Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בודק אפשרות רכישה של מרצדס c-class שנת 2005 (מדובר על מנוע 1800 עם 143 כ"ס).

מדובר ברמת גימור "קלאסיק". כאשר נכנסתי למחירון לוי יצחק שמתי לב כי ברשימת "תוספות" לשקלול מופיעות תוספות

כמו ריפודי עור, הגה עור+עץ וכו'. שאלתי היא האם התוספות הנ"ל אינן תוספות סטנדרטיות ברמת הגימור הזאת? מעולם

לא ראיתי c-class קלאסיק (בשנתון הנ"ל) ללא ריפודי עור או הגה עור. האם מדובר בטעות במחירון של לוי יצחק או שבאמת

מדובר בתוספות שאינן מגיעות במסגרת רמת האבזור?

השאלה היא עקרונית מאחר ובעל הרכב עמו אני נמצא במשא ומתן מעוניין לשקלל את התוספות הנ"ל בעוד שאני טוען כי אין הגיון

לשקלל במחיר תוספות שהגיעו עם הרכב במסגרת רמת הגימור, שלפיה נקבע מחירון הרכב בין כה וכה.

אשמח לקבל עזרה ממבינים, אני אצת אובד עצות.

תודה ושבוע נפלא.

Lexus CT200H

פורסם

ממה שאני יודע (תקף לדגמי 98-01) רמת הגימור "קלאסיק" לא כללה תוספות אלה. ברמת הגימור "אלגנס" הוספו ריפודי עור, הגה עור, דיפון דמוי עץ.

מומלץ כי תתקשר לסוכן הביטוח שלך עם רישיון הרכב שאתה רוצה לרכוש, תן לו את מספר הדגם המדויק ולפי זה הוא יאמר לך מהי רמת הגימור (הביטוח נקבע לפי מחירון לוי יצחק)

פורסם

חיים , תודה על תשובתך.

אני יודע במפורש כי מדובר ברמת אבזור קלאסיק (במחירון כלל לא מופיע רמת אבזור אחרת לc-180 שנת 2005 פרט לספורט)

השאלה העקרונית כאן היא האם במעמדת רכישת הרכב יש לשקלל במחיר את תוספת העור והעץ שעליה דורש המוכר את תוספת

השקלול. המחיר די אטרקטיבי , עם ובלי העור, אבל השאלה אם יש רכבים בשוק בדגם הזה בשנה הזאת שהם בלי התוספות הנ"ל?

אם אכן מדובר בתוספות ולא באבזור סטנדרטי-אין לי בעיה להוסיף .אני פשוט לא חושב שנכון להוסיף על תוספות שהגיעו עם הרכב.

Lexus CT200H

פורסם

אצלי רמת הגימור היא classic. דיפון דמוי עץ בקונסולה המרכזית הוא סטנדרט כבר ב-classic. הריפוד הוא דמוי עור ולא עור, וההגה לא מצופה עור.

חיים, לא בכל דגמי האלגנס היו ריפודי עור. הבסיס היה ריפודי קטיפה.

פורסם

Golf מה שנאמר לי בזמנו (בנוגע לרכב שלי) מבחור מ"כולמוביל" היה כי ריפוד העור והדיפונים הופיעו כ"הטבה סטנדרטית" בדגמי האלגנס (הווה אומר שהם תומחרו כדגם נטול תוספות).

פותח השירשור.

-הרם טלפון ל"כולמוביל"ובקש פרטים, האם הדגם הספציפי נמכר עם/בלי תוספות.

-בדוק עם סוכן הביטוח אם הפוליסה מתומחרת לדגם עם תוספות. אצלי הביטוח מתייחס לדגם ללא התוספות.

פורסם

אצלי ברכב יש ריפודי עור, הגה עור ודיפון עץ שהיגעו מקורי. עד כמה שאני זוכר בדגם הזה האופציות היו תוספת של סאן רוף, הגה משולב עץ ועוד כמה דברים קטנים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

שמוליק, שנה, דגם וגימור?

להזכירך, מרצדס היא מרצדס ועד כמה שאני יודע מעולם לא התבצעו התקנות מקומיות ברכב לפני מכירתו ולכן בזמן הרכישה הוזמנו כל התוספות. אלא שמרצדס היא גם "כלמוביל" ולעיתים הוספו תוספות שונות בתהליך ההתמקחות ללא תשלום או בתשלום זעום.

פורסם

חיים שלי 200 קומפרסור 2006. עד כמה שאני יודע ב2005 ו2006 הגיעו אפילו C עם טאסות וג'אנטים היו כאופציה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...