Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רון, בתור מי שעוד לא נהג ברכב, ואפילו מפרט שלה אני לא רואה באתר היבואן, אתה ממש בקיא ברכב ומשוכנע בעליונותו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נהגתי ברכב ברמת אבזור טיטניום,לדגם אחרי המתיחת פנים רק יתווסף איבזור.

הסקודה פחות טובה מהמונדאו,בזה אין לי שום ספק.

פורסם
רון, בתור מי שעוד לא נהג ברכב, ואפילו מפרט שלה אני לא רואה באתר היבואן, אתה ממש בקיא ברכב ומשוכנע בעליונותו...

גם אני לא נהגתי באוטו הזה, אלא שהנתונים שלו בצרוף העובדה שגם הדגם הנוכחי מתנהג לגמרי לא רע, מרמזים על האפשרות שמדובר במכונית בהחלט יוצאת דופן, למחירה ודאי. אני לא אוהב את האוטו הזה בשל גודלו ועיצובו הגמלוני, אבל קרוב לודאי, בהנחה שאין משהו דפוק באופן מובהק בדגם החדש, שהוא מאוד מוצלח.

פורסם

בעוד כשבועיים תכנס לתמונה גם הפאסאט החדשה.

ככל הנראה עם תג מחיר גבוהה. מעניין אם הפאסאט עם מחיר, (ככל הנראה) גבוה מ- 200K, יתפוס.

ממתין בקוצר רוח למבחנים של הרכבים בסגמנט הזה.

לדעתי, הסופרב נותנת מענה הולם (מבחינת המחיר) למי שמחפש רכב עם רמת גימור גבוהה.

המונדיאו תיתן מענה למי שמחפש גם קצת עוצמה. נראה כי המונדיאו תמשיך ותתן תמורה טובה לכסף.

רק חבל שבמודיאו לא השקיעו קצת יותר בחומרים טובים (פלסטיקה קצת יותר משובחת).

פורסם

כבעלים של סקודה סופרב 1.8TSI ELEGANCE ברצוני להביע:

1. אופל - חסרי שם\שוק בארץ, לא ידוע מה יהיה בעוד מספר שנים. רכבים מבוססים על פלטפורמות של רכבים אמריקאיים (קרוז, אוואו)

2. פורד מונדיאו - יוצאת גירסת טיטניום חדשה עם מנוע 2.0 טורבו וגיר רובוטי (תואם DSG) עלות כ- 190,000, אין נסיון עם רכב זה בארץ.

3. סקודה סופרב - גירסת 1.8TSI עולה כ- 190,000 (מחירון יבואן) כאשר גירסת 2.0TSI בעלת איבזור עשיר עוד יותר עולה 206,000 (כוללת SUNROOF, אגזוז כפול, ספוילר, הנעה ללא מפתח, מערכת שמע איכותית יותר, חישוקים 18" מקוריים).

כל התוספות בסוגריים שוות הרבה יותר מסך ההפרש בין הגירסאות.

4. נכון שפאסאט חדשה אמורה להגיע עוד מעט ונכון שיש לה כבר תוספות של הדור הבא אך תג המחיר יהיה גבוה משמעותית ממחירים האמורים הללו, אם משווים תפוח מול תפוח אז סופרב 1.8TSI עם כל האבזורים עולה 190,000 כאשר פאסאט נוכחית עולה באיזור 230,000 (הפרש של 40K).

אם אתה חושב על עלות מול כסף סופרב 1.8TSI ללא ספק !!!

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

רק ששכחת שלא ניתן להשוות תפוח pink lady אורגני לתפוח חרמון.

יש כאלה שגם אכפת להם איך נראה הרכב שלהם (והסופרב לא נראית טוב בשום מצב) או טועם, לגבי התפוח. אין ספק שהסופרב 2.0T היא חבילה זריזה ביותר. לגבי המחירים של פאסאט - נראה לי שהם יהיו פחות מהדור הנוכחי, אחרת באמת הם בבעיה...

אגב, גם עם הסופרב לא היה ניסיון בארץ, וגם השם של סקודה לא היה משהו. ובכ"ז אתה נהנה מהסופרב שלך, אז כנראה שלא אלמן ישראל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי כל האופציות ראויות וטובות - החיים הם לא 0 ל-100.

מה שנוח לאחד לא מתאים לאחר.

לדעתי נסיעת מבחן על שלושת המועמדות יכולה לעזור להחליט מה נכון לקונה.

אם היתה תשובה חד משמעית לכל שאלה כזאת כולם היו נוסעים באותו הדגם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביקרתי בסוכנות פורד כדי להתרשם מהמונדאו.

השינוי החיצוני קוסמטי ולא משמעותי. די מאכזב, כך גם מבחינת הפלסטיקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. אופל - חסרי שם\שוק בארץ, לא ידוע מה יהיה בעוד מספר שנים. רכבים מבוססים על פלטפורמות של רכבים אמריקאיים (קרוז, אוואו)

הפוך. רכבים אמריקאיים מבוססים על פלטפורמות של אופל. קרוז מבוססת על שלדה של אופל, אוואו לא קשורה לאופל (תכנון קוראני).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראה כי אפשר לקחת החשבון גם את הפסאט החדשה. אבל...........

