Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון שהמקור הוא החוליה החלשה אבל הביט 1 מסוגל בהחלט "לחולל מהומות" במובן הכי חיובי בחיבור לכל מכשיר שהוא.אפשר לא לאהוב את הצליל אבל המערכת ז"ל הקודמת של אדי עם יחידת מקור פשוטה וחיבור הביט,השאירה אותי פעור פה על התוצאה.

להשקיע 20,000 שקל במערכת מצויינת ולהשאיר יחידת ראש סינית זה, איך לומר, :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתמר-קל לצטט חלק מהכתוב ולא את כל מה שציינתי. :wink:

בסוף נשאלה שאלה לפותח השרשור מדוע שלא ישקיע קצת יותר כדי לקנות מקור ברמה.

ולחידוד העניין-גם לדעתי הביט 1 למרות יכולותיו המוכחות אינו מהווה אופציה מיטבית לרכיבים שישודכו ולכן נשאלה שאלה נוספת לפותח השרשור מדוע שלא ישקיע עוד מעוט כדי להשלים את פאזל הרכיבים הטובים שלו.

מקווה שיענה.זה בהחלט מעניין. :-)

ליאור

פורסם

ארזה, איתמר ולכל המעוניין,

אני לא מעוניין להחליף את מערכת הנקווקס בגלל המראה המקורי,

דיבורית הבלוטוס המובנית, השליטה המקורית מגלגל ההגה,

GPS מובנה עם תוכנה מקורית ועוד פיצרים.

אינני רואה סיבה להחליט מראש על החלפת מערכת המולטימדיה

לפני שבכלל ניסית לראות אם היא מספקת אותי בתוצאות הסאונד

או לא. ותמיד אפשר להשתדרג לא צריך מראש לשפוך עוד כסף.

בברכה שלומי.

פורסם

אני מסכים עם AUDIO KING ו-איתמר. ביט 1 יאפשר כיוונים נוחים אבל לא יכול לשנות צליל מקורי של HU. אם ניקח בחשבון המרה דיגיטלי לאנלוגי ב-HU, אנלוגי לדיגיטלי ובחזרה בביט 1 - קצת יותר מדי. לדעתי DEX-P99RS או HXD2 יתנו תוצאה יותר טובה.

lanosforce

Audison Voce AV ו-Hertz Mille לא נמצאים ברמות מקבילות. לקחתי מחירים מ-EBAY איטלקי:

Audison Tweeter VOCE AV 1.1 - 100 EUR

Audison Medi VOCE AV 3.0 - 113 EUR

Audison Woofer VOCE AV 6.5 - 125 EUR

Audison Voce AV K6 Kit 2 Vie AVk6 - 260 EUR

Hertz Tweeter ML280 - 290/325 EUR

HERTZ ML500R - 300/400 EUR

HERTZ WOOFER ML1600 - 320 EUR

Hertz Mille MLK 165 Kit 2 Vie - 430 EUR

Hertz Mille MLK 2 Kit 2 Vie -1090 EUR

הכול נכתב לפני תגובה של שלומי.

פורסם

לגבי יחידת הראש אני מסכים ואני מאמין גם שפותח השרשיר לבסוף ישדרג גם אותה.

לגבי שאר ההצעות - אני לא רואה סיבה למה להרכיב מערכת שהיא לא אחידה ברמה שלה לאורך הרכיבים - המערכת שפותח השרשיר בנה מאוד מאוזנת למעט יחידת הראש שלדעתי - תשודרג כי זה בלתי נמנע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש! בחירת רכיבים טובה! (חוץ מה HU).

בקשר לתמחור של voce: זה משהו בין היי אנרג'י ל MLK.

הייתי ממתין קצת עם המגברים כי אודיסון בחודש הבא רוצים לחסוף סידרת מגברים חדשה Voce,בתארוכה בלאס ווגאס,זה מאוד מסקרן!

עריכה: יש עכשיו יחידת המרה חדשה שמתחברת ליחידת ראש מקורית וממירה לאופטי בשביל חיבור BIT1!

AUDISON FDA24 BIT/96KHZ .

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אז לא חבל על הכסף שישפך על הביט 1?

אין אפשרות להשאיר את המולטימדיה המקורית למשחקים ולהרכיב מתחתיה את המקור?אני בטוח שיש פה בסביבה מתקין שיפתור את הקושיה הפשוטה הזו..:twisted:

אתה מבין שבמחיר של הביט 1 ניתן לקנות את הפיוניר P99? :idea: (בח'ול).

פורסם

ליאור (ארזה)

פגעת כאן בנקודה מאוד מאוד נכונה לגבי הביט1 ויחידת המקור - להביא P99 מחו"ל אכן תהיה קניה סופר משתלמת

א-ב-ל

הP99 היא יחידת 1 DIN ויש לה את החסרונות שלה

כמו למשל שהביט1 יכול להתחבר לכ-ל דבר בין אם זה CARPC או אייפון או אייפד או כל נגן MP3 אחר אם או בלי יציאה אופטית

ויש יתרון גם אם פותח השרשיר יבחר להביא דאבל דין טוב בשביל הביט1 וזה היכולת לחבר HD חיצוני ועדיין לקבל מסך תצוגה טוב ונוח לתפעול של הכל

בניגוד להבאת מתאם לUSB לP99 בשביל DOK ומסך של כמה שורות מסכנות שקשה מאוד ולא בטיחותי לתפעל אותו בנהיגה.

