Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גורי בוקסרים גזעיים

XtremeIL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למרות שפעם לאחותי היה בוקסר גזעי, אינני מבין בכלבים ואף אינני חובב כלבים. יחד עם זאת, אם כבר החלטת שאתה רוצה כלב, מדוע להתמקד בכלב שהורבע לצורך מכירה כאשר יש כל כך הרבה כלבים עזובים ומסכנים שרק מחכים שמישהו יאמץ אותם?

גם אם היחס שתקבל מכלב כזה יהיה שווה לזה שתקבל מבוקסר גזעי, אתה עדיין תרגיש עם עצמך טוב יותר, ולו רק בשל העובדה שאתה יודע שעזרת להציל חיה מסכנה מחיים אומללים ומוות כמעט ודאי.

לפי העקרון הזה אימצתי את החתול שלי. זה לא חתול גזעי או מיוחד, פשוט חתול רחוב שזוגתי ואני התאהבנו בו מהרגע הראשון שראינו אותו, ושאנחנו לא מצטערים לרגע אחד שאימצנו אותו. תכלס, נראה לי שגם הוא די מרוצה מהסידור הזה, למרות שהוא נאלץ לנטוש את הכריות שנמצאות בחנות של בגירה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש למישהו גורי בוקסרים גזעיים?

אשמח להודעה פרטית

גורים גזעיים, בייחוד בגזע בעייתי בריאותית כמו בוקסר, רק דרך רכז הגזע, בהמלטות מבוקרות של גורים עם תעודות.

לחלופין, אפשר לקבל תמורת הוצאות בוקסרים מעמותות ומכלאות. יש לרב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלבים עזובים / מכלאות. זה מצווה לקחת.

אבל אתה לא תמיד יודע מה יוצא לך מגור קטן.

חבר לקח גור. שאמרו לו שיהיה בגודל קטן יחסית. יחסית לסוס הוא קטן. יחסית לכלב הוא גדול.

לגבי כלב גזעי.

לכל גזע יש אופי. שלא תמיד מוצאים בכלבים מעורבים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SoundMan צודק,

כלב מעורב יכול להיות שיצא קטן ואולי גדול ואף ענק ולא ידוע איזה אופי, התנהגות עפ"י הגנטיקה יהיו לו.

ברור שאילוף יעזור אבל לא במאה אחוזים-כבר דובר על זה בשרשור של הדני ענק שתקף את חבר הפורום וכלבו.

לגבי מצווה לקחת כלב עזוב\כלביה?

עפ"י הדת כלב הינו טמא!

ואסור להחזיק כלב בבית ולא משנה באיזה דרך נלקח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SoundMan צודק,

כלב מעורב יכול להיות שיצא קטן ואולי גדול ואף ענק ולא ידוע איזה אופי, התנהגות עפ"י הגנטיקה יהיו לו.

ברור שאילוף יעזור אבל לא במאה אחוזים-כבר דובר על זה בשרשור של הדני ענק שתקף את חבר הפורום וכלבו.

לגבי מצווה לקחת כלב עזוב\כלביה?

עפ"י הדת כלב הינו טמא!

ואסור להחזיק כלב בבית ולא משנה באיזה דרך נלקח.

תגידו לי זה אמיתי?

90 אחוז מהכלבים יותר בני אדם מ90 אחוז מהחרדים.

היה לי בוקסר גזעי בילדותי, כלב מדהים !

עם זאת אני מסכים שאם יש באפשרותך לשקול לקחת כלב שזקוק לאימוץ, הרי שתציל כלב שדינו גזר מוות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכלב יש טמפרמנט, לא אופי.

נכון שיש טמרפמנט מסויים שאופייני לגזעים מסויימים, אבל צריך לזכור שאין 100%, ושגם לגידול נכון יש משקל. כבר פגשתי בוקסרים ביישנים וחששנים...

השאלה היותר חשובה, לפי מה מרביעים. אם מרביעים רק לפי מראה (לניצחון בתערוכות), לעיתים מאבדים דומננטיות של תכונות מסויימות, משום שההרבעה לא מכוונת לשמר גם טמפרמנט, לא רק יופי (למשל, כלבי רועים שמרבים לתערוכות, בלי שימת לב לאינסטינקט הרעייה שלהם).

ולבסוף, אפשר לדעת לאיזה גודל גור יגדל, בערך, אם הוא לא קטן מדי, ואפשר למצוא במכלאות גורים גדולים יחסית, שאפשר ללמוד יפה מאוד מההתנהלות שלהם (מי שמבין...) אם הנטייה שלהם, מבחינת טמפרמנט.

לסיכום, לקחת כלב ממכלאה - זו מצווה. אם לא רוצים דווקא בוקסר גזעי (גזעי=תעודות), אלא רוצים כלב שנראה כמו בוקסר - קח כלב ממכלאה, ואל תפרנס מרביעים לא מקצועיים, שתכופות מתעללים בממליטות ולא שמים על בריאות הכלבים שלהם.

אם אתה רוצה גזעי (שוב, גזעי=תעודות), פונים לחוג לבוקסר ומחפשים המלטה (להכין ארנקים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שאמרת בוקסר עם תעודות, לא ניתן לדעת לפי מה מרביעים אותו(לתערוכות==מראה בלבד).

אז מה ההבדל בין בוקסר גזעי עם תעודות בעמותה הישראלית לבוקסרים בבית הגידול 3500ש"ח, לבין בוקסר שרואים את אמא ואבא שלו ורואים באיזה צורת החיים הם חיים רק שאין תעודות ולכן המחיר יורד לא מעט בגלל שאין תעודות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעודות אומר שבחרו את ההורים גם לפי קריטריונים של בריאות (אגן, למשל), ותוך הקפדה שלא תהיה יותר מדי הצלבה בין קרובים.

בית גידול מקצועי, שאוהב את הכלבים שלו, לא מוכר לך גורים בנפרד מאמא. אישית, לא הייתי קונה כלב ממגדל שהלב שלו לא בעניין, ומתייחס לעניין רק כמסחרה נטו (אפיקים, למשל), למרות שהיחס שלהם לכלבים יאות.

אני כן מכיר מרביע רציני של גזע מסויים, שלא הולך דרך החוג, ומרביע לעצמו את הכלבים שלו, ועושה זאת טוב מאוד. אבל למי שבא מבחוץ אין אפשרות לדעת על איזה מרביע לסמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, ויסלה. והוא לא מרביע לעשות כסף, הוא מרביע את הכלבים בשביל עצמו (יש לו תמיד שניים/שלושה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לסמוך על מרביע דרך המועדון.

אתה מתעקש על קיצורי דרך, הזול הזה עלול לעלות לך ביוקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...