Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל אני לא כותב דברים סתם השטח הזה הוא פרטי שלו, לא של הקיבוץ אתה יכול לברר את זה!

ובשנות ה80 לא היה שום משחטת רכב זה היה המוסך הישן שלו שם. לאחר מכן הוא עבר מקום כ100 מטר למעטה.

המוסך הזה קיים עוד משנות 60 שם ...

וזה גם לא כלכך חכם לברר אצל "זקני הקיבוץ" כי עם כל הכבוד להם, הם לא קובעים של מי השטח ,אתה יכול לגשת למועצה ולברר שם מבחינה חוקית למי שייך.

ואם השטח שייך למועצה כפי שאתה אומר אתה לא חושב שהיו מבקשים שיפנה משם את כל הגרוטאות?? (קצת חומר למחשבה לא יזיק).

זהו, שאם היית קצת בודק היית מבין שכל השטח שם כרגע בויכוחים למי הוא שייך, ישנם כרישי נדל"ן שמנסים להשתלט עליו בטענה שהוא לא של הקיבוץ (אפילו הייתה כתבה על זה באחד מערוצי החדשות)

לפי דעתי אתה טועה במיקום הגרוטאות, וזה לא האיזור שבשטח של אודי מזרחי, האיזור הזה נמצא יותר דרומית למוסך ולשטח שלו. לפ גם מה שאני זוכר בשטח שלו ישנם בעיקר גרוטאות של ויליסים שהם אהבתו.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אם יש פרטים נוספים לגבי מיקומו של הרכב או הבעלים אשמח לקבל יותר מידע.

תודה מראש.

יש אחת זהה לחלוטין רק בצבע לבן בגבעתיים , ייבוא אישי גם היא. אותו דגם בדיוק.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
תראו את הנסיכה הזו ! (לאנצ'יה דלתא).

דיברנו עליה מספר פעמים כאן בפורום. מעניין כמה מסוגה נוסעות על כבישי ארצנו.

הרכב שייך לאדם מבוגר שאם איני טועה מתגורר בפתח תקווה. הרכב יד 1.

ופעם אחרונה (וזה היה לא מזמן) שפגשתי אותו ברמזור הוא אמר לי שאת הרכב הוא לא ימכור . הרכב הולך איתו לקבר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
תראו את הנסיכה הזו ! (לאנצ'יה דלתא).

דיברנו עליה מספר פעמים כאן בפורום. מעניין כמה מסוגה נוסעות על כבישי ארצנו.

איזה שנה היפה הזאת? למרות שהתמונה לא ברורה היא נראת ממש שמורה ומקורית!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ההוא עם הורודה(1400, 85 ) חושב שיש לו אוצר ביד!

מעניין למה האפורה שמחירה סביר ביותר (ואפילו זול יחסית לדגם ולמצב) מפורסמת כל כך הרבה זמן באתר?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ההוא עם הורודה(1400, 85 ) חושב שיש לו אוצר ביד!

מעניין למה האפורה שמחירה סביר ביותר (ואפילו זול יחסית לדגם ולמצב) מפורסמת כל כך הרבה זמן באתר?

את האמת, אני זוכר את המודעה האמצעית[הלנצ'יה האפורה]. בהתחלה הוא פירסם ב10K אבל, הוא רשם שצריך שיפוץ ראש. עכשיו שזה ירד ל6500 זה נראה לי חשוד. לגבי הוורודה, אפשר להוריד אותו בכך, שקודם כל האוטו נראה מוזנח ומציק לעין, או עוד דברים מכנית אולי.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
איזה שנה היפה הזאת? למרות שהתמונה לא ברורה היא נראת ממש שמורה ומקורית!

מודל 82' ובאמת נראית שמורה, ג'אנטים (אני חושב מגנזיום) מיוחדים ויפים, ההולמים את הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם
את האמת, אני זוכר את המודעה האמצעית[הלנצ'יה האפורה]. בהתחלה הוא פירסם ב10K אבל, הוא רשם שצריך שיפוץ ראש. עכשיו שזה ירד ל6500 זה נראה לי חשוד. לגבי הוורודה, אפשר להוריד אותו בכך, שקודם כל האוטו נראה מוזנח ומציק לעין, או עוד דברים מכנית אולי.

חבר שלי מכיר את הבנאדם. הוא סך הכל מחפש למכור שתכלס צריך אוברול רציני למנוע אם לא להחליף.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
חבר שלי מכיר את הבנאדם. הוא סך הכל מחפש למכור שתכלס צריך אוברול רציני למנוע אם לא להחליף.

בשביל זה צריך כיס עמוק?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אם יש שלושה למכירה אז אני מעריך שיש בארץ בין 20 ל 30 במצב כזה או אחר, תקנו אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...