Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה גיל,

אתה יודע אולי איזה גודל של שרוול מתאים לכבל 4 גייג'?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה תשובות לכולם:

1. CrashZone- בהחלט ישראל יודע לעבוד עשה עבודה מעולה בדלתות (לא טובה כמו שאני עשיתי בבגאז', אבל טובה :lol: )

ישראל הכל באהבה את מתקין תותח.

2. lanosforce (אדי)- אני עושה גם את הבוכנות האלה רק את זה עושים בסוף, וכן המידבאסים יותקנו על הדיפון עם טבעת עץ

בכדי להביא את הרמקול כמה שיותר החוצה וכל הבפנים של הדיפון מסביב למיקום הרמקול כוסה בדינאמט

שלוש שכבות נכבדות ומכובדות.

3. As-21- ראה את התגובה שרשמתי לאדי (lanosforce) בעניין המידבאסים.

4. pashok.tr- הלינק שגיל נתן בשרשור זה בדייוק מה שרכשתי המוכר שם מעולה הוא שולח מהר והוא עונה על כל שאלה

ובמהירות אני ממליץ בחום לרכוש ממנו. :)

5. JUNIOR 66 (ישראל)- ישראל "הזבל" (בצחוק :lol: ) אתה מתקין מיוחד במינו כנל גם מור שותפך אתם ממש אבל ממש

הצלתם אותי מהדלתות המטומטמות באופן מחריד של הלאון שהוא אכן אוטו מעולה פרט לדלתות.

פורסם

אני חושש שאתה תקבל תוצאה איומה מהדבר הזה:

". lanosforce (אדי)- אני עושה גם את הבוכנות האלה רק את זה עושים בסוף, וכן המידבאסים יותקנו על הדיפון עם טבעת עץ

בכדי להביא את הרמקול כמה שיותר החוצה וכל הבפנים של הדיפון מסביב למיקום הרמקול כוסה בדינאמט

שלוש שכבות נכבדות ומכובדות."

מידבאס על הדיפון - אתה צריך או לעבות את הדיפון באיזה שלוש\ארבע שכבות של בידוד או למצוא דרך לסגור את השטח הפתוח של הדלתות ולחזק אותו היטב ככה שתוכל להרכיב עליו את האלמנטים - אולי אפילו ליצור שרוול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

"וכל הבפנים של הדיפון מסביב למיקום הרמקול כוסה בדינאמט שלוש שכבות נכבדות ומכובדות."

ואני מתכוון כאשר אתקין את הרמקול במקום להוסיף מהצד הפנימי מאיפה שיושב הרמקול דינאמט וטבעת עץ

בכדי ליצור "תעלה" לבפנים. אדי אני שומע פה פקפוק בעבודה שלי :shock::?::twisted: הכל בצחוק :lol:

פורסם

יבגני לפחות בדלתות של הלאון יש מקום לרמקול מבחוץ לא כמו באיביזה יותר קל בהרבה ועומק לא חסר שם

שלומי אוהב אותך :-P

יצא פצצה כבר אמרתי :?:

::FEEL THE {XS} power::

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לעדכן את שרשור זה.

אז הנה הודעה מיוחדת אני מחליף אתה הקומפוננט המדהים שרכשתי שהוא Audison VOCE שלוש חלקים. (והוא למכירה :) )

קניתי סט שלושה חלקים אחר Audison THESIS Orchestra

פורסם

עד שסוף סוף מישהו הביא את הVOCE שזה כל מה שרציתי לשמוע בתכלס עכשיו אתה שדרגת לתסיסס? :-D

כבר מכיר את התסיסס - רציתי משהו חדש :-P

אוף :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ידעתי שכבר הכל עובד :?

תנסה לשמור אותם מורכבים לשבוע הקרוב - אני אנסה לקבוע איתך.

Pioneer TS-X150

פורסם

חברים,

יצא לי אתמול בערב לשמוע את המערכת של שלומי.

חוות דעת

מה אני אומר לכם - מערכת פנטסטית

הסט שלושה חלקים וו'צה כרגע מורכב אצלו עדיין ללא בניות בקורות

הטוויטרים מחוברים על פס שמוברג לקורה בגובה שהתאים לשלומי לפי שמיעה.

המידים נמצאים (זרוקים( על הדשבורד בתוך תיבות עץ קטנות מופנים כלפי מעלה)

המידבאסים כבר מותקנים היטב בדלתות.

סאב וופר 12 אינטש ווצ'ה נמצא בתיבה אטומה בתא המטען.

