Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גורי בוקסרים גזעיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

falou זה הקיצור דרך בארץ, באירופה כבר מזמן נהוג לעשות מבדקי רעייה.

לא מזמן היתי בסדנת רעיית כבשים בארץ , היה נחמד לראות שכלבי הספות שלנו עוד שומרים על האינסטינקטים האלו :)

אודי A4

דימה.

פורסם
כלבים עזובים / מכלאות. זה מצווה לקחת.

אבל אתה לא תמיד יודע מה יוצא לך מגור קטן.

חבר לקח גור. שאמרו לו שיהיה בגודל קטן יחסית. יחסית לסוס הוא קטן. יחסית לכלב הוא גדול.

לגבי כלב גזעי.

לכל גזע יש אופי. שלא תמיד מוצאים בכלבים מעורבים.

אפילו אני , שההבנה שלי בכלבים היא די בסיסית , ויצא לי לאמץ כמה וכמה כלבים וחתולים עזובים

יודע שאני מסתכל על גור אם הוא יהיה גדול או לא ... זה מאוד פשוט

חוץ מזה, בשנת 97 אספתי כלב מהרחוב , יותר נכון הוא אימץ אותנו

ויצא כלב שאופי כזה מדהים לא ראיתי בחיים בכלב (שלאחרונה הורדם בגלל מצב בריאותי )

בכל מקרה , טיפ קטן לפותח הת'רד - מניסיון אישי שלי מגידול של כמה וכמה כלבים וחתולים גזעיים ומעורבים

יפים ומכוערים קטנים וגדולים - המעורבים לרוב חיים יותר שנים לעומת הגזעיים

פורסם
תעודות אומר שבחרו את ההורים גם לפי קריטריונים של בריאות (אגן, למשל), ותוך הקפדה שלא תהיה יותר מדי הצלבה בין קרובים.

1+

יש מספיק חאפרים שמזווגים אמא ובן או בת ואבא, דבר שיכול להוביל למחלות גנטיות וכו"...

היתרון הכי גדול בכלב מעורב הוא שהכלב מקבל את הגנים של שני הצדדים, משמע חוכמה, יופי וכו"... והכי חשוב, ממוצע משך החיים שלו גדול יותר מכלב גזעי.

פורסם

אכן - בעד לאמץ מעורב או נטוש (שגם שם יש בוקסרים...).

לגבי ספציפית מועדון הבוקסרים - יצא לי כמה פעמים להתקל ביו"ר (וגם לאשתי) ובכלבים שלו - איש נחמד מאוד וכלבים יפיפיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
1+

היתרון הכי גדול בכלב מעורב הוא שהכלב מקבל את הגנים של שני הצדדים, משמע חוכמה, יופי וכו"... והכי חשוב, ממוצע משך החיים שלו גדול יותר מכלב גזעי.

ומה מונע ממנו לקבל את הטיפשות, הכיעור וכו'...8)

יש לי שני כלבים, אחת גזעית ששלמתי עבורה במיטב כספי (רועה אוסטרלית) ושני, וויפט שהצלנו מעמותה (אבל כנראה גזעי).

למה לקחת כלב גזעי?

כי לא יעזור, שניהם מפגינים תכונות (וגם מראה, אבל זה פחות חשוב...) והתנהגויות אופייניות לגזע, באופן מובהק. לדעתי, אם מישהו מחפש כלב מאוד ספיציפי, עם מכלול תכונות מאוד מסויים, שיימצא גזעי. אם רק מחפשים חבר נאמן וכלב נחמד לחיות איתו, כל כלב יהיה בן לוויה מצויין לכל אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ומה מונע ממנו לקבל את הטיפשות, הכיעור וכו'...8)

"עקרון ההפרדה" , בדור הראשון עובד מצויין והצאצעים מקבלים את הגנים השולטים, בדור השני כבר יש 25% סיכוי לגנים החלשים להתבטות.

