן רוזטה" בכדי לבחון מה האירגון אשר אתה ממונה עליו עושה לא בסדר, ותוכל לשנות את דרכי התנהלות החברה אל מול הלקוח להבא. אני מודע לזה שאם אני לא לקוח עסקי עם 80 קווים אני לא שווה כלום בעיני החברה, אבל בכל זאת, 15 שנה, לא ביקשתי הטבות מיוחדות(פראייר- כבר אמרתי?), לא הצעתם צ'ופרים כלשהם, וכשהייתי צריך אתכם, גם היה נציג אחד שקרא לי "שקרן" לפרצוף.

אז תודה אבל לא תודה, חברת פלאפון, נמאס לי מכם ומהתנהלותכם המשוגעת.

מר שרון, מאחר ואתה כמנכ"ל לא יכול להיות אחראי על "רמת הבורג" באירגון גדול, זה ברור, מובן ולגיטימי. עם זאת, אשמח לשמוע את תגובתך האישית לעניין.

זו לשון המכתב המדוייקת. השיחה הוקלטה (כן, כל ה-45 דקות שלה :?:evil::shock::roll::x )-חבל שלא בווידאו, הייתי מעלה את זה ליוטיוב. אולי אבקש מסאבלימינל והצל לעשות על זה שיר, כמו

(טכנית, שברו לו את הגיטארה ב"יונייטד", זה הופיע ביוטיוב...).

דעתכם?

פורסם

וואלה?...

תוכל בבקשה למסור לו משהו ממני?

Bring-it-on-bitch.jpg?imageSize=Medium&generatorName=harry-potter-come-at-me-bro

אוקיי. נראה כמה שערות יזוזו לו.

פייסבוק, טוויטר, "משפט שדה", שומר מסך, המשך יבוא.

עדכון:

לכל מי שנכווה, פרטי משרד התקשורת:

http://cafe.themarker.com/topic/929748/

המועצה לשידורי כבלים ושידורי לווין היא הגוף המפקח על חברת HOT וחברת YES. במידה ואתם מנויים של אחת החברות והינכם סובלים משירות לקוי, רוצים להתנתק ולא מצליחים, גובים מכם כספים שלא כדין וכו' יש למי להתקשר ולפנות בתלונה. מצ"ב רשימת בעלי תפקידים, מספרי טלפון ודוא"ל במשרד התקשורת, במועצה לשידורי כבלים ולווין והממונה על הגנת הצרכן במשרד התמ"ת. נתקלתם בבעיה? תתקשרו ותתלוננו.

דוא"ל אגף הדוברות במשרד התקשורת [email protected]

טלפונים של בכירים במשרד התקשורת:

לשכת שר התקשורת:

טלפון:02-6706301

פקס:02-6240029

פירוט בעלי התפקידים ומספרי טלפון:

שר התקשורת - אריאל אטיאס: 02-6706300

יועץ לשר התקשורת - פיני יצחקי : 02-6706302

לשכת המנהל הכללי

טלפון:02-6706310

פקס:02-6240321

המנהל הכללי - מרדכי מרדכי : 02-6706310

המשנה למנכ"ל - משה גלילי :02-6706310

יועץ מקצועי בכיר למנכ"ל עו"ד אמיר הלר : 02-6706314

מנהלת לשכה - רחל נואריאן : 02-6706311

מנהלת אגף - נעמה הניג : 03-5198215

המועצה לשידורי כבלים ושידורי לווין

טלפון: 02-6702210

פקס: 02-6702273

יו"ר המועצה - ניצן חן טלפון: 03-5198122

דובר המשרד - ד"ר יחיאל שבי טלפון: 02-6706323

עוזרת לדובר - שרה רוזנברגר טלפון: 02-6706323

מנהלת פניות הציבור - מירב שטרוסברג אלקבץ טלפון: 02-6702210

פקס: 02-6702273

מנהלת הסדרת השידורים לציבור

טלפון:03-5198122

פקס:03-5198141

לשכת דובר המשרד

טלפון:02-6706323

פקס:02-6706372

לשכת היועץ המשפטי

טלפון:02-6706333

פקס:02-6235695

יועצת משפטית - עו"ד נגה רובינשטיין טלפון: 02-6706333

ממונה חוק חופש המידע - עו"ד ליאת גלזר טלפון: 02-6702256

אלו הם חברי מועצת הכבלים שאחראים על הוט ויס :