השאלה היא האם הפרש המחיר בין הסופרב והפסאט החדשה אכן מוצדקים.

בסה"כ המנוע הוא אותו המנוע.

על פניו, גם הגודל די זהה.

מה דעתכם ??????

פורסם

אם יש לך ילדים לך על הסופרב בלי לחשוב פעמיים :

1. המרווח בין המושב האחורי לקדמי פשוט עצום וזה מעולה לכסא בטיחות\סלקל\בוסטר

אפשר לנהוג מבלי לקבל את הרגליים של הילד על הכסא במשענת...

2. הרכב היחיד שהוא גם 4 דלתות וגם 5 דלתות עם הפטנט של סקודה על תא המטען.

3. תא המטען פשוט ענק.

4. בטיחות !

מנוע ה- 1.8TSI בשילוב התיבה בת 7 ההילוכים נותן תוצאות מרשימות מאד ואם למרות זאת אינך

מסתפק בכך אז שמעתי כבר על שדרוג תוכנה המוסיף למנוע\גיר עוד 40 סוסים. באמת שלא נדרש.

דרגת הזיהום היא 6 בלבד

וצריכת הדלק הממוצעת בפועל היא כ 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה שלווה (רובה בין עירונית) בחורף.

קדמת הרכב מרשימה מאד ולדעתי היה כאן ניסיון להידמות לב.מ.וו.

החלק האחורי טיפה מאכזב אבל אי אפשר כנראה לקבל את הכל...

חיסרון נוסף - אחריות לשנתיים בלבד ( ללא הגבלת ק"מ ).

הישיבה נוחה מאד, הרכב מרווח מאד, שקט מאד, מערכת של עשרה רמקולים, בטיחותי ומאסיבי מאד ( 7 כ"א, 9 ביקר )

ומאובזר מאד ( אני מדבר על הדגם הזול יותר - אמבישיון ) - כולל חיישני רוורס מועילים מקוריים.

דבר אחד קצת מעצבן (אותי) בעיקר בחורף - אין בדגם הזול חיישן גשם להפעלת מגבים אוטומטית. קיים בדגם היקר.

סה"כ במחיר של 161 אש"ח ( מחיר "על הכביש" כולל כבר אגרת רישוי ואיתוראן ) שבו קניתי במרתון 72 האחרון

באוקטובר - אני הרבה יותר ממרוצה וממליץ בחום.

מה שלא תבחר תתחדש, שיהיה בהצלחה וסע בזהירות.

פורסם

ראשית, תודה.

שנית, רציתי לשאול לגבי הספסל האחורי, אני מודע לזה שהוא קצת הבעייתי.

האם יש לך ניסיון עם ישיבת מבוגר במרכז?

אני לפחות התרשמתי כי לא נוח למבוגר לשבת במרכז הספסל האחורי.

אם יש לך ילדים לך על הסופרב בלי לחשוב פעמיים :

1. המרווח בין המושב האחורי לקדמי פשוט עצום וזה מעולה לכסא בטיחות\סלקל\בוסטר

אפשר לנהוג מבלי לקבל את הרגליים של הילד על הכסא במשענת...

2. הרכב היחיד שהוא גם 4 דלתות וגם 5 דלתות עם הפטנט של סקודה על תא המטען.

3. תא המטען פשוט ענק.

4. בטיחות !

מנוע ה- 1.8TSI בשילוב התיבה בת 7 ההילוכים נותן תוצאות מרשימות מאד ואם למרות זאת אינך

מסתפק בכך אז שמעתי כבר על שדרוג תוכנה המוסיף למנוע\גיר עוד 40 סוסים. באמת שלא נדרש.

דרגת הזיהום היא 6 בלבד

וצריכת הדלק הממוצעת בפועל היא כ 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה שלווה (רובה בין עירונית) בחורף.

קדמת הרכב מרשימה מאד ולדעתי היה כאן ניסיון להידמות לב.מ.וו.

החלק האחורי טיפה מאכזב אבל אי אפשר כנראה לקבל את הכל...

חיסרון נוסף - אחריות לשנתיים בלבד ( ללא הגבלת ק"מ ).

הישיבה נוחה מאד, הרכב מרווח מאד, שקט מאד, מערכת של עשרה רמקולים, בטיחותי ומאסיבי מאד ( 7 כ"א, 9 ביקר )

ומאובזר מאד ( אני מדבר על הדגם הזול יותר - אמבישיון ) - כולל חיישני רוורס מועילים מקוריים.

דבר אחד קצת מעצבן (אותי) בעיקר בחורף - אין בדגם הזול חיישן גשם להפעלת מגבים אוטומטית. קיים בדגם היקר.

סה"כ במחיר של 161 אש"ח ( מחיר "על הכביש" כולל כבר אגרת רישוי ואיתוראן ) שבו קניתי במרתון 72 האחרון

באוקטובר - אני הרבה יותר ממרוצה וממליץ בחום.

מה שלא תבחר תתחדש, שיהיה בהצלחה וסע בזהירות.

• תוכן חדש...