Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנים רבות שבהם לא השתמשתי באף תוכנת חברים דרך האינטרנט כדוגמת מסנג'ר, איסיקיו ועוד. נרשמתי לבסוף לפייסבוק על מנת להצטרף לקבוצה כלשהי.

מאז אני מופתע שאנשים שאני לא מכיר רוצים להצטרף למעגל החברים שלי, מאלה אם הם היו חברים של חברים הייתי מבין איך הגיעו אלי, אך לא כך הדבר. אין גם מדובר על יזמים או חברות למינהם.

אז מה קורה כאן?

ראיתי שהאפשרויות שיש הם להסכים או לסרב לחברות.

האם יש אפשרות לשאול את המציע מי הוא ואיך הגיע אלי, לפני שאני מסרב ישר להצעה?

פורסם

אני לא מצליח להבין למה אנשים שכן מכירים אותי רוצים להיות חברים שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

2 סיבות הגיוניות.

1. ספאם. הרבה חברות יוצרות יוזרים בכאילו על מנת ליצור רשימת חברים ארוכה ואז לשלוח להם כל מיני שטויות, פרסומות, אירועים וכו'.

2. יש הרבה יצורים שחושבים שזה מדליק שיהיו להם הרבה חברים. צומי ברמה קצת מוזרה. אם יש אנשים שמדווחים לכווווולם על כל קשקוש שעובר להם בראש (התעוררתי על הצד הלא נכון, גירד לי בטוסיק, איזה יופי נראה הטיימס סקוור - פחח תקנאו תקנאו תקנאו) אז גם יהיו כאלו שסתם יוסיפו אנשים כדי שתהיה להם רשימה גדולה ומרשימה של חברים :shock:

פורסם
האם יש אפשרות לשאול את המציע מי הוא ואיך הגיע אלי, לפני שאני מסרב ישר להצעה?

למה לא לסרב ישר? אתה יודע, זה לא משהו בלתי הפיך, במידה ואתה מתישהו מכיר את הבן אדם, אתה תמיד יכול להציע לו חברות (כבר נשמע גיי).

לדוגמא, אצלי אין בפייסבוק אנשים שאני לא מכיר בחיים האמיתיים. מדי פעם הרשימה אצלי עוברת טיהורים מכל מיני אנשים שאיבדתי קשר איתם מסיבה כזו או אחרת.

נ.ב. עוד קטע - בן אדם שאתה מסיר אותו מרשימת חברים לא מקבל הודעה על זה, הוא מגלה את זה רק אם הוא עובר על הרשימה בכוונה ומגלה שנעלמת ממנה.

נ.ב. עוד טיפ - הפרד בין הפרטים שלך בחיים האמיתיים לבין הפייסבוק. לדוגמא כתובת או טלפון - מי שצריך לדעת, יודע אותם גם ככה, ומי שלא, לא צריך.

נ.נ.ב. ד"א, אתה יכול לשים את ההגדרה הזו, זה נמצא בהגדרות הפרטיות:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר להציע לך חברות ?

כול העניין של הפייסבוק לא לטעמי, מכיוון שזה לא יוצר שום חברות אמיתית אלא ווירטואלית,, ופוגעת בכישורים ליצור חברות אמיתית במגע עם אנשים (לא מגע של קצב שהצמיד את פקידה לחזה שלו).

לכו לחוגים לריקודי עם או ריקודים סלונים למי שאוהב או הצטרפו לחוג טיולים/חובבי רדיו /ציור/רכיבה על אופנים ותכירו אנשים אמיתיים ולא תמונות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מבחינתי פייסבוק הוא כמו שלוחה של הפורום.

אני מתנהל שם בכמה מישורים:

-רכב

-חברים בחו"ל

-אקדמיה

-שטויות

כל דבר שאני כותב מתקשר לקבוצה אחת ספציפית וגם אני מקבל תגובות בדרך כלל מהאנשים שאליהם אני כותב.

יש לי קבוצה אחת למשל של אנשים מהאקדמיה, שלהם אני כותב דברים שקשורים ללימודים או דברים מעניינים שאני קורא או חושב.

יש לי את המפגרים מהפורום (בלי להעליב אבל לפי מה שאנחנו כותבים בפייסבוק, אנחנו חבורה של מפגרים) שרק מדברים על מכוניות ויש את כל השטויות שלי שאותן אני כותב כסוג של שחרור קומי מהחיים שלי והמטרה היחידה היא לגרום לאנשים להתגלגל מצחוק על הרצפה.

http://www.facebook.com/iosifrancos

אני לא מאשר כל אחד, רק מי שאני יודע מיהו.

וגם, אם מישהו שולח כל הזמן שטויות (הזמנות לפארמוויל, הזמנות לאפליקציות או סתם זורק עלי כבשה, אין לי בעיה למחוק אותו מרשימת החברים).

יש לי גם עוד כלל: אני תמיד שומר על כמות החברים שלי מתחת ל450.

אם מישהו רוצה להיות חבר, זה על חשבון מישהו אחר.

סוג של דארוויניזם שבו המצחיק שולט והמציק עף.

ומרק, אתה לא מבין את המשמעות של החברויות בפייסבוק.

זה לא אמור להחליף משהו קיים אלא להיות עוד שלוחה של מגעים חברתיים נוספים.

כמו שהפורום הוא מקום שבו אתה מדבר עם אנשים, הפייסבוק הוא עוד פלטפורמה שמאפשרת לך לשמור על הקשרים הקיימים.

גם מצאתי שחלק מהסטטוסים שלי בפייסבוק מתקשר לשרשורים פה בפורום.

פורסם

נחמד לשמוע את כל הפילוסופיות פייסבוק למיניהן.

חשוב לא להשתעבד לזה. כלי נחמד לצפייה בכוסיות לא יותר מזה.

תזכרו חברים שיש מציאות ויש מציאות וירטואלית.

בסופו של יום, פייסבוק הוא כולה אתר אינטרנט.

פורסם

פייסבוק(או כל שיתוף מסויים כזה או אחר) אמור להיות אמצעי ולא מטרה..ויש הרבה שנופלים.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

נ.ב. עוד קטע - בן אדם שאתה מסיר אותו מרשימת חברים לא מקבל הודעה על זה, הוא מגלה את זה רק אם הוא עובר על הרשימה בכוונה ומגלה שנעלמת ממנה.

אני משתמש בתוסף לCHROME שנקרא "unfriend finder"' הוא מוסיף תפריט קטנטן בראש העמוד ומהרגע שהוספת אותו, הוא אומר לך מי הוריד אותך מרשימת החברים וגם מאפשר לך לעקוב אחר הצעת חברות שאתה שלחת ועוד לא אישרו.

מעניין.

https://chrome.google.com/extensions/detail/ecolodplncpedbpiicabmflhfemjnool?hl=he

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...