מר אורן משה

גב' הדסה רלבג

מר זאב רז

גב' חנה קובל

מר יגאל לוי

מר מאיר כהן

גב' נעמה הניג

עו"ד רוני נויבאור

עובדי המועצה:

לימור שמרלינג, עו"ד, מזכיר המועצה

גב' מירב שטרוסברג אלקבץ, מנהלת תחום הגנה על הצרכן

גב' מזל ששון, רכזת בכירה למועצה

עו"ד יצחק קמחי, הממונה על הגנת הצרכן טלפון: 02-6662590

הממונה על הגנת הצרכן - כרטיס ביקור

פורסם

אני חייב לשאול שאלה, אתה פנסיונר? אתה מובטל? יש לך יותר מדי זמן פנוי? או שסתם חסר לך ריגוש בחיים?אם לא, איך אני גם משיג כל כך הרבה זמן פנוי? אוקי זה כבר מספר שאלות.

אני פשוט נדהם כל פעם מעזות המצח, והכותרות הצועקות שמתבררות ככלום. 28 אגורות? אני לא אומר שצריך לתת למישהו לקחת אגורה שלא מגיעה לו, אבל לעשות כזה רעש? להשקיע כל כך הרבה משאבים? אתה לא חושב שזה עולה לך יותר מאותם 28 אגורות ?תתקשר, תבטל, אתה יכול לצעוק קצת לא יזיק תבקש איזה פיצוי ותמשיך הלאה לעיסוקך.

ולא הייתי כותב את זה סתם, עיון בנושאים שפתחת יגלה כי אתה תובע ספאמרים (אני מקבל כזה עושה בלוק וממשיך הלאה), מחפש מי תוקף לך את המחשב, מנתח סכומי מע"מ באגורות על קבלות דלק (אני ממלא, מחשב, הגיוני, המשכנו הלאה), מצלם משאיות הנושאות רכבים בדרכים שלא נראות לך (מה עניינך מה אחרים עושים ברכושם? אם נחשוב שניה, משאית על משאית ועליה מכוניות זה לא הגרר שבדרך כלל מגיע לגרור לך את הרכב, אולי זה גרוטאת ברזל) ועוד.

לא יודע אם אתה בגיל לקבל טיפים, אבל טיפ קטן וחשוב- תחשוב בגדול, תהיה גדול.

פורסם

ענק! :lol::lol::lol:

אנשים כמו Z4 3.0si הם בדיוק האנשים שהם המטרה של התרגילים האלה, הפראיירים שה"זמן" שלהם שווה יותר מזה רק שבמצטבר גם לך וגם ללקוחות אחרים זה שווה מיליונים :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני חייב לשאול שאלה, אתה פנסיונר? אתה מובטל? יש לך יותר מדי זמן פנוי? או שסתם חסר לך ריגוש בחיים?אם לא, איך אני גם משיג כל כך הרבה זמן פנוי? אוקי זה כבר מספר שאלות.

אני פשוט נדהם כל פעם מעזות המצח, והכותרות הצועקות שמתבררות ככלום.

עזות מצח? תסלח לי על השפה שלי, אבל אם היו מנסים לדפוק אותך בת*ת, היית אומר משהו או ממשיך כאילו כלום לא קרה?

מתבררות ככלום? תחשוב רגע לבד. האם אני הלקוח היחיד של הרשת? האם אני הלקוח היחיד שמחייבים אותו על זה? ביחד, כל הלקוחות שמחייבים אותם על "כלום", מביאים לחברות מיליונים. מדי חודש.

