Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש טענות לגביו שווליום גבוה הטווטרים שלHERTZ נשרפים זה נכון?

על הדרך אתם יכולים להמליץ לי על קומפוננטים באותה רמה של ה-HERTZ שאני אוכל לראות מה יותר משתלם להביא?

פורסם

יש טענות שגם המורל נישרפים מהר וגם הפוקל וגם וגם וגם

יש טענות ויש מענות כיוון נכון ומידת רחמנות כלפי רמקול והכל טוב :-P

אם אתה בקטע של הרץ אז לך עליהם סט טוב מבית טוב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מושון, הייתי בעלים של היי אנרג'י (HSK165) לכמה שבועות, ועכשיו אני עם מילה (MLK165).

ה HSK אחלה סט עבור הכסף, נותן תמורה טובה. אני מצאתי אותו כסט חזק, בועט, איכותי, אבל לוקה בחסר בכלים אמיתיים ושירה. (מה שלא תקף ל MLK165 שנשמע טוב גם במיד ריינג').

אם תמתח את התקציב קצת תוכל גם לשקול לקנות מורל הייבריד שזה סט טוב שאמור להיות יותר רך.

יש לך גם אופציה מאוד לא אופיינית לפורום הזה - Focal 165K2POWER

שמעתי אותו אצל חבר, עם ציוד בינוני יחסית, ושמעו ממש אחלה.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מושון, הייתי בעלים של היי אנרג'י (HSK165) לכמה שבועות, ועכשיו אני עם מילה (MLK165).

אתה זוכר את מחיריהם של שני הסטים?

פורסם

זה תלוי איפה אתה קונה :)

אבל ניתן להשיג את ההיי אנרג'י באזור ה- 1400 ש"ח ואת המילה באזור ה 2500 ש"ח. אם אתה שואל אותי, ההבדל ביניהם לא שווה את הכסף (חוץ מהוופר שבאמת טוב יותר).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה HSK אחלה סט עבור הכסף, נותן תמורה טובה. אני מצאתי אותו כסט חזק, בועט, איכותי, אבל לוקה בחסר בכלים אמיתיים ושירה. (מה שלא תקף ל MLK165 שנשמע טוב גם במיד ריינג').

אם תמתח את התקציב קצת תוכל גם לשקול לקנות מורל הייבריד שזה סט טוב שאמור להיות יותר רך.

יש לך גם אופציה מאוד לא אופיינית לפורום הזה - Focal 165K2POWER

שמעתי אותו אצל חבר, עם ציוד בינוני יחסית, ושמעו ממש אחלה.

FOCAL K2P חדש ומקורי עולה מעל 3K, ב-1800 זה לא K2P זה "ה-KPF אם TN47 80 RMS" או שזה זיוף של K2P יש הרבה זיופים של הסטים האלה אחד לאחד זהירות! חברים.

פורסם
זה תלוי איפה אתה קונה :)

אבל ניתן להשיג את ההיי אנרג'י באזור ה- 1400 ש"ח ואת המילה באזור ה 2500 ש"ח. אם אתה שואל אותי, ההבדל ביניהם לא שווה את הכסף (חוץ מהוופר שבאמת טוב יותר).

אנחנו מדברים על קומפוננט או זוג קוקסיאליים?

(מצטער על החפירה פשוט אני יכול להשבע שראיתי את הדגם הזה של הרץ במחיר הרבה יותר נמוך..)

פורסם

אולי ראית את האנרג'י, ולא את ההיי אנרג'י. האנרג'י הוא יותר נפוץ כקואקסיאלי.

בכל מקרה, התכוונתי לקומפוננט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כנראה.. אכן, מה שאני מדבר עליו זה זוג קוקסיאלים.

ידוע לך מהו מחיר סביר עבורם?

• תוכן חדש...