Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לספר בישול בשטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר אותי יודע שניתן למצוא אותי במטבח רק כשקוראים לי לאכול (וגם כשצריך לשטוף את הכלים, אבל זה רק בגלל שהמילה האחרונה בבית היא שלי: "כן, יקירתי!" :oops:). לכן, אחד הדברים היותר מפתיעים הוא שאני ממליץ על ספר בישול.

בספר "בישולי הדרך" נתקלתי לגמרי במקרה, במהלך שיטוט חסר מטרה בחנות ספרים. איכשהו הוא התגלגל לי ליד, התחלתי לקרוא אותו וגיליתי שהוא מרתק: חוץ ממתכונים, ניתן למצוא שם טיפים מעניינים על התנהלות בשטח, ובכלל זה כיצד להקים מדורה או אפילו מתכונים לבישול על המנוע (סטייל טופ-גיר :lol:) והוראות הכנה לסאונת שדה.

החל מאתמול, אפשר לומר שרשמית חנכתי את הספר בכך שהכנתי סחלב לפי מתכון שמופיע בו (יצא מעולה!!).

בקיצור, אם לא רכשתם עדיין אחד כזה, רוצו ועשו זאת! המחיר הרשמי ברשתות הספרים הגדולות (צומת ספרים וסטימצקי) הוא כ-80 ש"ח, אולם במבצעים אפשר לקבל אותו במחיר נמוך יותר. בנוסף, ראיתי שהוא נמכר גם ברשת חנויות "מנטה" בכ-50% הנחה.

http://outdoorscooking.co.il/online/

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תודה !

באותה נשימה הייתי מזכיר את הכיריים הבאים. ניתן להכין לבד, ואף פעם לא צריך לדאוג יותר למיכל גז. :wink:

מה יותר פשוט מלדאוג למיכל גז?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

עוד אבן דרך ראויה לציון: היום במהלך טיול עם חברים, הסחלב נחל הצלחה כבירה (הם ביקשו סיבוב שני), וכך גם השקשוקה, שעם הגשתה השתררה דממה ובאחת כולם התרכזו בבליסת התקרובת המהבילה שהוגשה להם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מה ההבדל בין סחלב שאתה עושה בבית לבין זה שבשטח? את שניהם אתה מבשל על גז, לא? והשקשוקה...מה ההבדל בינה לבין זו שאתה תכין בבית? מה המתכון הסודי לשטח?

לעניות דעתי - ספרי הבישול לשטח מיותרים לחלוטין. כן. יש לי אחד כזה. פתחתי אותו פעם אחד, אולי פעמיים וסגרתי.

את כל יתר הבישולים בשטח עושים כמו בבית... אבל בשטח...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נתחיל מזה שבבית אני לא מבשל, מקסימום מחמם במיקרו, וגם זה רק אם אני ממש רעב. חוץ מזה, בהקדמה של הספר כותב המחבר על סיפור עממי מעניין אודות יהודי שחי בגולה, שיום אחד חברו הגוי התארח אצלו לחמין של שבת. לאחר שהגוי נהנה מהארוחה, הוא שאל את היהודי כיצד מכינים את התבשיל. היהודי נתן לו את המתכון, וכעבור זמן מה חזר אליו הגוי ואמר לו שלמרות שעקב אחר הוראות ההכנה שנתן לו בדייקנות, טעם החמין עדיין אינו משתווה לזה שאכל אצלו. אמר לו היהודי: "זה מפני שלא הוספת לחמין תבלין של שבת". ודיא לחכימא ברמיזה :wink:

עוד דבר שראוי לציין זה שהספר אינו עוסק רק בבישול, אלא ניתן למצוא בו גם כל מיני טיפים ורעיונות להתנהלות בשטח ובקמפינג.

לי זה עשה את זה.

פורסם

אז קבל מתכון שעובד מצויין גם בפוייקה (אם יש סבלנות) וגם בבית:

נתח וויסבראטן (קילו? קילו וחצי? כמה שבא לך), 2 בצלים גדולים חתוכים, כמה תפוחי אדמה (מקולפים, חתוכים לקוביות גדולות), שמן זית, מעט מלח, פלפל שחור.

חמם את השמן בסיר יציקה עבה, צרוב את הבשר מכל הצדדים היטב. הוצא את הבשר והכנס את הבצלים החתוכים לסיר, שפשף איתם את הצריבה של הבשר עד שהם הופכים לזהובים.

החזר את הבשר לסיר והנמך את האש. תבל במלח ופלפל במידה שאהבה נפשך. כסה את הסיר.

אל תוסיף נוזלים בכלל.

תן לבשר להתבשל לאט עם הבצלים, והפוך אותו מדי פעם. (הוא יגיר מתוכו הרבה נוזלים).

תן לו להתבשל שלוש /ארבע/ חמש שעות. כחצי שעה לפני סוף הבישול, הוסף את קוביות תפוח האדמה, וכסה את הסיר.

יצא לך מעדן שתלקלק את האצבעות. גם בשטח.

כל המוסיף גורע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נתחיל מזה שבבית אני לא מבשל, מקסימום מחמם במיקרו, וגם זה רק אם אני ממש רעב. חוץ מזה, בהקדמה של הספר כותב המחבר על סיפור עממי מעניין אודות יהודי שחי בגולה, שיום אחד חברו הגוי התארח אצלו לחמין של שבת. לאחר שהגוי נהנה מהארוחה, הוא שאל את היהודי כיצד מכינים את התבשיל. היהודי נתן לו את המתכון, וכעבור זמן מה חזר אליו הגוי ואמר לו שלמרות שעקב אחר הוראות ההכנה שנתן לו בדייקנות, טעם החמין עדיין אינו משתווה לזה שאכל אצלו. אמר לו היהודי: "זה מפני שלא הוספת לחמין תבלין של שבת". ודיא לחכימא ברמיזה :wink:

.

זה לא יותר טעים בגלל האווירה , זה בגלל הפוייקה :)

הבשר שעושים בשטח יותר טעים ממה שיוצא בבית .

פורסם
אז קבל מתכון שעובד מצויין גם בפוייקה (אם יש סבלנות) וגם בבית:

נתח וויסבראטן ....

אני איבדתי אותך כבר בקטע הזה :shock::biggrin2:.

בקטע של המטבח בבית, אני מזדהה לחלוטין עם אלעד.

• תוכן חדש...