28 אגורות? אני לא אומר שצריך לתת למישהו לקחת אגורה שלא מגיעה לו, אבל לעשות כזה רעש? להשקיע כל כך הרבה משאבים? אתה לא חושב שזה עולה לך יותר מאותם 28 אגורות ?תתקשר, תבטל, אתה יכול לצעוק קצת לא יזיק תבקש איזה פיצוי ותמשיך הלאה לעיסוקך.

28 אגורות לכל קו, בתור התחלה- זה החלק היחסי מתוך דמי מנוי קבועים שמסתבר שאני צריך לשלם, בסך של 9.9 ש"ח לכל קו מת שכזה. עכשיו זה כבר לא נשמע כל כך פעוט, מה?

לעשות כזה רעש... ובכן, שוב- אם היו מנסים לדפוק אותך מאחור, היית עושה רעש או מקבל את זה בהבנה?

ולא הייתי כותב את זה סתם, עיון בנושאים שפתחת יגלה כי אתה תובע ספאמרים (אני מקבל כזה עושה בלוק וממשיך הלאה),

לא כל כך קל בג'ימייל לעשות בלוק. וחוץ מזה, כנראה שלא קראת את הכתבה הזו. פיתוי של להרוויח קצת כסף ל"ביזבוזים" על חשבון נבלות ששולחות לך נוזקות, כשמצבך הכלכלי לא להיט, הוא לא קטן. ועדיין לא עשיתי עם זה כלום. רק התלהבתי. כמו תמיד...

מחפש מי תוקף לך את המחשב,

כשהאנטי ווירוס שלי אומר לי שתוקפים לי את המחשב, אני נוטה להאמין לו. כשהוא גם נותן כתובת IP, אז בכלל סיבה למסיבה.

מנתח סכומי מע"מ באגורות על קבלות דלק (אני ממלא, מחשב, הגיוני, המשכנו הלאה),

כבר לא זוכר את הסיטואצייה, האמת.

מצלם משאיות הנושאות רכבים בדרכים שלא נראות לך (מה עניינך מה אחרים עושים ברכושם? אם נחשוב שניה, משאית על משאית ועליה מכוניות זה לא הגרר שבדרך כלל מגיע לגרור לך את הרכב, אולי זה גרוטאת ברזל) ועוד.

ואם אתה היית הלקוח שאמור לקבל "משאית יד ראשונה מרופא". לא היית רוצה לדעת איך העבירו אותה את הכביש?...

לא יודע אם אתה בגיל לקבל טיפים, אבל טיפ קטן וחשוב- תחשוב בגדול, תהיה גדול.

אין גיל שבו אפשר להפסיק לקבל טיפים.8)

ואני רוצה לומר לך עוד דבר: אין מודדים אדם בכוסו, כיסו ובכעסו.

התעצבנתי. הדם רתח, חמתי בערה בי להשחית, קורה. קצת OVER REACTED. קורה. אבל המכתב למנכ"ל פלאפון הולך להישלח בכל מקרה. נמאס לי שכל הטעויות של החברה הזו הן לרעתי, משום מה.

השאלה האם זה 28 אגורות או 28 אגורות שהצטברו לסכום נכבד.

ראה למעלה- הם רוצים 9.9 שח לחודש לכל אחד מהקווים המתים. מיותר לציין שאין לי אפילו את המכשירים שלהם הקווים משוייכים- זה היסטורייה עתיקה.

פורסם

לא הייתי שותק כמו שאמרתי, אבל לכל דבר יש משקל ויש את התגובה הראויה, אתה בעצמך מציין שזה תגובה מוגזמת.

9.9 שח לכל קו לכל חודש? אז איך לא ציינת את זה בהתחלה? זה די משמעותי נראה לי. או שהם רוצים מכאן והלאה?

