Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם נכון וגם מדוייק,למה אתה מסיק מסקנות ריקות מתוכן??

נסעתי ברכב,ואמנם הוא לא קשה כמו מאזדה 3 או גטה,אבל הוא גם לא בקטגוריה של משפחתיות קומפקטיות.

מה שקשור לנוחות הנסיעה הסופרב בתחתית הסגמנט,כאשר אפילו חלק מהמתחרות היפניות משככות את ה"כבישים" בצורה נעימה יותר.

דרך אגב יש רכבים עם מתלים רכים יותר והתנהגות כביש מוצלחת יותר משל הסופרב.

כל מה שרשמת לגבי ה"יתרונות" של רכב קשיח זה פשוט קשקוש,במיוחד שלא מדובר פה ברכב ספורט,אלא במשפחתית גדולה.

רוני, הוא צודק בכל מילה, וגם לגבי מה שכינית בקישקוש. הרכב הזה מכוונן אכן בצד הקשה של הסקאלה, כמה שמאפיין את המכוניות הגרמניות. בכבישים איכותיים (בגרמניה לא חסר, אבל לצורך העניין גם בכביש החוף או כבישים דומים) הנסיעה מהנה ומפנקת יותר מאשר ברכבים המשייטים והמתנדנדים. כאשר יש מהמורות, המצב פחות נוח. קח בחשבון שקל מאד ליצרן רכב להתקין מתלים רכים, ולכן אין כאן עניין של איכותי יותר או פחות או חיסכון בעלויות, אלא עניין של תפיסה.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, הוא צודק בכל מילה, וגם לגבי מה שכינית בקישקוש. הרכב הזה מכוונן אכן בצד הקשה של הסקאלה, כמה שמאפיין את המכוניות הגרמניות. בכבישים איכותיים (בגרמניה לא חסר, אבל לצורך העניין גם בכביש החוף או כבישים דומים) הנסיעה מהנה ומפנקת יותר מאשר ברכבים המשייטים והמתנדנדים. כאשר יש מהמורות, המצב פחות נוח. קח בחשבון שקל מאד ליצרן רכב להתקין מתלים רכים, ולכן אין כאן עניין של איכותי יותר או פחות או חיסכון בעלויות, אלא עניין של תפיסה.

כביש החוף מלא בבורות ופיצוצים אחרי הגשם,זה לא מקום "טוב" לנסוע בו עם סופרב,עדיף אמריקאית או צרפתייה,חראם על הגב..

פורסם
כביש החוף מלא בבורות ופיצוצים אחרי הגשם,זה לא מקום "טוב" לנסוע בו עם סופרב,עדיף אמריקאית או צרפתייה,חראם על הגב..

אספר לך סיפור רוני. יש לי חבר אמריקאי שהתלבט בין רכישת פסאט (מושבי עור וכו') לטויוטה קאמרי...שאלתי אותו, למה שלא תקנה אמריקנית? התחיל לצחוק....(בסוף קנה פסאט).

חבר אחר מאותו מקום קנה אינטרפיד. אמר לי "אני יודע שזה חרא של אוטו שיבקר במוסכים, אבל אני מוכן לשלם בשביל הפינוק"). הבעיה היא שבארץ המכונית האמריקנית היחידה בטווח המחירים המדובר היא המאליבו. נו באמת...

• תוכן חדש...