Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 2011

לידור אוחנה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השבוע משפחתי החליטה לקנות את הלנסר 2011 החדשה מהחברה.

דגם ספורט מנוע 1.8 תיבה רציפה וכו'...

יש ממליצים לקניה? יש מתנגדים?

חשוב לי לדעת.. מה החסרונות ? מה היתרונות.

תודה חברים :)

חשוב לציין שיש לנו 7 אחוז הנחה על הרכב הזה, הייתה בחירה בין זה לבין יונדאי ובחרנו את הלנסר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתנגדים?

מי אנחנו שנתנגד לכך שתקנה רכב כזה או אחר?

אני אגיד לך, מה החיסרונות של הרכב הזה, עיקריים לדעתי:

1. למרות הנתונים של 140 כ"ס, הרכב לא מהיר בפתיחה. זאת אומרת, השם "ספורט" הוא לא קשור לביצועים, רק רמת הגימור.

2. בידוד רעשי מנוע לא מספיק טובים, לדעתי. כאן הצליל באמת מתאים לשם "ספורט".

יש כאן אנשים, שלדעתים גם החומרים של הגימור הפנימי זולים ולא מספיק איכותיים. אני לא מסכים איתם.

ועכשיו ליתרונות:

מרחב פנים גדול,בגאז' גדול, הרכב נוח, רמת הבטיחות גבוהה מאוד, מערכת שמע מקורית טובה, אחרי הפתיחה מתחילים להרגיש את הכח של המנוע, עיצוב חיצוני לדעתי יפה וסולידי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חח לא התכוונתי שאתם תגידו לי אם יש מתנגדים יעני ..

התכוונתי כאילו מה החסרונות ומה החסרונות ..

אם יש עוד משהו שאתה יודע זה חשוב,

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...

רכשתי לפני שבוע את הדגם ספורט 1.8 .רכב מעולה עולה על כל שאר המשפחתיות מנוע חזק עם תיבת ההילוכים CVT .נסיעה שקטה וחלקה לא מרגישים את כל המערומות .קיבל ביקורות מעולות באמריקה מרוכשים

http://autos.yahoo.com/2011_mitsubishi_lancer-reviews_user/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...