Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב לכולם.

ברשותי מונו רוקפורד 300.1

מוצהר כ-300RMS ב-2Ohm , ו-150RMS ב-4Ohm.

אני מחפש סאבוופר SPL. אני שומע לרוב מוזיקה שחורה וגם האוסים וטראנסים.

מה שאני רוצה זה טיפה מסובך.

מה שאני מבקש בתכלס, זה חוות דעת על מספר סאבים שלי אישית נראים מתאימים.

אני אשמח לקבל חוות דעת נוספות על סאבים אחרים אבל אני די רוצה להוציא את העדיפות מבין אלה שאני יראה בהמשך. (מיותר לציין שאני רוצה שהסאב יוכל לרדת להתנגדות של 2 OHM)

הסאבים הם:

רוקפורד P3

קיקר CVR

פיוניר ts-w306c

DLS 400RMS (לא זוכר את השם המדוייק של המוצר)

אלה הן האפשרויות שאני רוצה לקבל עליהן תגובות וחוות דעת, וזה משום שאני לא הצלחתי לשמוע את כולם.

אני בכוונה לא רשמתי את התקציב שלי משום שאין לי תקציב שהוא באמת אחיד. אני לא מגדל כסף על העצים וזה ברור שאני ארצה להביא סאבוופר שייתן לי לפחות את המינימום שאני רוצה בכמה שפחות כסף. אבל אני עדיין פתוח (זאת אומרת שאם אתם חברי הפורום למשל תמליצו בלב שלם על סאבוופר יותר יקר, אני אלך עליו)

אני אשמח מאוד לעזרה מקרב חברי הפורום.

תודה רבה

פורסם

אני הבעלים הגאה של CVR, מוגר אצלי ע''י רוקפורד 500.1 שהוא 500 RMS מוצהר ב2 אוהם.

אצלי הוא יושב בתיבה סטנדרטית אטומה, ומה שהסט אפ הזה מוציא פשוט מפחיד לפעמים.

מיותר לציין שעם סאב כזה, בין אם תגביר אותו עם 300 או עם 500 RMS אתה צריך במה קדמית שתוכל לעמוד איתו ראש בראש מבלי להיבלע, זה מה שהוביל אותי לשדרוג להרץ אנרג'י מקדימה.

אני אישית מאוד ממליץ על הסאב הנ''ל בשילוב עם הגברה של רוקפוקד, אם תבחר להוסיף ל 500 RMS לא תצטער, מה שכן יש אופציה להביא את הסאב הזה בתיבה מקורית של קיקיר (עלות משהו בסביבות ה 1100 ש''ח כולל התיבה והסאב) זה אומנם משמעותית יותר יקר, אבל אם אתה פריק SPL זה מה שאתה צריך, אם לא, סגורה 1 פיט תעשה את העבודה מצוין.

פורסם

אני שמח לשמוע תגובה טובה על הסאב הזה, משום שהוא והP3 הם אלה שאצלי בטופ.

יש לי בינתיים מורל טמפו שעם הזמן ישודרגו לפי דעתי למורל דוטק אוביישן, או משהו דומה לזה..

אבל יש לי שאלה, לא עדיף לבנות לסאב תיבה פתוחה? או לקנות אחת שמתאימה לו?

פריק של SPL כרגע אנילא, משום שאני רק בן 18 והמערכת שברשותי היא המערת הראשונה שלי באמת, אז יש לי דרך ארוכה.. אבל אני חושב שעם הזמן זה די יהיה ככה

פורסם

גם לי הייתה את האפשרות לבחור ברוקפורד והעדפתי את הקיקר,

תראה הקיקר הוא די מפלצת רעבה, זאת אומרת שהוא בשמחה יאכל לך את הבמה הקדמית,

אתה תצטרך לכוון את המערכת בהתאם, ולגבי שדרוג הקומפוננט הייתי מציע לך לשמוע קומפוננטים אחרים לפני שאתה נסגר על הדגם הספציפי במיוחד שישתלבו טוב עם הקיקר.

את הקיקר מומלץ לשין בתיבה סגורה, 1 פיט (סטנדרטית), אבל חשוב שתיהיה בניה איכותית לא ארגזי תחנה מרכזית.

לגבי התיבה המקורית שלו, רק מזה אתה כנראה לא צריך את מה שיש לה להציע במיוחד במחיר הנ''ל (אחחח הפסדתי 20K בטקסס בגלל התגובה הזאת)

פורסם

לגבי התיבה המקורית שלו, רק מזה אתה כנראה לא צריך את מה שיש לה להציע במיוחד במחיר הנ''ל (אחחח הפסדתי 20K בטקסס בגלל התגובה הזאת)

מצטער אבל לא כלל כך הבנתי את השורה הזו :|.

ואם תראצה, אני מוכן להביא לך 30K בתור מתנה על החחוות דעת :-P(אם עדיין יש לי שם משהו)

פורסם

עכשיו כשאני קורא את זה גם לי זה לא מסתדר בראש אז אני ינסח את מה שניסיתי להגיד מחדש:

רד מעניין התיבה המקורית לקיקר, כשאתה מתקין את המגבר, בקש מהמתקין לשים לידך את הרוקפורד והקיקר וחבר את שניהם בגיין זהה, מה שישמע לך יותר טוב ומשתלב יותר יפה עם יתר הרכיבים, קח, ממני תקבל רק שבחים על הקיקר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

כן די הבנתי את זה ביומיים האחרונים לאחר שקיבלתי חוות דעת וקראתי כמה דברים..

תודה בכל מקרה.

אני אלך לשמוע אותו וניראה אם הוא יתאים לי עם הסטאפ שלי.

הגולפנית,

יש לך אולי מושג בקשר לסאבוופרים האחרים?

פורסם

החוות דעת המומלצות הן מסאבים ששמעתי ויספקו לך תמורה לSPL

כמו כן לא לשכוח שאתה עומד בגבול של 300RMS ב2 אום

TSW307D2 Pioneer עדיף הרבה יותר מ 306C

קיקר CVR שעושה את העבודה נפלא

וכמו כן סרווין ווגה HED שמפרק כהוגן

:roll:

פורסם

אם הוא הכי עדיף ?

שמע מהמון חוות דעת שפורסמו באתר ע"י חברי הפורום שרכשו ...

לא ראיתי שאמרו עליו פעם מילה רעה כך ש...

לדעתי הוא יעבוד יפה עם 300RMS

:roll:

פורסם

ברשותי קיקר CVR סאב נפלא חזק :evil:!!

עוד לא ראיתי סאב במחיר של CVR שמתחרה נגדו.

סאב SPL פשוט עוצר נשימה למחיר של הסאב כמובן.

תביא לסאב תיבה גדולה כמו שצריך והגברה טובה אתה רק תהנה ממנו.

בהצלחה.:wink:

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

• תוכן חדש...