Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נצא מתוך הנחה ש 23 ההצעות שהביאו את האוטו להמכר ב 11K דולר לא באו ממטומטמים או מטורפים, כדאי לברר את הסיבה.

נתחיל בנדירות. בין 1959 ל 1963 יוצרו 356 בלבד. כמה מהן שרדו? - כלומר מדובר במכונית מאוד נדירה.

מה השווי של כזה אוטו? זה תלוי כמובן במצבו, אבל מצאתי שבמכירות פומביות הם נעים מ 37K ועד 250K . דולר.

כמה יעלה שיפוץ של אוטו כזה? באמת שאין לי מושג, אבל זה גם תלוי באיכות התוצאה שרוצים להשיג. בכל מקרה, גם אם הקונה המאושר ישקיע בשיפוץ 100K דולר סביר להניח שעדיין האוטו יהיה שווה יותר.

אז אני לא חושב שהקונה עשה טעות. הוא קיבל אוטו שצריך כיס מאוד עמוק, אבל בסוף התהליך מחכה תוצאה נהדרת וכנראה גם כלכלית.

נמרוד

פורסם

אז אני לא חושב שהקונה עשה טעות. הוא קיבל אוטו שצריך כיס מאוד עמוק, אבל בסוף התהליך מחכה תוצאה נהדרת וכנראה גם כלכלית.

נמרוד

נשמע גם תהליך מהנה למדי למי שאוהב את הקלאסיקות, השאלה אם אפשרי בכלל להשיג את החלקים המקוריים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שלום

אין מצב שאפשר לשפץ את הרכב כלכלית!

מנוע 250 GTE יעלה כ- 60אלף $, גיר 40, לוח ופנים כ- 30 ,

כל זה לפני פחחות צבע, מכלולים וכולי...

אין אפשרות להחזיר את הגרוטאה הזאת לכביש לפני הוצאה של 200-150 אלף דולר (ואני עדין).

ומה השווי של המכונית אחרי? אולי 150 אלף $ (לא מקורית)

זאת היזדמנות לקנות חלקי חילוף, ולא יותר

אלעד

פורסם
:mm_yeah: מסכים עם כל מילה שלך! :mm_yeah:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המיוחד שביחד עם הסוסים במנוע, יש לו גם סוס צוהל אחד על מכסה המנוע ועם רקע צהוב!

וכפי שאתה בטח יודע "צהוב עולה!"

ופרארי עולה יותר....

344px-Ferrari-Logo.svg.png

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מנוע קולומבו הוא מלאכת מחשבת הנדסית של יצירת פאר בקונצרטו ל 12 צלינדרים ו 6 קרבורטורים.

כל המנוע, על שלל חלקיו והרכבתו הם עבודת יד בסטנדרטים בילתי מתפשרים.

תוסיף את אלמנט נדירות המנועים, נדירות החלקים ובית היוצר המאוד, מאוד אקסטרווגנדי ממנו הגיע המנוע ואתה מגיע למחירים אסטרונומיים.

1962-ferrari-250-gto-4_460x0w.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדיון הזה עורר את סקרנותי, אז עשיתי קצת קריאה .

מסתבר שעד לפני 15-20 שנה, ה GTE 2+2 היה לא מבוקש במיוחד ונמכר שלם בסביבות ה 10K. זה הפך אותו לתורם מנוע אידיאלי לדגמים אחרים שחלקו את אותו המנוע אבל היו שווים הרבה יותר. בגוף שנותר, השתילו לעיתים מנוע אחר ולעיתים זרקו.

חלפו השנים וה GTE עלה מאוד בביקוש ובמחיר, וכיום אחת מקורית עם מכללים תואמים במצב טוב מאוד יכולה להמכר ב 100-150K ובמצב concours בהרבה יותר. מאחר ויש "עודף" מרכבים ו"חסר" מנועים, מנוע מקורי נמכר בהרבה כסף. כמה הרבה? לא יודע, אבל מכוניות במצב טוב מאוד עם מנוע וגיר לא מקוריים נמכרות בסביבות 40-50K , מה שאומר שהמנוע והגיר שווים את ההפרש.

לעניין המכונית הזאת, היו שלוש GTE עם מנועים מוסבים שנמכרו באיביי בשנה האחרונה. אחת נמכרה ב 38.5, עבור אחת מושלמת עם מנוע קורבט דרשו 100 ולא קיבלו. אחת בלי מנוע בכלל, ובמצב קצת יותר טוב מנושא השרשור הזה, נמכרה ב 26.

כלומר, למכונית הזאת יש פוטנציאל להיות מכונית לחלקים, משופצת עם מנוע אמריקאי מושתל , או משוחזרת מקורית - הכל לפי כיסו של הקונה. בכל מקרה, אני עדיין לא חושב שעשה טעות.

נמרוד

פורסם

נמרוד

להלן מחירון מצויין (המדוייק ביותר לאירופיות שאני מכיר):

Year Make Model Body Type Price 4 Price 3 Price 2 Price 1

Ferrari 250 GTE 2+2 Cpe $78,200 $88,000 $107,500 $145,400

ולמען הסר ספק, אין שום סיכוי לסיים שיפוץ לדרגה 1 בפחות מ- 250 אלף $.

להלן מספר דוגמאות למכירה:

http://www.anamera.com/en/detail/car/112495/index.html?no_cache=1&ret=20&request%5bfilter%5d%5boffset%5d=0&request%5bfilter%5d%5browcount%5d=6

http://www.anamera.com/en/detail/car/105749/index.html?no_cache=1&ret=63

http://www.anamera.com/en/detail/car/99927/index.html?no_cache=1&ret=63

אלעד

• תוכן חדש...