Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3-יעוץ בקניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הייתי במוסך קומפיוטסט ברחוב החרוץ 3 ת"א, בדקתי רכב מסוג: Audi A3 Sportback 2.0 tfsi שנת 2008.

לפי תוצאות הבדיקה אני לא מצליח להבין מה מצב הרכב.

קצת רקע:

האוטו יד 3 ועבר 26000 ק"מ (קצת מוזר)

אז ככה, במדד של "תפקוד מנוע" האוטו קיבל רק 79% ונכתב:

בלוק מנוע:רעש יתר, רטיבות

מערכת תיזמון: רעש שסתומים\החלף חגורות\רצועות שרשרת זימון

מערכת שמן:חוסר שמן מנוע

תיבת הילוכים:

תיבת הילוכים אוטומטית: נקישות יתר

השלדה 100% וכל השאר כמעט 100% (קצת שריטות במרכב)

על הגג והמכסה מנוע יש ציפוי קרבון ולכן לא נבדקו (גם קצת מוזר)

אני יודע שקומפיוטסט נוטים לפעמים להגזים טיפה כדי לבטח את עצמם, מאוד מלחיץ אותי העיניין של התפקוד מנוע והשמן במיוחד.

האם לדעתכם הרכב במצב תקין או שלא כדי להסתכן על פי הנתונים הנ"ל.

פורסם

מוזר הענין של החוסר בשמן, מתי הרכב עבר טיפול שמן אחרון ?

אם השלדה נקיה, תהיה סמוך ובטוח (לדעתי לפחות) שהרכב לא הגיע למצב של החלפת גג או מכסה מנוע.

גש עם מספר הרכב, למוסך מורשה יבואן של אודי ותבדוק את ההיסטוריה של הרכב, הקמ הנמוך דיי מחשיד אם כי יש כאלו רכבים, וגם על הדרך שוב מתי הוא עבר טיפול שמנים אחרון.

חוסר בשמן בדר"כ מגיע בתלות ישירה כשהמחט של הסלד מנוע באיזור האדום

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

טיפול שמן אחרון נעשה ב9.08.09 (13000 ק"מ) כיום 26000 ק"מ

יש בפני את כל הטיפולים מאז 2009 במוסך מורשה (פליקס בע"מ)

אני לא רואה משהוא מוזר בהיסטורית טיפולים חוץ מפעם אחד שהרכב הגיעה על גרר ובעל הרכב טוען שהלך לו הקודן.

ד"א פרט שלא הזכרתי:

הרכב נמכר 45K מתחת למחירון.

פורסם

אני לא הייתי לוקח סיכון עם הרכב הזה, ובמיוחד שהרכב הזה עולה לא מעט, וגם האחזקה השוטפת יקרה.

ברכב שנת 2008 עם 26,000 ק"מ תפקוד המנוע צריך להיות מצויין ובמיוחד שמדובר במנוע TFSI וכנ"ל לגבי הגיר, בכלל אני לא מבין איך הגיעו למצב שב26,000 ק"מ הוחלפו כל כך הרבה דברים, נשמע חשוד..

לשם השוואה, לפני שנה קנינו לאון קופרה 2008 עם מנוע זהה (TFSI) לA3 וק"מ זהה והמנוע היה תקין לחלוטין, ללא רעשים, חוסר שמן וגם לא הוחלף שום דבר, בכלל כל הדוח בדיקה היה נקי למעט שריטות וכדומה.

פורסם

דיברתי עם בחור שמאוד מבין את הנושא:

לגבי הרטיבות הוא אמר לי שזה דבר שישנו בכל הרכבים כולל החדשים(אני לא יודע אם זה קשור איך שהוא אבל

הרכב עומד במוסך תת קרקעי ויחסית קריר שם לעומת הטמפ בחוץ).

הוספת שמן אחרונה בוצעה לפני שנה ו-13,000ק"מ אז כמו שהבנתי זה בסדר גמור.

פורסם

רכב שנת 2008 לא אמור להיות עם נקישות מהגיר,רעידות במנוע וכו וכו'.

לפי התאור של הרכב,הוא היה אצל ילד שהוסיף לו כל מיני שטויות(ציפוי קרבון בגג ומכסה מנוע-איזה מבוגר ישים דבר כזה על האוטו?)וגם עבר ב-4 שנים שלוש ידיים שזה הרבה.

בקיצור מה שאני בא להגיד-ש26,000 ק"מ מספיקים בשביל לקרוע את האוטו וסביר להניח שלפי הנתונים והבדיקה ,שלא נהגו בו בדיוק בצורה רגועה.