אני בטוח שיש כאן מומחים לגנטיקה שיוכלו להסביר זאת יותר טוב :)

דרך הגב FALOU אתה מגיע לתארוכות? אם כן אז אולי נפגש ב15 לחודש.

אודי A4

דימה.

פורסם
falou זה הקיצור דרך בארץ, באירופה כבר מזמן נהוג לעשות מבדקי רעייה.

זה לא "קיצור דרך", השאלה היא לשם מה מרביעים.

אני לא הייתי מסוגל לגדל בדירה רועה אוסטרלי מקו של עבודה (או שזה היה מאוד קשה).

"עקרון ההפרדה" , בדור הראשון עובד מצויין והצאצעים מקבלים את הגנים השולטים, בדור השני כבר יש 25% סיכוי לגנים החלשים להתבטות.

אני בטוח שיש כאן מומחים לגנטיקה שיוכלו להסביר זאת יותר טוב :)

דרך הגב FALOU אתה מגיע לתארוכות? אם כן אז אולי נפגש ב15 לחודש.

הגנים השולטים (דומיננטים) יכולים להיות הרעים...

אבל זה מדע מסובלך (ועצם זה שידעו לעסוק בהרבעה סלקטיבית, לפני שידעו להדפיס ספרים, זה מדהים).

אני לא מגיע לתערוכות, לא מצאתי עניין.

פורסם
זה לא "קיצור דרך", השאלה היא לשם מה מרביעים.

שאלה רטורית?

אני לא הייתי מסוגל לגדל בדירה רועה אוסטרלי מקו של עבודה (או שזה היה מאוד קשה).

איך אתה מקשר קוי דם עבודה לדירה?

מבחינה מעשית זה לא כזה מסובך לקחת את הכלב פעם בשבוע לכמה שעורים, חוץ מזה המטרה זה שמירה על האינסטינקטים לכן מה שדרוש זה רענון.

לדעתי זה עניין של כסף ורצון, מגדל שכול המטרות שלו בגידול כלבים זה רווח מהצד אף פעם לא ישקיע כסף במשהו שלא חובה.

הגנים השולטים (דומיננטים) יכולים להיות הרעים...

אבל זה מדע מסובלך (ועצם זה שידעו לעסוק בהרבעה סלקטיבית, לפני שידעו להדפיס ספרים, זה מדהים).

אם אני לא טועה אין גנים רעים/טובים, ישנם גנים בריאים וישנם פגומים, והפגומים בדרך כלל לא שולטים.

אם כבר עסקנו בהסטוריה אז הרבה עמים גידולו כלבים גזעיים רק בשביל לשמור על המאגר הגנטי, הכלבים הגזעיים לא ביצעו עבודות, כלבי העבודה היו דווקה הצאצעים המעורבים.

אודי A4

דימה.

פורסם
שאלה רטורית?

לא.

אפשר להרביע לעבודה, ואפשר לתערוכות.

איך אתה מקשר קוי דם עבודה לדירה?

כלב שהורבע לעבודת רעייה, ייתקשה לחיות בדירה, ללא תעסוקה מתמדת.

אם אני לא טועה אין גנים רעים/טובים, ישנם גנים בריאים וישנם פגומים, והפגומים בדרך כלל לא שולטים.

זה לא קשור, והפגומים אינם דומיננטים, בהכרח (אם היו, סביר להניח שהפרטים שנגועים בהם היו נכחדים, לא?!).

במקום טובים ורעים, אתה יכול לאמר רצויים ולא רצויים.

אם כבר עסקנו בהסטוריה אז הרבה עמים גידולו כלבים גזעיים רק בשביל לשמור על המאגר הגנטי, הכלבים הגזעיים לא ביצעו עבודות, כלבי העבודה היו דווקה הצאצעים המעורבים.

לגמרי לא נכון.

מכלבי הרוח, דרך כלבי הרעייה, השמירה והציד, כולם גודלו למשימות שיועדו להם.

• תוכן חדש...