Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

לא מזמן אני שאלתי כאן בפורום לגבי השחרת חלונות, אחרי מספר בירורים עשיתי את ההשחרה לכל האוטו.

האחורה הושחר ב 15% וקדימה ב 35%. העבודה נעשתה בנהריה בצל פוינט.

הרכב המדובר כמו שאתם רואים זה סיוויק מודל 2008, ידנית :D.

http://img337.imageshack.us/g/img3481k.jpg/

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכחתי את העובדה שהרכב ידני... בכלל חלום רטוב. 8)

מדובר בהדבקה או תנור?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

הדבקה.

חח לפעמים הידני הזה סיוט כשמדובר בפקקים, או כשסתם עייפים. אבל בדר"כ זה באמת כיף לנהיגה.

אבל הרכב מאוד חסכוני בבין עירוני, אם לא משתוללים יותר מידי עם הגז, הרכב לוקח בין 15-16.

פורסם

אין ספק שלפעמים זה יכול להיות קוץ בתחת, ועוד בידיעה שברכב אוטומט אתה עם רגל אחת שולט על המהירות ועם השנייה פותר תרגילים חדו"א.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

נגיד ככה שעברתי כמה מכוני טסים, ושאלתי בוחנים אישית , לפני שעשיתי את כל הסיפור.

רוב הבוחנים מעבירים טסט על שמשה אחורית, וחלקם גם מעבירים בלי בעיה עם חלונות קדמיים, רק שההשחרה לא תיהיה מוגזמת.

פורסם

מבחינת החוק לא אמורים להעביר אותך טסט. אני מקווה בשבילך שזה לא יעשה לך בעיות...

האחורה הושחר ב 15% וקדימה ב 35%.
הפוך, לא?
פורסם

מבחינה חוקית אתה צודק. אבל בארץ הכל לגופו של עניין, כל אחד עושה איך שנוח לו עם החוק.

וזה לא הפוך. מדובר על אחוז חדירת אור. כמה שאחוז יותר נמוך פחות אור חודר = שמשה כהה יותר כאשר אחוז נמוך יותר.

פורסם

אם אני לא טועה, מחוסר ידע ובשימוש במושג "שמעתי", אז שמעתי שהחוק מותיר השחרה קלה מאחורה בלבד, ואתה מספר שהשחרת מקדימה כל כך חזק ועוד יותר ממה שמאחורה?

אני לא יודע בקשר לטסט אבל יש סיכוי לדיי הרבה עצירות בצד בהמשך החיים.

• תוכן חדש...