Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני ממונה כאן על נימוסים, הליכות וכיו"ב, אבל הלשון הלעגנית והמתיימרת להיות מתנשאת שלך, אף היא לא מופת להתנהגות נאותה. גם קביעת המסמרות הנחרצת שלך בדבר "נוחות", מונח שהוא אינדיבידואלי ונתון לפרשנות והתאמה אישית, מעט מוגזמת. כל אחד יכול להחליט עבור עצמו מה נוח לו ומה לא וגם לספר זאת לאחרים, בלי שיקפוץ כאן מישהו ויחלק לו "מחמאות" על כך. אתה סבור שהסופרב היא מכונית נוחה מאין כמוה, נהדר. גם למי שסבור אחרת יש זכות ציוץ.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ילד, להרגיע תוכל להמליץ לחבריך לכיתה, לא לי, זה א.

ב. אני לא צריך "להצדיק" את הרכישה שלי, בטח שלו מול אחד כמוך.

אני את הרכישה שלי עשיתי, נהנתי, הספקתי למכור ועכשיו עומד בפני רכישה של רכב חדש, בתקציב גדול יותר.

כאחד שיש לו נסיון עם הרכב, אני יכול להמליץ עליו ובאותה מידה אני יכול שלא להמליץ עליו, אף אחד לא מצמיד לי אקדח לרכה ומכריח אותי לכתוב את מה שאני כותב.

אם אני, הוא, וההיא מהצד השני אומרים שהסקודה מצויינת, כנראה שיש דברים בגו.

כנס לפרופוציות חביבי, דרך ההתנהלות וצורת הביטוי שלך כאן בפורום לא מקובלות.

בוקר טוב.

אם זה הסגנון שלך,להתבטא כמו שלוך מהרחוב,אז אתה בכלל לא הבנת את העקרון של הפורום.

אף אחד באמת לא הצמיד לך אקדח לרכה ואולי חבל..

לא נראה לי שיהיה הפסד גדול לפורום אם "נפסיד" מנהל חשוב וגדול כמוך..

פורסם

שוב, תודה לכל המגיבים המביעים את דעתם.

עידכון - ביקרתי בסוכנות אופל החדשה שנפתחה. התרשמתי מאוד מהאופל אבל.....מעט אכזבה..........

הספסל האחורי לא מיועד ל-3 אנשיםץ רק 2 מבוגרים יכולים לשבת מאחור.

יופי של רכב מנהלים ספורטיבי, אבל לא מיועד למשפחה עם 3 ילדים שצריכים לשבת מאחור.

חבל.....

בהמשך עידכונים לגבי התרשמותי מהסקודה.

פורסם

וואו, לא מתאים לאמריקאים לבנות רכב צפוף (האינסיניה היא אחות תאומה של ביואיק ריגל) אבל אם לא אז הייתי הולך בעיניים עצומות על הסופרב. מרווחת עם המון כוח, מנוע\גיר מודרניים וגם נראית טוב מאוד (לדעתי) לא חושב שצריך יותר.

אם חשובה לך נוחות באופן יותר משמעותי אז אולי גם המאליבו יכולה לבוא בחשבון אבל המנוע 2.4 חלש יותר משל הסופרב וכמה שהבנתי את ה3.5 כבר לא מציעים... מה גם שצריכת הדלק של ה 3.5 (אם היה) תהיה גבוהה יותר למרות שאין על נסיעה של מנוע גדול V6, לדעתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האמריקאים לא בנו את האינסיגניה.

האופל היא "האחות הבכורה" של הביואיק והיא נולדה לפניה בתכנון של אופל.

אני אוהב מאוד את הסופרב אבל עדיין לא ראיתי אפילו את האינסיגניה כל שאין לי דיעה עליה, בנתיים.

שבת שלום.

פורסם

תבדוק גם בפורד מתי המונדאו המוגדשת אמורה להגיע(2.0 ליטר טורבו מסדרת ecoboost בהספק של 237 כ"ס).

מפתיע מה שאתה אומר לגבי המושב האחורי באופל,אבל טוב שהלכת לסוכנות! אפשר עוד רשמים על הרכב וכל הייחס בסוכנות.

פורסם
תבדוק גם בפורד מתי המונדאו המוגדשת אמורה להגיע(2.0 ליטר טורבו מסדרת ecoboost בהספק של 237 כ"ס).

מפתיע מה שאתה אומר לגבי המושב האחורי באופל,אבל טוב שהלכת לסוכנות! אפשר עוד רשמים על הרכב וכל הייחס בסוכנות.

בהתאם לדברי נציגי פורד המונדאו המודגשת לא תגיע בקרוב ארצה (חבל עד מאוד, כי היא היתה יכולה להתאים לי מאוד!!!).

לא היצלחתי לקבל תשובה ברורה מתי המונדאו תגיע (בהיסוס אמרו אולי בסוף 2011).

בנתונים שהצלחתי לאסוף, נראה לי שאלך על הסקודה סופרב.

לגבי אנשי המכירות של אופל - ניסו להיות מאוד אדיבים אבל התצוגה היתה עמוסה באנשים. הם ניסו להיות אדיבים ומנומסים לכולם, אבל רק הירגיזו. לא היצליחו לענות כמו שצריך על השאלות שלי.

לגבי נסיעת מבחן, מסתבר שהתור ארוך מאוד...........

פורסם

מתלבט......

בעקבות הממצאים על האופל (על נראה טוב אבל לא מתאים למשפחה).

נשארתי עם המונדאו או הסופרב.

נשארתי עם המונדאו או הסופרב.

מה דעתכם????

פורסם

שי,תנהג עליהם,תזמין נסיעת מבחן מפורד וסקודה,זה יעזור לך מאד לקבל החלטה.

עוד נקודה חשובה זה האחריות,של פורד-3שנים,לעומת זאת של סקודה-שנתיים,מיבואן בעייתי בתחום השירות.

פורסם
שי,תנהג עליהם,תזמין נסיעת מבחן מפורד וסקודה,זה יעזור לך מאד לקבל החלטה.

עוד נקודה חשובה זה האחריות,של פורד-3שנים,לעומת זאת של סקודה-שנתיים,מיבואן בעייתי בתחום השירות.

אכן, אני מתכנן לבצע נסיעות מבחן.

מה ידוע לך על בעיות השרות של סקודה ?

האם יש למשהו מידע על כך?

האם זו סיבה מספקת לפסול את סקודה ?

פורסם
אם זה הסגנון שלך,להתבטא כמו שלוך מהרחוב,אז אתה בכלל לא הבנת את העקרון של הפורום.

אף אחד באמת לא הצמיד לך אקדח לרכה ואולי חבל..

לא נראה לי שיהיה הפסד גדול לפורום אם "נפסיד" מנהל חשוב וגדול כמוך..

כדאי לך לחשוב פעמים אם להקליד מילים כמו אלה להבא, זה עלול להביא אותך למקומות שלא חלמת עליהם, ואפילו מהר ממה שאתה מדמיין. (זה לגבי מה שסומן באדום)

לגבי שאר הדברים, כמו לקרוא לי "שלוך מהרחוב", אני לא יודע אם יש טעם להגיב, אחרי מילים כל-כך מאיימות כמו שכתבת אחרי.

אני לא בטוח מי כאן ה "שלוך" בינינו.

אה, ועוד משהו, קטן.

אני לא מנהל בפורום ולא מתיימר להיות.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...