Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אם לא מדובר בחיסול מלאי, ובמנוע חדש, המחיר הוא מחיר מבצע ובסופו של דבר הוא יסתיים.

לי יש הרגשה שספארק תעשה לפנדה ולשאר בית ספר, כמובן אם היא תשווק במחיר זהה.

המבצע יסתיים במשביר לצרכן ויתחיל מחדש בסוכנויות של סמל"ת. סמל"ת בודקים את השוק במטרה לראות אם פנדה בתג מחיר 67K מסוגלת להתחרות במכוניות "המודרניות" יותר והצרכנים מסוגלים לראות מעבר לסמל על הגריל.

אגב, אני לא יודע כמה בטיחות פסיבית משמעותית במכוניות במשקל פחית קולה. פיאט 500 עם 5 כוכבים קרסה לחלוטין בריסוק מול Q7.

http://www.youtube.com/watch?v=6pVF1Wr7GLQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני לא מתיימר להיות מומחה, אבל לדעתי ABS ו-ESP משחקים תפקיד משמעותי יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זה מבצע מפוספס

ב 60K מוכרים היום את ה C1 , מול 67K של הפנדה,

בטיחות הרבה יותר טובה ב C1 עם האמינות של מכללי טויוטה לדעתי מטים את הכף וחבל.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מספר הערות לדיון :

1. תמונת הפנדה התכלכלה בפתיחת השירשור מטעה במיקצת :

זו הפנדה ברמת איבזור גבוהה יותר שכמובן לא מגיעה לארץ , ובטח לא במבצע הנדון. ההבדלים החיצוניים :

גלגלי מגנזיום 14 עומת גלגלים רגילים עם טסות פשוטות 13 , גגון שחור בגג , פנסי ערפל קידמיים.

2. הפנדה למרות הוותק עדיין בעלת עיצוב מודרני ומקורי (ולטעם רבים נאה ). פיאט באופן מקורי תכננה מחליפה כבר

לפני שלוש שנים , אבל דחתה זאת עקב ביקוש הולך וגובר בשווקי מערב אירופה לפנדה. (סוס מנצח לא כדאי להחליף).

3. מנוע הפנדה 4 צילינדר 1242 סמ"ק משודרג ל - 69 כ"ס(זהה לזה בפיאט 500 ) נותן לה יתרון מהותי על מתחרותיה

משולשי הבוכנות (אלטו, C1, 107) מבחינת ביצועים ועידון , ולא במחיר צריכת דלק גרועה יותר. זהו מנוע מאוד אמין ומוכח.

4. הפנדה , המורכבת בפולין במפעל מודרני , מגלה רמת גימור , איכות ואמינות מצויינת.

רצ"ב סקר אמינות של מכון הצרכנים הגרמני (נחשב שם אורים ותומים) ובו ניתן לראות את דירוג האמינות של הפנדה

בקבוצת המיני לאורך השנים.

http://www.adac.de/infotestrat/unfall-schaeden-und-panne/pannenstatistik/pannenstatistik_detailergebnisse_2009/pannenstatistik_kleinstwagen.aspx?ComponentId=39979&SourcePageId=47921

פורסם

פנדה נחשבת למכונית מיני וכן סמל"ת מייבאת את דגם 4X4 הפשוט. (כמו בסרטון פנדה נגד רובר) באירופה ניתן לרכוש דגם משודרג עם מנוע דיזל. לדעתי אפשר לספור על יד אחת את מספר פנדות 4X4 שהם הצליחו למכור.

פורסם

אין היום יבוא מסודר של גרסת ה-4X4 לישראל. למעשה, אין יבוא כלל.

היתה תקופה של כמה שנים בה הגיעה הפנדה 4X4 לישראל, אך היבוא הופסק בעקבות חוסר ביקוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנחנו רואים תחילה של שינוי גישה והוא המעבר לרכבים ידניים! אם הפנדה 4*4 תימכר במחיר 89-85K אז אני מניח שנראה הרבה מהרכב המגניב הזה:-).

http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/FIAT_COM/showroom/showroom.jsp?BV_SessionID=@@@@1388898970.1293787289@@@@&BV_EngineID=cccfademgjflifkcefecejgdfkhdfjh.0&categoryOID=-1073775786#;

image_popUpGallery03.jpg

פורסם
אנחנו רואים תחילה של שינוי גישה והוא המעבר לרכבים ידניים! אם הפנדה 4*4 תימכר במחיר 89-85K אז אני מניח שנראה הרבה מהרכב המגניב הזה:-).

http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/FIAT_COM/showroom/showroom.jsp?BV_SessionID=@@@@1388898970.1293787289@@@@&BV_EngineID=cccfademgjflifkcefecejgdfkhdfjh.0&categoryOID=-1073775786#;

image_popUpGallery03.jpg

הדגם הזה, זה פנדה קרוס זכור לי שרצו למכור אותו ב-160K.

הפנדה 4*4 יובאה לפני כמה שנים שהפנדה עצמה גם לא היתה פופולרית אבל עם ההתעוררות של רכבי המיני שווה לנסות לייבא אותה שוב, ואולי את הפנדה עם ה-100 כ"ס (מתחרה לסוזוקי ספלאש).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מספר הערות לדיון :

1. תמונת הפנדה התכלכלה בפתיחת השירשור מטעה במיקצת

אם כבר לדקדק בקטנות, הרי שהפנדה בתמונה פה היא בכלל מלפני מתיחת הפנים האחרונה. הפנדה כיום נראית כך:

26271-4.jpg

השינוי העיקרי, לחדי האבחנה, הוא בסבכה הקדמית ובסמל פיאט העדכני, כמו גם ביחידות תאורה אחוריות עם חלוקה שונה במקצת.

בכל מקרה, גם בתמונה שצרפתי רמת הגימור שונה מזו שנמכרת בארץ, בה אין למשל מראות חיצוניות בצבע הרכב, חישוקים קלים או גגון.

כפי שציינתי בשרשור אחר, הפנדה מתומחרת גבוה מדי גם במחיר ה"מבצע", עקב האבזור הדל (מותרות ובטיחות) בהשוואה למתחרותיה,

שמרביתן לא רק מאובזרות יותר אלא גם זולות יותר. יתרונה היחיד של הפנדה (אם לא מתייחסים לעיצוב שהוא עניין סובייקטיבי לחלוטין),

הוא חגורת הבטיחות החמישית מאחור. לא שהייתי רוצה להיות זה שייאלץ לשבת במרכזו של הספסל האחורי של פיאט פנדה...

• תוכן חדש...