Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא 75 1.6 בעלת 110 סוסים מאיצה 0 ל-100 ב-10.7 שניות, 1.8 עם 120 סוסים ב-9.5.

יונדאי I30 1.6 ידנית עושה 0 ל-100 ב-11.1 שניות. אומנם יש לה 125 סוסים, אבל היא שוקלת על 200ק"ג יותר. אוטומטית מאיצה תוך 12.1.

במילים אחרות, אם אלפא ויונדאי באותו מצב מכני, האלפא שזולה פי 10 ויותר קורעת אותה ברמזור, בטח ובטח 1.8.

אז יונדאי באמת לא מסוגלת לעמוד עם האלפא וזה לא עושה כבוד למכונית חדשה ונוצצת.

רכב ישן, זה עדיין לא אומר עגלה. מזכיר לי פרצופים של בעלי מכוניות "מנהלים" (מזדה 6, סובארו B4 ועוד כמה) כאשר אבא שלי עם הוולוו הישנה והמרובעת גרם להם להסמיק. ברמזור הבא בד"כ הנהגים בתדהמה וברמזור אחרי כבר לא מסתכלים לכיוון, מתביישים.

אין יותר תענוג ברמזור, מאשר עם אוטו ישן, מסכן ומרובע בן 20 שנה לבייש בעל רכב חדש עגול ומבריק.

ראוי לציין, שבמשפחתי לא עושים דברים כאלה בדרך קבע. זה קרה אולי פעם או פעמיים גג.

עריכה: לאלפא 75 נתוני מנוע שלא ייביישו אף רכב אטמוספרי חדש באותו נפח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הייתה לי אלפא 75, אז בכיף. רק אל תשכח לנתק את ה-ESP :lol::wink:.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הנתונים מ carfolio

75 1.6 11.3 שניות

75 1.8 10.4 שניות

שניהם מודל 1992

היונדאי I 30 מודל 2007 1.6 אוט' 12.1 שניות

אבל הסוסים של אלפא היום הם לא אותם הסוסים שלפני 20 שנה.

עכשיו רק נשאר לעשות תחרות מעשית:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אם אני לוקח, אז רק דגם עם הקרבורטורים הכפולים. מה שבדקת זה דגם עם הזרקה שהוא חלש יותר.

עדיין האלפא, אפילו מוחלשת לוקחת את I30. :)

פורסם

מכיוון שאף אחד לא יכול להאשים אותי בחוסר חיבה לאלפא (ומי שמכיר אותי - גם ל-75 בפרט ועל אחת כמה וכמה), הנה ה-2 סנט שלי:

מה שיפריע ל-75 בתחרות עם רכב מודרני (פרט להעברת ההילוכים, שזה עניין של תרגול) זה הצמיגים. המידות די מצחיקות והצמיגים המוצעים בינוניים. מה שכן, 75 במידה המקסימלית המותרת (195/55-15) ובמצב תקין תתן פייט יפה להרבה מכוניות מודרניות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלפא בת 20 זה לא רכב למיאוצי רמזור ולא שם היא נמדדת.

שום משפחתומטית לא תתקרב לאלפא אם יהיו בדרך קצת עיקולים, שם היא כן נמדדת.

לענין הגיר, הג'ולייטה העתיקה שלי עשתה מעל 400K ק"מ על גיר ששופץ כמו שצריך ללא חריקות וללא בעיות.

פורסם

אכן הנתונים של הדגם הקרבורטורי הם כפי שהבאת. מתנצל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רבות כבר דובר בעניין השוואות כאלה ואחרות, וכמו שאני תמיד כותב - השוואה מעין זו היא תיאורטית בלבד! למצוא אלפא 75 במצב פיזי ומכאני שיוכל להשתוות לרכב חדש זו משימה בלתי אפשרית, וכמו שנכתב כאן כבר לפניי, ללא שיפור לפחות במידות הצמיגים והחישוקים, האלפא עלולה להיות בבעיה.

אני כן יכול לומר בבטחון מלא, כי אלפא מסויימת מאותה משפחה ובעלת שילדה 116 (אך זקנה מה 75) ובמצב מכאני לא בדיוק מרהיב ובטח שלא מושלם (לפחות בהתחלה, עד שהושקעה בה עבודה בהמשך), ידעה לעשות גם זמני הקפה טובים משל מתחרות מודרניות רבות וטובות (טובות מ I30 בכ"א) במסלול (עד כמה שניתן היה לקרוא לו מסלול) נחשונים ז"ל.

דעתי האישית? מי שמאמין ש I30 יכולה לתת קרב ל 75 (במצב מדוגם) במסלול טכני פשוט הוזה, או שמעולם לא נהג ברכב כזה במצב אידיאלי.

מצד שני, אני לא מכיר הרבה אנשים שיצא להם לנהוג בכזה רכב במצב אידיאלי.

פורסם

יש אקזמפלרים של אלפא 75 בידיים טובות מאוד. למשל, מידי מכונאי בעל מוסך שמתמחה בדגמים האלו. לדעתי, אותו אקזמפלר שאני מדבר אליו במצב מדוגם.

פורסם

הכי חשוב שקצת התקררנו מהיכולות "המדהימות" של ה- 75 :|

היונדאי שהיא לא מציאה בזכות עצמה נועלת הנקוק במידה 185\65\15 עם TW 400 כך שאין מה להיתלות בצמיגים

גוטה שאבס 8)

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני בעלים של 75 כבר כמעט 8 שנים יש 2האוטו כבר עשה מעל 300000 ק"מ מעולם לא עשה בעיות . כיף של אוטו.

צריך לזכור שזה לא אוטו חדש והחולפו חלקים בלויים תמיד טיפולים בזמן ואז האוטו לא יאכזב .

במשך שנתיים נסעתי איתה פעמיים בשבוע אילת רעננה וחזרה .כשאת האוטו המודרני השארתי לאישתי (המבין יבין).

נותן לכל יונדאי בראש גם היום ולעוד הרבה רכבים אחרים.

קיום הרכב בשיפוץ הפנים ויחזור בקרוב

יד אחרונה :wink::lol:

תשאלו נהגי מוניות על האמינות גיר של סקודה (לא משהו)

פורסם
אשמח לקבל בראש - ממתין לזימון בפרטי :-)

אתה איש רע!!!:lol:

לדעתי אתה מחביא ביונדאי מנועים של קליאו ספורט+אימפרזה T, הרי ידוע שאתה מוכר את הרכבים שלך בלי מנועים...8)

לכן ברור שאינך מפחד מג'ולייטה משודרגת.

למען הסר ספק, הייתה בעברי גם 75 2 ליטר ואהבתי אותה עד מאד...:oops:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...