מגברים בתוך בניית רצפה פשוט יפהיפיה - נעשתה כאן עבודה מדהימה ע"י שלומי.

-------- לגבי ההתקנה עצמה ------

התקנה מקצועית, מסודרת ויפה של תא המטען

ברור לי שכאשר יותקנו ברכב הזה הרכיבים הסופיים ההתקנה תיראה טיפטופ.

יש שם הטמעה יפה מאוד של הפרוססור של הביט 1 ושל יחידת הדאבל דין שעדיין לא הושלמה לפי מה ששמתי לב.

---------- הבשר - סאונד

המערכת מכוונת די טוב סה"כ

הטוויטרים קצת בהירים לי והמידים לדעתי לא מסוגלים כרגע לקבל תנאים אידאליים כי הם בתוך קופסאות ואז זה או שהם קרובים מידי לשמשה או שהם מסתירים את הטוויטרים.

אבל - בהתחשב בכך שאני יודע מה המגבלות ואני שומע את התוצאה והסאונד של המערכת אני יכול לאמר שמדובר בסט פשוט מדהים.

סט שנותן תמורה אדירה למחיר שלו ואולי בעצם אחד הסטים הכי טובים ששמעתי כשמדובר על תמורה למחיר.

הסאונד היה מספיק חם וביחד עם זאת ברור מאוד וצלול - הכל כאן יחסי כי אני חושב שעוד צריך להרגיע קצת את הטוויטרים (לא בגלל שהם צורמים אלא בגלל שהם בהירים קצת וזה יכול לנבוע כתוצאה מכך שהמידים לא יכולים עדיין לבוא לידי ביטוי)

היה שם מרכוז יחסית טוב וסאונד מאוד נעים לאוזן - לכל השאר אני לא יכול ממש להתייחס לפני שמבצעים את ההתקנה כמו שצריך אבל נראה שיש לרכיבים האלו פוטנציאל פשוט אדיר.

היות ואני יודע שהוא הולך להתקין תסיסס במקום אני יודע שאני לא אשמע את הרכיבים האלו בהתקנה מלאה.

אבל לפי מה ששמעתי אני באופן חד משמעי יכול לאמר ש:

1. זה סט נהדר.

2. תרומה למחיר שלו בהחלט שווה כל שקל שתשקיעו עליו.

3. הגברה של סדרת הLRX היא ראוייה ביותר - מה גם שהבנתי משלומי שהLRX 5.1 החדש מכיל בתוכו זוג ערוצים אחד שהוא בכלל קלאס A! - וזה הערוץ שהטוויטרים יושבים עליו.

התחום הווקאלי נשמע אמיתי ומלא חיים, הצלילים הגבוהים מפורטים היטב והבאס נעים לאוזן מה גם שהסאב וופר הזה משתלב באופן די שקוף עם הסט הקדמי.

הדבר היחיד שהיה חסר לי שם זה פירוט - מעט מאוד פירוט היה חסר לי מהטוויטרים והיה חסר לי פירוט והפרדה במידים אבל כמו שכבר ציינתי - קשה מאוד לשפוט בגלל ההתקנה.

לסיכום

-----

המעבר מווצ'ה לתסיסס (בייחוד כשאני מכיר כבר את התסיסס דרך לאון ושמעתי לא מעט ברכב שלו) הוא השקעה מיותרת בעיניי.

אולי הדבר היחידי שהייתי כן משדרג זה הטוויטרים אבל זה רק בגלל שאני הייתי רוצה להיות שלם עם עצמי שאני מקבל פירוט חסר פשרות מהטוויטרים - בפועל, מיותר לחלוטין!!!

אם אתם מחפשים סט קדמי מעולה במחיר עדיין שפוי לסט ברמה שכזו הווצ'ה הוא המלצה חזקה מאוד.

הסט ברמה המקבילה שהייתי ממליץ עליו יהיה HAT אימג'ן + L3 אבל מראש אני אומר שהטוויטרים של הווצ'ה עושים עבודה יותר טובה במקרה הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

כמה מחמאות בתגובה אחת שתהיה בריא אני ממש מסמיק כאן :oops:

אני שמח שנהנת אתמול גם לי היה תענוג לשבת איתך להנות מיצירות המופת שלנו.

אני יכול גם להגיד שעד אתמול הרבה זמן עבר מאז ישבתי ברכב עם מערכת כזו מפנקת כמו של אדי.

אני לא אדם של התקנת רמקולים נמוך (בקיק פאנלים) אך אני יכול לומר שהופתעתי לטובה אצל אדי ברכב.

• תוכן חדש...