Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודיו קינג - אתה עדיין לא מבין

:-D זה לא מספיק ברור? :lol:

יש לו סיבות משלו לבחור במותגי אודיסון. אחרי 4 עמודים אתה פשוט לא קולט את זה... כמה צריך לרמוז? :wink:

שיהיה לבריאות - מוצרים נהדרים - אין בזה שום דבר רע! רק להפך הרבה טוב.

ה5.1K זה מגבר מ-פ-ג-ר -> במובן הטוב! מברוק!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל מה צריך לרמוז,זה לא שויקיליקס הולך להוציא מסמך שהוא קנה מוצרי אודיסון במחיר מוזל כי הוא מקושר ליבואן.

ואם כך הדבר אז הייתי הולך על TH K3 עם מגברי HI ENERGY HERTZ

ועם סאב אודיסון VOCE אחד בלבד.

EP4X

EP2X

EP1D

פורסם

תמיד אנשים מחפשים לעשות רעש בא בנאדם אומר קניתי מגבר X +קומפוננט X +סאב X והכל רכיבים ברמה מחברה ידועה ומוכרת ובא איזה מישהו שמשעמם לו ואמר למה לא קנית X+X+X מה הבעייה פה

שלומי אם כבר רכשת אז תתחדש אם לא זאת בחירה מעולה {לפי דעתי} ושיהיה בהצלחה

רק דבר אחד איפה התמונות שהבטחת :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

התכנון יצירת מערכת שתענה על דרישותי (דרישותי = SQ).

אשמח לקבל תגובות, הערות, רעיונות וכו' לשם כך נפתח השרשור לפני תחילת העבודה!

אז אפשר לומר מברוק ובהצלחה! :)

הוא לא רשם שהוא כבר קנה ,ההפך הוא ביקש תגובות הערות ורעיונות לפני תחילת העבודה.

לדעתי את ההצעה המקורית שלו ניתן לשפר ובאופן משמעותי ובאותו תקציב פחות או יותר.

פורסם

אודיו קינג - אתה עדיין לא מבין

:-D זה לא מספיק ברור? :lol:

יש לו סיבות משלו לבחור במותגי אודיסון. אחרי 4 עמודים אתה פשוט לא קולט את זה... כמה צריך לרמוז? :wink:

שיהיה לבריאות - מוצרים נהדרים - אין בזה שום דבר רע! רק להפך הרבה טוב.

ה5.1K זה מגבר מ-פ-ג-ר -> במובן הטוב! מברוק!

אדי, הוא לא כזה מפגר כמו שאתה אומר, הוא מגבר טוב, מגבר עם ספק של 1000W.

מה שכן הוא בהחלט יספיק לזוג טוויטרים, זוג מידים וסאב. להוסיף לסט זה עוד מגבר חזק של שני ערוצים להגברת וופרים יהיה אופציה מושלמת.

פורסם

אדגר, זה בדיוק התכנון מגברים 5CH ו 2CH נקווה שיצא לפועל.

אודיו קינג, אני מבין שהכוונה שלך טובה לגבי לשנות דברים רק אני

מעוניין להישאר באזור חברת אודיסון והרץ.

בעניין הסאב אתמול ראיתי סאב של אלפיין סדרה גבוה XD דגם SWX-1243D

אני יכול לקבל אותו במחיר טוב 1,700 ש"ח ולא הכי התלהבתי מהרעיון.

פורסם

שלומי ,

למען הסר ספק אין לי דבר וחצי דבר נגד המגברים והרמקולים המדוברים של אודיסון והרץ שהם ללא ספק מוצרים מצוינים.

בכל זאת אני ממליץ לך בחום לעצור לרגע ולעשות חושבים גם על ציודים אחרים מחברות שונות יתכן ותמצא הרכבים שיותר יתאימו לדרישותיך.

אתה מדבר על מערכת בתקציב גבוה , תשקול טוב את כל האופציות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אדגר, זה בדיוק התכנון מגברים 5CH ו 2CH נקווה שיצא לפועל.

זה רעיון פחות טוב לדעתי עדיף להשקיע במגבריי הרץ היי אנרגי שיחסכו לך כסף

ויתנו לך יותר כוח ,בנוסף פעם נוספת אני חושב באופן גורף כי מערכת ברמה הזו צריכה להיות עם סט קדמי מכובד יותר

ואם אין לך מספיק כסף ל-THK3 אז מינימום MLK3 למערכת ברמה הזו ,שני סאבים VOCE מיותר תשאר

רק עם אחד ,לא הייתי מחליף אותו אולי שוקל HX300D אם ההבדל במחירים של שניהם גדול מאוד

ה-HU שלך לא צריך להיות שיקול בכלל חבל על הזמן נידרש להחליף אותו ויפה שעה אחת קודם.