לגבי ה"מכל אחד 28 אגורות מצטבר למליונים", מצא עורך דין שבא לו על ייצוגית, שניכם תרוויחו (למרות שרק בשביל להשיג את המידע תשימו הרבה אפסים).

פורסם

מסכים עם כל מילה ומילה שאמרת מר ברווז!

גם אני עברתי את אותה מסכת היסורים עם חברת "פלאפון".

אך מכיוון שאצלי אין מי שיעזור לי, ואני לא אחד שיודע למצוא אנשים

שיעזרו לי (רק לא מזמן יצא לי לראות בטלויזיה שיש עו"ד בהתנדבות), אז העלמתי עין, וככה מספר חודשים, עד שפתאום גם הסכומים קפצו להם (אם אתם שואלים - אינטרנט, כשביקשתי בכלל לבטל את האינטרנט לפני מספר שנים, מה גם שזה מכשיר ישן שבקושי תומך באינטרנט)

מי שמכיר אותי קצת ממה שסיפרתי על עצמי בפורום, יודע שאני בסה"כ בחור צעיר, ללא עזרה. אז התחלתי לחקור בגוגל, ולחקור, ולחקור לבסוף מצאתי פתרון:

שלחתי לחברת פלאפון בקשת ניתוק שנוסחה בכתב יד,

הבקשה נשלחה בפקס + דואר רשום. צילמתי העתקים.

שמרתי אישורי משלוח לפקס ולדואר הרשום.

לאחר שבוע ימים - נותקו הקווים עם מכתב בדואר.

יצאתי פראיר, לא ביקשתי פיצוים, לא רבתי איתם, לא חשבתי לתבוע.

אך מה עוד יכלתי לעשות?

הם ביקשו להגיע ספציפית למרכז שירות שרחוק לי, מה גם שלא שאני

בעל הקווים, כניראה שאין לי זכות לבטלם. אמא שלי לא יכולה להגיע

משום שהיא היתה עם אחי שעבר תאונת דרכים בבית חולים, 3 חודשים.

אבל אותם זה מעניין? חה.

הם לקחו לנו כמה אלפי שקלים, שזה מאוד משמעותי לנו, כי אף אחד

לא עובד, חיים מקצבה. אבל מה לעשות, הם יותר חזקים ממני, הם ניצחו.

לכן אל תוותר מר ברווז, אני מאוד מעריך אנשים כמוך, שלא נותנים

לאחרים לדרוך עליהם, לעומתי. שעומדים על שלהם, נלחמים על הצדק שלהם.

כל הכבוד לך, תצליח ! :wink:

פורסם
לא הייתי שותק כמו שאמרתי, אבל לכל דבר יש משקל ויש את התגובה הראויה, אתה בעצמך מציין שזה תגובה מוגזמת.

שמע, כבר אכלתי מספר לא מבוטל של צפרדעים מהחברה הזו. תוסיף לזה את היום ה"נפלא" שעבר עליי (אם הייתי מספר לך לא היית מאמין לי), ותקבל נוסחא מנצחת.

9.9 שח לכל קו לכל חודש? אז איך לא ציינת את זה בהתחלה? זה די משמעותי נראה לי. או שהם רוצים מכאן והלאה?

ה-28 אגורות היו החיוב היחסי לחודש הראשון (על מספר ימים בלבד). עקרונית החיוב יהיה 9.9 לקו, לחודש. אני חושב שיש להם מזל שלא חיבו אותי מההתחלה על 9.9, אולי לא הייתי מצליח לשמור על קור רוחי בטלפון איתם...

לגבי ה"מכל אחד 28 אגורות מצטבר למליונים", מצא עורך דין שבא לו על ייצוגית, שניכם תרוויחו (למרות שרק בשביל להשיג את המידע תשימו הרבה אפסים).

לא ממש בא לי על ייצוגית. אין לי עניין, זמן, כסף וכח להתחיל עם זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם אני נכוותי מאותו סיפור.

