Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שלא תבדוק ייבוא אישי של הביואיק לקרוס שהיא שידרוג של האופל המצויינת?

http://auto.nana10.co.il/Article/?ArticleID=608154

הביואיק בארץ נמכרת במחיר גבוה יחסי ( כ- 230,000 ש"ח).

לביאיק יגיע דגם יותר צנוע - ריגל.

אני חושב אולי להמתין לדגמים חדשים שיגיעו (אנח מקווה שיהיו במחיר הדומה לאינסגיה).

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכמו שאמרתי: אינסגניה או סופרב.

כל עוד המונדיאו אינה Eco-Boost היא אינה מעניינת במיוחד מבחינת מנוע/גיר, למרות שבשאר היא מעולה.

המאליבו אולי לא מתחממת (מיסטר לוי) אך תא הנוסעים שלה (מכל בחינה) אינו עומד מול הסופרב ושאר האופציות. נכון שהיא טובה מבעבר (וטובה לעצמה) - זה לא זה, אני מצטער.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
. צ'מפיון מתנהג ללקוחות שלו בכל פעם שיש תקלות ברכבים שלהם, הם יורקים ללקוחות בפנים כאילו לא קנו מהם בכלל את האוטו, אז תצא מהסרט שאתה חי בו.

חשבתי שיש לך איזה קשר עקיף אליהם?

בכל מקרה, אלי ואל השותף שלי מתייחסים יפה, גם במרכזי וגם בפליקס. ואין לנו טוארג או CC...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוראל, אני מסכים חלקית אם מה שאתה אומר מכיוון, שבאותו יום שאני השכרתי את הסופרב נהנתי ממנה עד הגג באמת!. אבל אחרי הפשלה שהיא עשתה, וגרמה לי לאחר לאן שהייתי צריך להגיע וכל הבלאגנים היא ירדה לי מהעיניים. יכול להיות שבאותו רגע העדפתי את ה"פשטות" שיש במאליבו אבל לפחות היא שרתה אותי בנאמנה.

בר, יש קשר... אבל מה זה משנה אני מדבר על סמך מה שאני רואה, ואני רואה הרבה מקרים.

אצלי בעבר היה טוארג, וגם למשפחתי היה גולף שטופלו באדיבות ובמקצועיות אצל "השחר מוטורס" בחולון. שאני משבח אותם עד היום על השירות שנתנו שם, חוץ מזה אני גם בקשר עם הבעלים שחר עד היום שהייתי צריך טובה, שקניתי לאחי את הבוקנגרה היא עברה אבחון מקיף אצלהם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
הביואיק בארץ נמכרת במחיר גבוה יחסי ( כ- 230,000 ש"ח).

לביאיק יגיע דגם יותר צנוע - ריגל.

אני חושב אולי להמתין לדגמים חדשים שיגיעו (אנח מקווה שיהיו במחיר הדומה לאינסגיה).

כן אבל בייבוא אישי המחיר יהיה זול משמעותית ואולי קרוב לתקציב שלך.

:fadein:
פורסם

מיסטר לוי, לך תדע מה עבר עליה - בתור מי שעבד בחברת השכרה, אני יכול לומר לך שהמכוניות הללו עוברות התעללות קשה מרגע העלייה לכביש ועד המכירה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
וכמו שאמרתי: אינסגניה או סופרב.

כל עוד המונדיאו אינה Eco-Boost היא אינה מעניינת במיוחד מבחינת מנוע/גיר, למרות שבשאר היא מעולה.

המאליבו אולי לא מתחממת (מיסטר לוי) אך תא הנוסעים שלה (מכל בחינה) אינו עומד מול הסופרב ושאר האופציות. נכון שהיא טובה מבעבר (וטובה לעצמה) - זה לא זה, אני מצטער.

מסכים....מסכים.........עם כל מילה.

עדיין מתלבט, כנראה אמתין לראות אילו מכוניות יגיעו ואז נשווה אותן לסופרב.

במידה ולא תהיינה טובות מהסופרב אני אבחר בה לבסוף.

פורסם

לא יודע לגבי האופל, זה סימן שאלה גדול מאוד אם כי מדובר בחברה מאוד טובה, לא הייתי מזלזל באופל והייתי הולך לעשות נסיעת מבחן כדי להשוות את האוטו לסקודה, המונדיאו יורד מבחינת (רכב טוב דווקא) כי הוא לא יכול להשתוות לסקודה. אם תרגיש יותר טוב באינסיגניה מאשר בסופרב אז תלך עליה, אבל אני הייתי הולך על הסופרב בעניים עצומות.

פורסם

קראתי היום שדלק מוטורס מתחילים ביבוא המונדיאו עם המנוע אקובוסט החדש 2.0 ליטר.

מי מבין השלושה עדיפה כעת?

אני נוסע כ-30 עד 40 אלף ק"מ בשנה - האם כדאי לשקול דיזל? עלות הבנזין/סולר לא מענינת מכיוון שיש לי דלקן שמישהו אחר משלם עליו

תודה

פורסם
קראתי היום שדלק מוטורס מתחילים ביבוא המונדיאו עם המנוע אקובוסט החדש 2.0 ליטר.

מי מבין השלושה עדיפה כעת?

אני נוסע כ-30 עד 40 אלף ק"מ בשנה - האם כדאי לשקול דיזל? עלות הבנזין/סולר לא מענינת מכיוון שיש לי דלקן שמישהו אחר משלם עליו

תודה

איפה קראת ? עם זה ככה זה משנה את כל התמונה!

פורסם

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

לגבי נסיעות מבחן קצרות - כן אפשר להתרשם מהרבה מאד פרמטרים בנסיעה אפילו קצרה, אבל ברור לכולם שעדיף נסיעה ממושכת.

מדובר על השקעה כספית לא קטנה ברכישת אחד משלושת הרכבים המועמדים ומדובר על לחיות ביום יום עם הרכב לתקופה לא קצרה.

לכן, הצעתי היא, במידה וזה אפשרי, לשכור ליום אחד רכב ששוקלים לרכוש - נהיגה במשך 24 שעות + התרשמות משרידות הרכב לאחר חיי השכרה תלמד הרבה יותר מנסיעת מבחן קצרה בת 10 דקות.

אומנם מדובר בהוצאה כספית לשכירת רכב אבל היא נמוכה וממש כדאית ביחס לתמורה - הידע שיוביל לרכישה מושכלת יותר של רכב לא זול.

פורסם

התמונה באמת משתנה,מי שמחפש רכב מנהלים גדול (פלטפורמה של ה-S80) המונדאו פתרון מושלם מי שמחפש רכב מנהלים ספורטיבי אז האופל אינסגניה תתאים מי שמחפש רכב מנהלים סולדי אז הסקודה תתאים.

1) פורד מונדאו

2) אופל אינסגניה

3) סקודה סופרב

אלו שלושת המתמודדות המובילות בסגמנט .

• תוכן חדש...