פותח השרשיר צריך להחליט מה סדר העדיפויות שלו למה שיחידת ראש יכולה להציע לו.

לאון אפרופו - אכן מחר את הביט1 וקנה P99 אבל לאון מראש שומע רק דיסקים מקוריים, לא שומע רדיו ולא מעניין אותו תצוגה גדולה לMP3 כי כמו שאמרתי הוא לא שומע בפורמט הזה.

האם פותח השרשיר הוא אותו הטיפוס? לא בטוח...

אני יודע שאני לא הייתי בוחר P99 רק בגלל מה שציינתי מעלה.

כל אחד והבחירות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ארזה הבאתי ביט 1 יד שניה בן חודשים גרסה חדשה 1.5 ב 1700 ש"ח

ואינני מעוניין להליף את המקור אני רוצה לנסות אותו קודם, אם לא יענה על

דרישותי אני מיד חותך ל- CAR PC

אדי, כמובן קלעת בול לכוונה שלי. לביט 1 אני יכול לחבר הכל,

את יחידת הראש אוכל תמיד להחליף.

ואני לא לאון! כי לאון מיוחד בדרך שלו ואני בדרכי שלי,

וכן אדי גם אתה ילד מיוחד ! :)

פורסם

שלומי

לא!

אל תחתוך מיד לCARPC - חכה שלאון יחזור ואז אולי נפגש שלושתנו - אני אתן לך לקבל סיקור מלא של המערכת ואז אתה תוכל להחליט בעצמך אם אתה רוצה או בכלל צריך להכנס לפרוייקט שכזה.

מעבר לOBD2 ומעבר ליציאה אופטית אני עדיין לא רואה שום יתרון משמעותי לCARPC ואת הOBD2 אני יכול גם לחבר מהלפטופ מידי פעם לפעם.

יחידת דאבל דין טובה עם סיגנל אנלוגי טוב או יציאה אופטית במקום - יסגרו לך בעצם את כל הפינות.

תמתין - אל תקפוץ למחשב רכב כל כך מהר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

אני כבר הרבה זמן חשבתי על עניין המחשב, רק ירדתי מזה

כאשר שמעתי ברכב של חבר (הרכב- פולו) מערכת כמו שאני מקבל ברכב

הוא התקין שני מגברי זפקו, קומפוננט פוקאל 3 חלקים לא הגברה אקטיבית,

סאב פוקאל וכל זה ללא הביט וואן והתוצה הרשימה אותי יחסית להשקעה הכספית.

אני כבר הייתי חם על עניין המחשב התכוונתי לקחת את כל הציוד של לאון!

פורסם

זה לא ישנה לי אם נמשיך את הדיון מחר - גם אם אני אהיה ערני יותר או לא

אני תמיד מסטול :-D

כי אני... :-P

כן, אתה יודע :wink:

פולני 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכב ושיהיה בהצלחה עם ההתקנה.

אני לא מחשיב את עצמי כמבין גדול ובטח לא בעל ניסיון רב, אבל נוטה להסכים עם אודיו קינג (אבל לא עם הסגנון...).

גם אני רציתי להישאר עם ראש המערכת באלפא 159. השקעתי ברכיבים בסדר, הצליל לא משהו (בלשון המעטה מאוד).

אני לא מבין אם תשתמש במנחת, אבל אצלי עם מנחת זה ממש לא זה.

החלטתי לוותר על הראש המקורי ועל כל הפיצ׳רים שבאים אתו ולשים כזה יעודי שינגן טוב.

אעדכן מייד אחרי ההתקנה.

לילה טוב,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

אני חושב שההתמקדות ביחידת המקור כאן היא שולית. ניתן לאנוס כל HU מובנה ולקבל ממנו יציאה דיגיטלית טהורה אם אתם יודעים מה אתם עושים ומוכנים לפרק אותו לגורמים, זה לא פיתרון "חלק" אבל בהחלט קיים ואפשרי - יש סרטונים כאלו ברשת ויש טכנאיי אלקטרוניקה שכבר עשו זאת בארץ.

במקרה הזה, אני גם חושב שהוצאה על ההגברה היא לא פרופורציונאלית בהתייחס לתמחור של הרכיבים האחרים. אני מסכים בהחלט עם AUDIOKING שחלוקת התקציב אחרת תתן לו תוצאות טובות בהרבה. אף אחד כאן בפורום לא היה ממליץ לשדך מגבר מסדרת RA לסט ברמה של ELATE 3 WAY אז למה שמדובר ב AUDISON המצב צריך להיות שונה ?

אני בדעה שבאודיו לרכב, ממש כמו באודיו לבית, בתקציב יחסית "סביר" וללא שידרוג מהותי של מערכת החשמל - השקעה בדרייברים, התקנה ואיטום תשתלם יותר מהשקעה בהגברה.

...CASKA for life

• תוכן חדש...