Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

בבעלותו של אבא שלי אוקטביה 1.6 אוטומט שנת 2001. הרכב מטופל בקביעות במוסך מורשה, בבעלותינו 10 שנים (יד ראשונה).

הבוקר (אחרי הגשמים האחרונים) אבא שלי ניסה להניע את הרכב והופיעה על מסך הודעה עם STOP. סובב את המפתח והכל כרגיל, אחרי הנעת המנוע הופיע ההודעה (בצ'כית), אבל שלי מיד כיבה את הרכב כשראה את זה:

STOP CHL KAPAL
KONTROLA
K OBSLUZA 

מישהו בבקשה יכול להסביר/לתרגם מה התקלה? (אני רק הבנתי שמזמינים למרכז השירות - K OBSLUZA ו-STOP)

תודה.

נ.ב. אני בסך הכל רוצה להבין אם הרכב צריך לנסוע על גרר למוסך או בכוחות עצמו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מבין צ'כית לכן נסה לתאר את נורת החיווי שנדלקה. כמו כן נראה שמישהו עשה שינויים בפרמטרים של לוח השעונים ושינה את שפת הממשק לצ'כית לכן בקש במוסך שיתקנו את שפת הממשק של לוח השעונים לאנגלית.

איזה כייף לי :)

פורסם

בחייך, אתה צריך להבין את כל השאר גם.

KAPAL = נוזל.

CHL - קיצור של "קירור"

KONTROLA - בדיקה

אין שם אפשרות לשנות את השפה לאנגלית ?

פורסם

לגבי שינוי שפה אני לא יודע, אולי במוסך יכולים לשנות. כך הרכב היגיע מהמפעל.

מרק10, שום נורית לא נדלקה, רק ההתראה במסך.

תודה על העזרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• ספונסר פורום
פורסם

זה כנראה חוסר בנוזל קרור ,תגיד לאביך שיבדוק את המפלס .

חוץ מזה כמו שכאן אמרו כדאי לשנות שפה לאנגלית ואת זה תבקש כשתהיה במוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עדכון:

היה חסר נוזל קירור. לא הרבה, המפלס היה בין מינימום למקסימום (2~3 ס"מ עד מקסימום). יהיה צריך לבדוק למה חסר נוזל קירור, כי ברכב הזה במהלך שנים רבות אף פעם לא היה חסר, אין נזילות ניראות לעין והוא לא עבר מעולם טראומה של התחממות או משהו בסגנון. תוספת מים פתרה את הבעייה.

יכול להיות שהחיישן מזייף? (תקלה דומה הייתה לי ב-BMW).

פורסם

מפלס רמת נוזל הקירור צריכה להיות בין סימן MIN-MAX לכן זו לא הסיבה שהופיעה הודעה על חוסר בנוזל קירור.

הבעיה בחיישן שהינו חלק אינטרגרלי ממיכל העיבוי לכן במידה והתגלה שהתקלה בחיישן תצטרך להחליף את מיכל העיבוי בעלות של 120-200 שקלים למיכל בלבד במוסך רון.

ניתקלתי בלא מעט מקרים שהופיעה נזילה מהקונקטור (נקבה) שנמצא במיכל העיבוי לכן הייתי בודק האם הפינים של הקונקטור ייבשים.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10, תודה על התשובה. זה כניראה מה שאני יעשה כי כמות נוזל הקירור הייתה נורמלית, לא ראיתי נזילה ניראית לעין. אולי בזמן הוספה באופן אקראי החיישן הסתדר לכמה זמן.

• תוכן חדש...