Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3-יעוץ בקניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לעולם אל תאמין לסיפור של המוכר.

2. לעולם אל תאמין לסיפור של המוכר.

ועכשיו לעניין,

אני לא רואה שום סיכוי בעולם שמי שבעלים עובד בסוכנות של פלסווגן ולא עשה לרכב טיפול כמעט שנה וחצי, בטח כשהו כנראה היה מקבל אחוז הנחה משמעותי.

DSG לדעתי עדין לא הוכיח את האמינות שלו, מה גם שבפורום יש כל מיני תלונות על רעידות (לי יש A3 1.8T ואני יכול לספר על רעידות קלות בשילוב להילוך שני בדיוק כאשר אתה נותן גז ממוצע).

לגבי שמן - אחרי שלא עבר טיפול הרבה זמן סביר שיהיה חסר, השאלה אם חסרקצת או שכמעט ואין שמן ואז לא הייתי מתקרב.

קילומטרז - אני קניתי חודש שעבר מינואר 2009 עם 22,000 ק"מ כך שזה יכול להיות...

45K מתחת למחירון? אין סיכוי בעולם שהייתי נוגע ברכב...

A3

A4

פורסם

45K ש"ח מתחת למחירון והשילדה נקייה והרכב נראה טוב חיצונית ופנימית?

תנסה להוריד בעוד כמה גרושים ובמקרה הכי גרוע להחליף מנוע+טורבו+גיר לא יגיע ל40K ש"ח.

דווקא לא הייתי שולל.

בודק אמנם בעוד 14 עיניים אבל לא שולל.

פורסם

למה לא הוכיח את עצמו? הוא נמצא בשוק כבר מספיק שנים ואפשר להגיד שהוכיח את עצמו יופי.

מה גם שבאודי הזאת יש DSG6 לא? שנחשב למצוין ומוצלח מאוד.

V5

פורסם

זה מריח מסריח בטירוף. למה שבן אדם שפוי, ועוד אחד שעל פניו אינו עשיר, ימכור רכב כזה בהנחה מטורפת? מצד שני, אם הוא רמאי, אז למה לו להוריד מחיר באופן חריג (ובכך להצביע על בעיה פוטנציאלית)?

לגבי המצב המכני של הרכב - מכיון שמדובר ברכב חדש יחסית שהיה באחריות עד לא מזמן, אני מניח שבצ'מפיון יש היסטוריית טיפולים כמעט מלאה.

לגבי מצב השלדה של הרכב - ניתן לגלות בבדיקה פשוטה במכון בדיקה או פחח.

בשורה התחתונה: במחיר הזה, למרות כל החששות, נראה לי דיל לא רע, בכפוף לבדיקה מקיפה (פחח, מוסך מקצועי ומכון בדיקה).

פורסם

שאלה לי אליך ידידי,ובלי לזלזל כי פשוט יש אנשים שטועים לגבי המחירון.

הסתכלת על מחירון לוי יצחק או מחירון יד 2?!

יצא לי לשמוע על אנשים שחושבים שהמחירון של יד 2 הוא המחירון האמיתי של לוי יצחק,ולפעמים יש הפרשים עצומים בין המחירים.

גם היה מקרה שלי אישית שמכרתי הונדה הצ'בק כאשר מחירון לוי יצחק היה 18,000 ש"ח ומחירון יד 2 היה 22,000 ובא אלי קונה שהיה לו מוזר לשמוע שאני דורש מחיר נמוך על הרכב(ובתכלס המחירון האמיתי נמוך יותר).

לכן תבדוק טוב את מחירון לוי יצחק המשוכלל עם הנתונים של הרכב הזה ותראה באמת מה ההפרש מהמחירון.

(ד"א,הסתכלתי ביד 2 וראיתי את הרכב המדובר ולכן הסקתי את המסקנות האלה שאולי טעית[ואולי לא])

פורסם

דווקא את עניין המחיר אני יכול להבין.

אתם הייתם מוכנים להיות יד רביעית על רכב שנת 2008 בלי הפחתה משמעותית במחיר?

חוץ מזה לרכבים מיד שניה בשוק הפרטי ברמת המחירים של 150K ומעלה קשה מאוד לקבל אפילו קרוב למחירון.

הייתי בסרט מעט דומה, וזה בערך הסכום (באיזור ה50) שהייתי מוכן להוריד על מנת למכור, ועוד הייתי יד ראשונה ורכב במצב פיקס.

לא קל למצוא היום מישהו שיבוא וישים סכומים כאלה על השולחן במזומן ודווקא על הרכב שאתה מוכר.

רוב מי שיש לו את הכסף יקנה חדש, ומי שלא ובכל זאת רוצה יפנה לאחד המגרשים היעודיים ויקח תוכנית מימון כלשהי.

בקשר לרכב הנדון:

הייתי בודק ב7 עיניים, כי בכל זאת היד ועניין הטיפולים קצת חריג. אם הכל מסתדר ואתה מוכן לתנאי העסקה ונתוני היד (מי שיקנה ממך יהיה יד 5. אם אתה מתכנן להחזיק ברכב מספר שנים קדימה יורדת במעט המשמעות של היד). אז לדעתי אין מניעה מללכת על זה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...