אודיו קינג, אני מבין שהכוונה שלך טובה לגבי לשנות דברים רק אני

מעוניין להישאר באזור חברת אודיסון והרץ.

הייתי ממליץ על מגברים של הרץ היי אנרגי :

בעניין הסאב אתמול ראיתי סאב של אלפיין סדרה גבוה XD דגם SWX-1243D

אני יכול לקבל אותו במחיר טוב 1,700 ש"ח ולא הכי התלהבתי מהרעיון.

דעתי בנושא.

פורסם

ה5.1K

מוציא 2*60 לערוצים הקדמיים

מוציא 170*2 לערוצים האחוריים

ומעל 700 וואט לערוץ של הסאב

בנוסף לזה הוא יביא מגבר 2 ערוצים שיספקו מ75 עד 150 וואט לערוץ

איפה פה בדיוק חסר כוח???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הוא ילך על THK3 מדובר בסט עם התנגדות רכיבים של 6-8 אום

ולכן הוא יצתרך יותר כוח,מגברי ההיי אנרגי לא נופלים מה-LRX ועולים 40% פחות.

אופציה נוספת מעולה היא ה-MLK3 אקטיבי שיעלה קצת פחות מה-THK3.

צריך לזכור כי סידרת ה-VOCE היא סידרה עם עקרון value for money אבל לא מתמודדת אמיתית

ברמת ההיי אנד ,אם המערכת של ליאון היא אינדיקציה כול שהיא בסטאפ הנוכחי אני כמעט בטוח שהוא יתאכזב ביחס להשקעה.

פורסם

איך אתה קובע את זה אני לא יודע... לא שמעת בכלל את הVOCE ואני בספק אם שמעת את התסיסס

פותח השרשיר ממש לא מכוון להיי-אנד.

הוא לא הולך על הTHK בנוסף לכל הדברים.

גם בשביל סט כמו הTHK מהLRX לא היה חסר לו כוח.

הרכבת פעם רכיבים של 8 אוהם ברכב? - הרגשת ירידה מורגשת בעוצמה?

חיברת פעם שני סאבים פעם אחת ב8 אוהם ופעם אחת ב2 אוהם והרגשת הבדל בעוצמה?

אני לא יודע על מה אתה מסתמך בדיוק כשאתה מתייחס להתנגדויות אבל אני יכול לאמר לך שזה שטויות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה מתיחס לטפל ולא לעיקר ,העיקר הוא שלא תמצא הבדל איכותי בין מגבריי LRX לבין מגברי היי אנרגיי

אני הייתי מעדיף שילוב של :

EP4X

EP2X

EP1D

עם סט THK3 או MLK3 ועם סאב VOCE אחד.

מאשר :

סט 3 חלקים VOCE עם שני סאבים VOCE ומגברי LRX.

והכול באותו מחיר.

אם אתה לא מסכים איתי אני מכבד את דעתך.

פורסם

לקחת סט כמו תסיסס ולהוריד לו את האיזון בהגברה נחותה לעומת הסט לעומת לקחת סט כמו VOCE ולתת לו הגברה יותר מאוזנת לרמה שלו כמו מגברי הרץ או מגברי LRX נראה לי כבר יותר חכם ונכון ללכת על מערכת מאוזנת.

הדבר היחידי שלדעתי הוא טועה בו זה יחידת הראש אבל הוא מודע לזה.

מעבר לכך אתה לא לוקח בחשבון את ההעדפה של שני סאבוופרים לעומת סאב וופר בודד ויחיד - יתכן וחוזק הבאס מאוד מדבר אליו.

מעבר לכך אתה לא לוקח בחשבון את התכנון שלו להתקנה - יתכן ושלושה מגברים פיזיים זה יותר מידי בשבילו והוא יעדיף ללכת על מגבר חמישה ערוצים + 2 ערוצים או על מגבר שישה ערוצים + מונו.

אם יש את האופציה הזו גם במגברי הרץ אז אולי באמת יש מקום לשקול זאת כי זה כן יחסוך כאן עלויות.

ואני חושב שאתה מייחס את המחירים של המוצרים למה שאתה רואה בחו"ל - פותח השרשיר קונה מהיבואן בגלל העדפות אישיות וכאן הסיפור משתנה כולל בתמחור.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...