לפי מה שאתה אומר המחיר הוא 45 מתחת למחירון.אין מתנות חינם.זה רכב לא שמור עם בעיות ולכן המחיר בהתאם.

עכשיו זאת בחירה שלך אם אתה רוצה לקנות את האוטו במחיר אפסי ולהשקיע בו המון כסף או להשקיע כסף ולחפש רכב שמור.

בהצלחה.

פורסם

אין הרבה רכבים כאלה למכירה במצב טוב.

הבחור שבדק את הרכב אמר שהרכב במצב מעולה רק צריך להוסיף שמן.

שטויות ?

פורסם

לפי הבדיקה התפקוד מנוע עומד על 79% וזה רכב חדש יחסית ואין סיבה שהאוטו לא יסע בסדר גמור,אבל אל תשכח שכל שנה התפקוד מנוע יורד ובעוד שנתיים שלוש התפקוד מנוע כבר לא יהיה סביר ואז תצטרך להחליף חצי אוטו(וגם הרעידות בגיר יחמירו אם לא תטפל בזה),ותכנס להוצאות מיותרות וקושי למכור אותו.

תלך עם הלב וההיגיון שלך.לפי איך שאתה מדבר אתה מנסה לשכנע את עצמך ללכת על האוטו הזה.

מצד אחד המחיר מאוד נמוך,ומצד שני זה להכנס למיטה חולה.

תעשה את השיקולים שלך.אני אישית הייתי ממשיך לחפש רכב שמור.

פורסם
טיפול שמן אחרון נעשה ב9.08.09 (13000 ק"מ) כיום 26000 ק"מ

יש בפני את כל הטיפולים מאז 2009 במוסך מורשה (פליקס בע"מ)

אני לא רואה משהוא מוזר בהיסטורית טיפולים חוץ מפעם אחד שהרכב הגיעה על גרר ובעל הרכב טוען שהלך לו הקודן.

ד"א פרט שלא הזכרתי:

הרכב נמכר 45K מתחת למחירון.

משהו מסריח לי.

א.טיפול אחרון לפני שנה ו5? (אוג 09)

הזנחה.

ב.45K מתחת למחירון? really? :roll:

למה? קשה לי להאמין שמישהו סתם ככה ימכור את הרכב שלו בכ"כ הרבה מתחת אם אין פה שום בעיה.

V5

פורסם

אוקיי....מאז הבדיקה היום בבוקר שמעתי כל כך הרבה חוות דעת שאני ממש מבולבל.

אז ככה: לפי הסיפור של הבעלים, הרכב נקנה ע"י בחור עשיר מהרצליה שנסע בו חצי שנה ועבר למשו אחר...הרצליה...כנראה פיתוח.

הבעלים ה2 קנה את האוטו ב 200K ונסע בערך 8 חודשים, נכנס לברוך כלכלי ועשה טרייד אין עם הבעלים הנוכחים.

הבעלים הנוכחים עובד סוכנות פולקסואגן בת"א הוא החשמלאי שמתקין את כל המולטימדיה ברכבים חדשים שמגעים מחו"ל.

הוא אומר שהוא רוצה לעבור לג'יפ ואחרי שהאוטו נמצא אצלו שנה וחצי הוא מוכר אותו ב 135K.

שמעתי הרבה מאוד חוות דעת על הגיר DSG ואומרים שזה גיר ניסיוני והוא מאוד רגיש. יש הטוענים שהבלאי שרואים בבדיקה אחרי 26K הוא הגיוני (הבלאי לא הורגש תוך כדי נסיעה)

עוד הרבה אנשים אומרים שהמוסכי בדיקה חייבים שיהיה להם כסת"ח אין מצב שהם מוצאים משם אוטו 100%...

לגבי השמן או ליתר דיוק החוסר שמן נאמר שמכוניות עם מנועי טורבו אוכלות...אין מה לעשות, צריך לבדוק ולמלות אם צריך.

נכון שאני טיפה מנסה לשכנע את עצמי... אבל אני לא תמים לגמרי.

3 בעלים באמת נראה מוגזם לאוטו בקושי בן 3 שנים. ואני בטוח שלא כולם שמרו עליו בקנאות, השאלה עד כמה גרוע המצב יכול להיות, ועד כמה קשה יהיה לי למכור אותו נגיד ב 100K עוד 3 שנים...

• תוכן חדש...