Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני רוצה לעזוב את הלאנזר שלי.

שירתו אותי טוב, אבל נמאס :)

טוב אז ככה אני מעוניין להשתדרג למשהו יותר טוב בסביבות ה1600-1800 שקלים חדשים.

ויש לי כמה שאלות האם שווה לעבור לאקטיבי? עד כמה ההבדל באיכות מפסיבי?

והאם חייב לעשות איטום ?

תודה מראש לעוזרים!

Upgrades coming soon 8)

פורסם

ההבדל באיכות הוא אפסי אם אתה יכול לספק לקומפוננט קצת מעל ההספק המוצהר שלו.

איטום חייב אם חשובה לך איכות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הבדל בין פאסיבי לאקטיבי יכול להיות לטובה, לרעה, וזניח.

הכל תלוי בציוד שקיים ברשותך, בתכנון המקורי של הסט, ביכולת ובסבלנות שלך לבצע כיוונים.

מתחדשת*

פורסם

ההבדל באיכות של הרכיבים לא יכול להיות גדול ולא יכול להיות אפסי - אלו הם אותם הרכיבים, האיכות המקסימלית שלהם נשארת כפי שהיתה.

אבל... ותמיד יש אבל

הכל תלוי באיכות הרכיבים של הקרוס שאתה מחליף עכשיו

אם למשל אתה תעבור להגברה אקטיבית רק ע"י הוספת קרוס פסיבי נוסף לכל צד של הסט - איכות הרכיבים לא תשתנה אבל יחסי ההגברה ישתנו

זה ישפר לך בצורה מובהקת את היכולת לתת יחסי הספק שונים בין המידבאס ולטוויטר - בפועל תוכל לנצל יותר טוב את שני האלמנטים ולכן להפיק יותר ווליום מהמערכת שלך.

אבל - אם הקרוס הפסיבי של הסט הוא קרוס פשוט עם רכיבים פשוטים ואיזון גרוע של הסט - מעבר לקרוס פסיבי יותר איכותי בהחלט יוכל לעזור למצות את הפוטנציאל האמיתי של הרמקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שכתבתי: תלוי בציוד.

כבר נכתב כאן בפורום על סטים מסוימים (לא זוכר אילו בדיוק) שמעבר לאקטיבי פשוט גרע מהם.

לעומת זאת בד"כ השינוי יהיה לטובה, והמשתמש יוכל להתאים את הסאונד המתקבל יותר לטעמו.

מתחדשת*

פורסם

אקטיבי זה סרט אחד גדול אני מבין....

אז אני יעדיף לא להתעסק עם זה בנתיים , אם אני לא מבין מזה בכלל

אז אם אפשר המלצה על קומפוננט מהרמה הגבוהה בתקציב הנ"ל

ומה המחיר של בידוד בשני דלתות?

Upgrades coming soon 8)

פורסם
כמו שכתבתי: תלוי בציוד.

כבר נכתב כאן בפורום על סטים מסוימים (לא זוכר אילו בדיוק) שמעבר לאקטיבי פשוט גרע מהם.

לעומת זאת בד"כ השינוי יהיה לטובה, והמשתמש יוכל להתאים את הסאונד המתקבל יותר לטעמו.

אתה מדבר על התקופה שבה לצביקה (שורלאקק) היה ברכב סט של סינפוני והוא פשוט החליט יום אחד לנסות להגביר את המיד והטוויטר פסיבית ודווקא זה נתן תוצאה טובה יותר מבחינתו.

לא ברור לי עד היום למה הוא נטש סט כל כך נפלא אפרופו.

לגבי מעבר לאקטיבי - לא זה לא כזה סרט אבל זה בהחלט דורש תוספת של חיווט ושני ערוצי הגברה - רצוי לעשות את זה עם HU שתומך מערכת 3WAY בכדי לקבל גמישות גדולה ונוחה לעשות כווני מערכת כמו TC, קרוס מתקדם, EQ ועוד

התוצאות בעיניי של מעבר לאקטיבי הן כמעט תמיד עדיפות על מלחמה מול קרוס פסיבי שגוררת אותך לעבודה סזיפית לאורך זמן בעוד שבמעבר למערכת אקטיבית העבודה הסזיפית היא הקמת המערכת - אבל אחרי זה החיים פשוט קלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי עוד שני ערוצי הגברה, הרדיו דיסק שלי הוא פיונר 7150 האם הוא תומך? לא ניראלי

כנראה שעדיף קודם להשדרג ברדו דיסק ואז רק להתחיל את עניין האקטיבי

אני מעדיף בנתיים להישאר פסיבי, עד שאני יחקור קצת את עניין האקטיבי וכל המושגים שאין לי מושג מהם בכלל :)

ציפור לחשה לי שהקומפוננט של הפוקאל מומלץ מאוד , על מה אתם מציעים ללכת?

Upgrades coming soon 8)

פורסם

אני קודם כל מברך אותך על היותך נבון - לעשות שיעורי בית זה הדבר הכי נכון והכי משתלם בתחום הזה ובכל תחום למען האמת.

לאחר מכן אני אומר לך שרמקולים שומעים עם האוזניים - אם כי יש כאן אחד שמיד יתקוף שזה לא נכון אבל מה לעשות מוסיקה זה כמו אוכל - אם אתה לא אוהב, לא משנה אם האוכל טרי\בריא

מציע לך לשמוע בעצמך מערכות - ברגע שתשמע כמה דברים שאהבת - תתחיל להנעל על כוון.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה :) אני מבין על מה אתה מדבר אני טבח :lol:

יש איזשהוא מפגשים בזמן הקרוב? בכיוון הדרום.

ויש לך איזשהוא כיוון שאתה יכול לפחות לכוון אותי? אני בעיקרון אוהב יותר אלקרונית/טראנסים וכו'.

Upgrades coming soon 8)

פורסם

אני לא רוצה להמליץ סתם כי אם אני אמליץ זה יהיה מהטעם האישי שלי וזה יכול להזדהות כאינטרס ע"י חברי פורום אחרים - רק אם אתה ממש מתעקש.

בגדול - תביט בהודעות בדביק - אתה תראה שם פרסום של תאריכי המפגשים המוסדרים במרכז ובדרום.

Pioneer TS-X150

פורסם

תיזהר :-D

ביגאס זו המכונית החדשה שלי - שבמידה ומדברים על הרכב בלשון זכר אז אני קורא לו אופטימוס :-P

אליי אתה פונה בתואר "פולסקה" 8)

אני פולני :-P (או אדי - שזה במקרה השם הפרטי שלי, ולא זה לא קיצור של אדוארד או אדווארדו זה בגלל שלאחותי קוראים עדנה ואז אמא שלי קוראת לשנינו אדולים... אמיתי!!!)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...