Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו, 240 כ'ס עם יותר מ34 קג'מ, לעומת הסופרב עם קצת יותר מ25 (1.8) אפילו המליבו הישנה עם המנוע הישן מפיקה "רק" 30 קגמ. רק האינסיגניה עם יותר מ35 קגמ. נתונים מדהימים לרכבים בפחות מ190K.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

למרות הנתונים ה"מפוצצים" של האופל , בנסיעת מבחן היא הרגישה לי כבדה מאוד , זינוק מהוסס ותאוצת ביניים איטית משהו.

יכול להיות שהאשם הוא בתיבת ההילוכים אבל אני ממש לא התרשמתי.

עוד נקודה לרעת האופל היא הגג המשתפל שנוגע בפדחת של מי שיושב זקוף במושב האחורי והכיסאות הקדמיים והלא נוחים (להתרשמותי כמובן).

פורסם

כתבתי על השיוניים בדגם הטיטניום במתיחת פנים-מעבר למנוע והגיר

מערכת שמע פרימיום של סוני-9 רמקולים הכוללת סאבוופר

דיבורית בלוטוטס

חיבור USB

פיקוד קולי על המערכת והדיבורית.

מידת צמיגים שונה

פנסי לדים אחוריים

פנסי לדים קדמיים

איתותים במראות

פורסם

אין ספק שמדובר ברכב אטרקטיבי למי שאינו מאותגר חנייתית (כלומר לא צריך לחנות ברחובות ת"א) או עיצובית (מה לעשות, עדיין נראה לא משהו הרכב הזה). להורים שלי, למשל, הוא יכול היה להתאים, אבל בספק אם הם היו משקיעים את הכסף בשביל לקבל 7.5 שניות למאה. זה לא ממש מעניין אותם. היו חוסכים כמה K10 ומגיעים למאה קצת יותר לאט.

לכן השאלה: מי בעצם קהל הלקוחות של הרכב הזה? קבלנים? מנהלי הי-טק? סבא וסבתא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

משפחות שהפרוטה מצויה בכיסן, ומעדיפות להגיע ליעדן יותר מהר משאר העדר. :rolleyes:

אני דווקא חשוב שהעיצוב הזה מוצלח מאד, ושהגולף 5 הייתה יותר מוצלחת מגולף 6.

אז מה? דעה זה כמו רקטום, לכל אחד יש. זה לא אומר שצריך לחלוק אותה עם כולם.

פורסם
רגע,אז גולף 5 מוצלחת יותר מגולף-6.זה נכון

והמונדאו=רקטום ?!

כנראה שחם שם באותה מידה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה לא בדיוק מה שאתה מחפש ברכב מנהלים שכזה, אבל היחס מחיר-כ"ס שהוא נותן עכשיו הוא פשוט מצויין- 240 כ"ס (טורבו) ב-184,000 שקל. אני נוהג במונדיאו 2008 מליסינג עם המנוע הישן והוא אכן הבעיה המרכזית של הרכב הזה. מענייו מהי צריכת הדלק של המנוע החדש.

מה שכן, העיצוב שלאחר מתיחת הפנים פחות טוב לדעתי מזה שלפני העדכון. הפס הכסוף שהוסיפו שעובר בין הסמל רק גורע מהעיצוב.

בכל מקרה, אני מאוד אוהב את העיצוב של המונדיאו (יותר את זה שלפני העדכון כאמור). פשוט רכב מרשים. הסופרב נראית לא טוב, בעיקר מאחורה. לא אטרקטיבית ומשונה קצת. האינסינייה דווקא יפה וספורטיבית במראה שלה, אבל היא גם קטנה מהן משמעותית.

פורסם
זה לא בדיוק מה שאתה מחפש ברכב מנהלים שכזה, אבל היחס מחיר-כ"ס שהוא נותן עכשיו הוא פשוט מצויין- 240 כ"ס (טורבו) ב-184,000 שקל. אני נוהג במונדיאו 2008 מליסינג עם המנוע הישן והוא אכן הבעיה המרכזית של הרכב הזה. מענייו מהי צריכת הדלק של המנוע החדש.

מה שכן, העיצוב שלאחר מתיחת הפנים פחות טוב לדעתי מזה שלפני העדכון. הפס הכסוף שהוסיפו שעובר בין הסמל רק גורע מהעיצוב.

בכל מקרה, אני מאוד אוהב את העיצוב של המונדיאו (יותר את זה שלפני העדכון כאמור). פשוט רכב מרשים. הסופרב נראית לא טוב, בעיקר מאחורה. לא אטרקטיבית ומשונה קצת. האינסינייה דווקא יפה וספורטיבית במראה שלה, אבל היא גם קטנה מהן משמעותית.

8)

עניין העיצוב הוא רק חלק מהעניין. אם מדברים על עיצוב יש גם את רמת הגימור.

לדעתי הסופרב עולה על המונדיאו ברמת הגימור (לפחות כיום מול בדגם משנת 2008). אבל, בצורה החיצונית אני מסכים איתך שהמונדיאו נראת יותר טוב.

השאלה הגדולה היא אם המונדיאו החדשה היא גם משופרת מבחינת הטכנולוגיה (פרט לשינוי במנוע). ככל הנראה היא עדיפה על הסופרב בהתנהגות הכביש.

אך מה עם שאר האספקטים ?

פורסם
הסופרב רכב טוב,אבל הנוחות נסיעה שלו קשה,והרכב מתרסק על בורות כמו..רכב אסייתי.

כמו רכב גרמני אתה מתכוון. ידוע שהרכבים הגרמנים בחרו להיות בצד בקשיח יותר של השיכוך, נוח מאד בכבישים טובים (אין תחושת שיט) ופחות על מהמורות.

פורסם

גם בתחום הנוחות,והתנהגות הכביש,המונדאו בשתי דרגות מעל הסופרב,שלא הייתי קונה אותה רק בגלל הכיעור והנוקשות המציקה שלה.

פורסם
למי יש ניסיון עם הטיפולים במוסך סקודה לסופרב ?

מה עם העלויות ?

העלויות של טיפול קטן בין 650 ל- 1000 (תלוי במוסך). בהשוואה מצומצמת שערכתי מדובר בעלות נמוכה יחסית...

פורסם
גם בתחום הנוחות,והתנהגות הכביש,המונדאו בשתי דרגות מעל הסופרב,שלא הייתי קונה אותה רק בגלל הכיעור והנוקשות המציקה שלה.

שכחת להזכיר את תחנת הדלק הצמודה למונדיאו. ובנושא התוספות המונדיאו ענייה למדי.

• תוכן חדש...