Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם עכבר ישן ,של מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכבר של חברת COMPUTECH

MODEL NO_KEM_260

(יענו "נוקם" :lol:)

והוא פשוט לא עובד, ניסיתי אותו ב2 מחשבים , יש לו את החיבור COM הישן ה 25 פינים ולא ה 9 הרגילים,

יש לו כפתור שאפשר לבחור PC או MS אין לי מושג מה זה אומר , ובכל מקרה באף אחד מהמצבים זה לא עובד

הוא עבד פעם והשתמשתי בו , אבל עכשיו אני לא יודע למה הוינודס (98 כמובן:twisted:) לא מזהה אותו, וגם דוס לא מזהה אותו ( אבל עכבר אחר כן, נבדק בתוכנה TURBO C),

חיפשתי באנטרנט אולי יש סכמה חשמלית שלו , אבל לא מצאתי,

מישהו יודע איפה אפשר למצא סכמה חשמלית לעכבר הזה?

(תשובות כמו "זרוק אותו " וכאלו , לא יתקבלו בברכה)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כשבדקת ב DOS, איך בדיוק התבצעה הבדיקה ?

העלית תוכנה מתוך DOS שתומכת בעכבר ?

הרצת קובץ MOUSE.COM ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

באמת מזמן לא היה לנו איזה שרשור על מוצר שעבר זמנו שגם כשהיה חדש היה של חברה לא ידועה :D

עכבר סיריאל חייב דרייברים. קשה לי להאמין שיש מישהו שיכתוב דרייברים עדכניים למוצר כזה (עדכניים ברמה של 98)

יש עכברי PS2 עם מעביר מPS2 לסיריאל במקרה הגרוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרצתי את TURBO C , הקובץ MOUSE .COM גם כן

עכבר שחובר ליציאה COM 9 PIN עובד וזה של ה25 לא ., גם ווינדוס 98 לא מזהה אותו.

פרטים בה"פ .

פורסם

ואיזשהי סכימה כללית או אפילו ספציפית של עכבר, איפה ניתן למצא?

פרטים בה"פ .

פורסם

פתחתי את המחשב וראיתי שהכל מחובר, זה גם משהו שכבר עשיתי,

אבל אולי יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מצב פורטים, גם בלי לחבר לפורט חומרה?

פרטים בה"פ .

פורסם

אם יש לך עכבר אחר, האם עכבר הזה שווה את כל ההתעסקות הזאת? יכול להיות שהעבר עצמו לא תקין וזו הסיבה שהוא לא עובד. חלונות אמור לזהות את מרבית העכברים ללא בעיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...