אמא שלי לא עוקבת אחרי חיובי האשראי שלה( טעות גדולה בפני עצמה), וסתם במקרה ריפרפתי בפירוט האחרון שהגיע, גיליתי חיוב של 100 שקל על ידי חברת פלאפון. אין לנו במשפחה קווים בפלאפון, ולכן התקשרתי לברר על מה החיוב, כמובן אחרי המתנה ארוכה בקו, הנציגה ביקשה ממני קוד סודי, אמרתי לה שאני לא יודע על מה היא מדברת, אין לי קוד סודי, אין לי מכשיר או קו ברשת שלהם, אבל הנציגה עמדה על שלה שהיא לא יכולה למסור לי שום פרטים ללא הקוד הסודי, ואם אנחנו רוצים עוד מידע אנחנו צריכים לגשת למרכז שירות.

ניגשנו למרכז השירות, אחרי שעה וחצי בתור, הודיעו לי שהחיוב הוא עבור דמי שימוש עבור 2 קווים שהיו פעילים בשנת 2001.

עד שנת 2004 חוייבנו 30 ש"ח על כל מכשיר, ומשנת 2004 כנראה שחלה איזשהי עליית מחירים, והחיוב הפך ל50 ש"ח עבור כל מכשיר.

אז אם נצא מנקודת הנחה שהקווים הללו היו פעילים ובגדר ההתחייבות משנת 2001 עד שנת 2004, חוייבנו 7 שנים פשוט סתם!!

בשנת 2004 אני זוכר בוודאות שהתקשרנו וניתקנו את הקווים.

ניסינו להסביר לנציגים ולהתרעם בפניהם, אבל כמובן שזה לא עזר, נוצרה התקהלות של נציגים מולנו שישבו מול המחשב וניסו לתת לנו הסברים אודות החיובים, אבל לא ממש הצליחו.

הם טוענים שאין שום בקשת התנתקות בהסטוריה של הקוים, ואם אנחנו טוענים שאכן ביקשנו לנתק את הקוים, להציג הוכחה, אחרת אין מה לעשות.

הסברנו שלעולם לא ניתן לנו שום טופס או מסמך שמאשר את ההתנתקות, והתנתקו דרך השירות הטלפוני.

הם התחילו לספר סיפורי סבתא, שאם הניתוק היה טלפוני אז זה היה משהו שנקרא " חתימה קולית" והנציגים בטלפון היו צריכים לבקש מאיתנו להגיד בטלפון אני ככה וככה ת.ז ככה וככה מבקש לנתק את הקווים. ואז תוכן השיחה והקלטתה היו מופיעים בהסטוריה של הקו, אבל כמובן, שהם לא מוצאים תיעוד כזה.

הם עוד ניסו לשכנע אותנו להתחיל להשמיש את הקווים, אבל בסוף ניתקו אותם לבקשתנו.

במקרה או שלא, אחרי יומיים הגיע לנו מכתב הביתה מחברת פלאפון, שבו הם מבקשים להודיע לנו שיש לנו 2 קווים שעדיין פעילים כבר מספר שנים אבל לא שמישים ועל מנת למנוע חיוב מיותר הם ינותקו אוטומטית תוך 60 יום, אם לא נבקש אחרת.

מיותר לציין שלעולם, במשך כל השנים הללו, לא קיבלנו אפילו מכתב אחד, או חשבונית, או איזשהו מסמך מחברת פלאפון, שכנראה היה מדליק לנו נורה אדומה והיה גורם לסיום החיוב במועד מוקדם יותר.

מבחינת משפטית אין לנו ממש לעשות, כי אין לנו את ההוכחות להציג שאכן ביקשנו להתנתק.

מה שנשאר לעשות זה להזהיר אחרים.

תעכבו טוב טוב אחרי החברות, שאנו ששים למסור להם את פרטי האשראי שלנו, והם מצידם ששים לחייב אותנו כמה שרק יצליחו.

• תוכן חדש...