Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוח השעונים בסניק שלי (כחמש וחצי שנים על הכביש, 116,000 ק"מ) השתגע ומאפס את עצמו לדעת מדי יומיים. במוסך (של קרסו) אמרו לי שצריך להחליף לוח שעונים. התענוג צפוי לעלות כ-7500 ש"ח!!!!

האם יש המלצות למוסכים אחרים שמתמחים במערכת החשמל של רנו (הנחתי שזה נכנס לקטגוריה של "מערכת חשמל" כי הכל דיגיטלי) ושיוכלו לעשות את העבודה בצורה איכותית ובמחיר מופחת בהרבה?

המלצות בין גליל עליון לבאר שבע יתקבלו בברכה.

תודה!

:type:
פורסם

הטענה היא שלרנו יש מערכת חשמל מסובכת וצריך ללכת רק למקומות שמתמחים ברנו אחרת יש שרשרת של תקלות ובעיות ולכן חיפשתי המלצות.

בנוסף הזהירו אותי במוסך שמנסיונם, לא כדאי לתקן / להחליף ללוח מתוקן אחר כי ברגע שהיתה תקלה אחת, אחרות עוד יבואו ולכן הם הפסיקו לשלוח את לוחות השעונים לתיקון כפי שהיו עושים בעבר וכרגע רק מתקינים חדשים במקרה של תקלה.

השאלה אם זה נכון או שזה רק אינטרס כלכלי שלהם...

פורסם

שטויות מה שאמרו לך נובע רק מאינטרס כלכלי ,אצל חבר מהעבודה היתה תקלה בלוח שעונים שבמרכזי לא עלו עליה ורק החליפו חלקים לא קשורים בסופו של דבר החלק נשלח לתיקון / שיפוץ שפתר את הבעיה ועלה כ1500 שח כולל לוח חליפי אתו נסע עד ששלו חזר מתיקון

פורסם

ממליץ לגשת למקום המקצועי וההגון הבא : "אוו ספידומטרים" , תל אביב , בית אלפא 4.

הם מציינים במפורש שהם מתקנים תקלות כמו שציינת , וגם ספציפית ברנו סיניק II.

ציטוט מהאתר שלהם :

במוסך אוו ספידומטר קיימת מעבדת רכב אשר נותנת שירותי תיקונים ללוחות שעונים דיגיטליים ולוחות אלקטרוניים על פי הטכנולוגיות החדישות של יצרני הרכב.

שירות תיקוני כל סוגי לוחות השעונים הדיגיטליים.

צגים תקולים בלוח השעונים, ריצוד והבהוב צגים, תיקון ספידומטרים, תיקון שעוני טורים,תיקון שעוני חום, תיקון שעוני דלק, תיקון תקלות תאורה בלוח מחוונים ,תיקון מונה ספידומטר קופץ.

תיקון לוחות שעונים דיגיטליים לאופנועים.

תיקון כל חיישני הספידומטרים.

תיקון כל סוגי מצופי הדלק והתאמות לשעוני דלק.

ייצור כל סוגי הכבלים לספידומטרים.

תיקון מגבי שמשות.

הבדיקה חינם. מחיר ינתן לאחר הבדיקה.

קיים ידע רחב בתיקון מקצועי של לוחות השעונים של היצרנים השונים:

אירופה:

פז'ו 206, פז'ו 407, פז'ו 306, פז'ו 106, פז'ו 406, פז'ו 307, פז'ו פרטנר.

סיטרואן ברלינגו, סיטרואן c4 ,סיטרואן c5 .

רנו קנגו, רנו סניק 2, רנו מגאן, רנו קליאו, רנו טרפיק.

סקודה אוקטביה, סקודה פביה.

אודי A3 , אודיA4 ,אודי A6 .

פיאט דובלו, פיאט פונטו,דוקאטו, פיאט מולטיפלה, פיאט בראבו.

אופל אסטרה, אופל קורסה,

גולף, וולבו, אלפא, מרצדס, BMW ורובר.

ממליץ לעיין באתר ולהתייעץ/לגשת לשם.

http://www.avo-spd.co.il/agalleries%20preview/c4698.php

פורסם

אולי למוסך שנגשת אליו היה ניסיון רע עם תיקון של לוח השעונים... בנתיים אני נוכח לדעת שהתיקונים של מכוני הספידומטרים מחזיקים מעמד... אז גש למוסך אחר.

פורסם

beamvelavan, תודה על ההמלצה למכון בת"א - אדבר איתם.

Dan-idin - כיוון מדובר במוסך של היבואן אז אני נוטה להאמין שמדובר במדיניות רשמית כוללת של קרסו ולא במשהו מקומי. בנוסף קיבלתי גם את הפרטים של המכון שהיה מתקן בעבר את לוחות השעונים עבור המוסך הנ"ל אז אברר אצלם אם אכן היו תקלות חוזרות בלוחות מתוקנים.

פורסם

דיברתי עכשיו בטלפון עם evo שהומלצו לי פה למעלה - שיפוץ לוח כ-1800 ש"ח עם אחריות ל-6 חודשים לעומת החלפה בלוח חדש בכ-7500 ש"ח בקרסו עם אחריות ל-12 חודשים :shock:

זה לא חדש שבקרסו זה "מחירי טיפאני" אבל אני עדיין בשוק מההבדל במחיר.

• תוכן חדש...