Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדגים פה משהו מאוד נדיר, נקודתי וגם מאוד ישן ולא מן הנמנע שראש מנוע יעלה על מחרטה עם מתאם יחודי כדי לבצע תיקונים מאוד סצפציפיים כמו שתארת. זו דוגמא של הפרט שאינה מעידה על הכלל ובגדול, ראש מנוע לא מתיישב על מחרטה.

פורסם

לא כל כך נדיר ,נכון לא שכיח , אבל יש דו פעימתיים שעובדים בקרור מים ובנויים די קרוב לזה , נכון שהם זן נכחד אבל יש והיו לא מעט .

אגב , השיטה מעולה בתנאי שמי הצינון איכותיים ביותר במשך חיי המנוע .

דבר נוסף , כיצד מבוצעות התאמות של קדח מובילי השסתומים ? חריטה ? קידוח ? או כירסום ?

זיצים בראשים כיצד מתוקנים ? קידוד ? או כירסום ? או חריטה ?

לא הכל בראשים זה רק כירסום .

פורסם

יש כמובן ציוד גם לזה וזה בטח לא מחרטה אלא יותר מזכיר כרסומת. אגב הרבה בעלי מלאכה עדיין עובדים עם ציוד ידני לטיפול בתושבות שסתום ובקנים.

פורסם

דבר אחד בטוח , הקף הראשים מבוצע או במשחזת שטח או בכרסום ,אבל שם האטם ההקפי מחפה כמעט לחלוטין על אי דיוק מזערי .

בכלל כשאתה עונה לאחרים או לי השתדל לענות ברמה הגבוהה ביותר ,יש לזה חשיבות רבה .

אגב בעת סגירת הראשים הלחץ סגירה אינו משפיע על ה ORING בלחץ אלא הלחץ מופנה לספייסרים שיושבים בקדחי הראש ונשענים על הסליבים ועל האטם ראש שאותו אני מכנה צף ,בין היתר בשל השוני שלו מסובארו או אלפא רומיאו או אחרים שכרגע איני זוכר .

ברוב המנועים המודרנים ואולי אפילו בכולם אטם ראש המנוע מורכב ממספר שכבות המאפשרים 'תזוזה' או פיצוי עקב התפשטות התרמית השונה של מנועים הבנויים מבלוק יציקת אפורה וראש מנוע מסגסוגת אלומינים.

למען כולם צירפתי מספר תמונות עם הסבר קליל של מספר מכונות לעיבוד שבבי המיועדים לעיבוד בלוקים קרי השחזה, קידוח וחריטת סילבים הנקראים בשפה מקצועית cylinder liners.

מה כול מכונה לעיבוד שבבי מסוגלת לבצע אני יודע מכיוון שאני בא מתחום העיבוד השבבי אבל את כול הטכנולוגיות לעיבוד ושיפוץ מנועים אני לא מכיר לכן אשמח לקבל פירוט מדניאל.

untitled.JPG

1.JPG

2.JPG

3.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...