Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לקנות HONDA CIVIC 5D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי אתכם שאלה שלשום שהייתה התלבטות בין סיאט קופרה ושירוקו,

אבל בסוף החלטתי ללכת על הHONDA CIVIC 5D

לדעתי זה אוטו מצוין אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לגבי בחירה זו.

דעתכם מאוד תעזור לי.

תודה מראש לכל העוזרים:-)

פורסם

מה הקשר בין שירוקו, איביזה קופרה (אני מניח שזאת איביזה) וסיוויק? במה אתה מתלבט בדיוק? לזה שלסיוויק יש יותר אחריות? :lol:

פורסם

כן רציתי לדעת אם ה סיוויק הוא אמין יותר ביחס לשני הרכבים,

ידוע לי שעל הסיוויק קיימת אחריות של 3 שנים ועל הקופרה והשירוקו

יש אחריות של שנתיים.

המועדפת עלי היא השירוקו אבל אני פוחד מתקלות יקרות בעתיד

מה עלי לעשות:?:

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol: מי שקונה רכבים כמו שירוקו או קופרה או רכבי ספורט במחירים האלו לא אמור להיות מודאג מתקלות יקרות.

בכל אופן סיוויק זה אפס תקלות, טפל בה כמו שצריך וסע לשלום אם זה מה שמדאיג אותך.

רכב בעל מוניטין, אמין, יפייפה אם תשאל אותי, יש לנו 2 כאלה במשפחה והשנה הסיוויק חזרה עם התיבה האוטומטית המוצלחת של הונדה ולא הרובוטית שהייתה בין השנים 06-09.

הסיוויק 5D זהה במכלוליה ובנתונים שלה ל4D אין הבדלים ניכרים חוץ מהצורה, אם ברכב יפה וצעיר וגם אמין חפצת לך על הסיוויק בלב שלם אגב גם הביצועים שלה לא ראים בכלל, רכב זריז שמגיב מצוין, יציב על הכביש ולדעתי הטוב ביותר בסגמנט שלו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...