Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 6 2.3 ליטר שנת 2005.

הכל טוב והכל יפה רק חסר דבר אחד ממש ממש ממש קטן...

טורבו אחד חמוד לא מבקש יותר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה "מחפש אשמים", שים פעמיך אל סוכנות טויוטה.

הלנד קרוזר שופע אבזור שגולח ומגיע בגרסת הלימיטד (חצי מליון שקל) בלבד. לעומת זאת, הדגם המפואר (לוקצ'רי) הנושף בעורפו של קו ה400K שח, חסר אפילו את המזגן המפוצל (!!) הקיים בלנד קרוזר הקודם וה"לא מפואר" (שעלה 280K שח).

מצד שני, שוק מפלדה שגם תביעות ייצוגיות\הרוגים\מכוניות מתפרקות ומה לא לא מעניין לו את ה***, אולי שווה לוותר על המזגן, כדי למכור בשניה וחצי עם ירידת ערך מינימאלית ולעבור לשלב הבא.

יאמר לזכותם, החליטו לפנק ב"keyless entry" אביזר יוקרתי ביותר לכל הדעות, כסטנדרט בכל הדגמים ורמות הגימור.

תאמין לי שיש יותר גרוע מכך, כשהדגם הקודם מגיע בשנת 2008 ו2009 (וכמובן גם בשנים לפני כן) רק עם 2 כ"א, במחיר של בערך 300,000 שקל, זה ביזיון לא התקמצנות.

אבל כמו שכבר אמרת, אנשים קונים.

אביב8)

פורסם
בארה"ב ישנה גם אאוטבק מבוססת אימפרזה (B3 למתקשים).

שמה הוא Impreza Outback.

השם המלא הוא Impreza outback sport משום מה סובארו חשבו היא ספורטיבית.

חשבתי לקנות כזו אבל ליד WRX היא מצחיקה.

פורסם

בטיפו שנת 95 חסר המון:

* פנסי ערפל

* שעון טורים

* חלון שמש

*ABS (כן, כן, היה ניתן להוסיף ABS, אבל אני לא בטוח אם בכל הדגמים או רק בדגם ספורט)

* כרית אוויר

* מראות חשמל

* חיישן לחץ אוויר בצמיגים

* מזגן מקורי

* וישירים לפנסים הקדמיים

* מושבים מתכוונים לגובה

* ג'אנטים קלים

* חלונות חשמל אחוריים

* עוד כמה דברים נחמדים

טיפו היה רכב די מתקדם בזמנו. חבל שלא טרחו להביא ארצה את הדגמים המאובזרים, אבל מצד שני מדובר בתוספות שלא מזדקנות טוב.

פורסם

סיטרואן ZX וולקן שנת 94 (לפני מתיחת הפנים):

יש כל שצריך, באמת, ואני דיי בטוח שזה לא היבואן, אלא היצרן, אבל בחייאת ראבק, לא יכלתם להניס תא כפפות לפני שהלכתם לאכול בראנץ'?? :roll: או לפחות מכסה לנרתיק קאסטות הזה שאתם קוראים לו "תא כפפות" ברוב חוצפתכם! אין תא אחסון מכוסה אחד בכל הרכב

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אופל ווקטרה 91 מנוע 2000 הזרקה רב נקודתית:

בחו"ל היה ניתן לקבל:

פנסי ערפל

מערכת אזעקה מקורית עם מחשב עצמאי כולל חיישני נפח משולבים עם תאורה אחורית בתא הנוסעים.

ABS

2 כריות אוויר.

שעון סל"ד.

תאורת חירום לתא המנוע.

חימום כיסאות.

משענת יד או תא לקלטות טייפ

עצוב עצוב עצוב

פורסם

מיותר לציין איך העסק עובד בBMW,

קונים שאסי ו4 גלגלים, ומרכיבים את רשימת התוספות - לבד

איך זה מתבצע?

מקבלים 2 דפים, המכילים רשימה לא מועטה, ואז הקונה המאושר מסמן V ליד התוספות בהם הוא חפץ

לא פעם אפשר לקנות עוד רכב עם המחירים הללו..

מה שכן - מיותר לציין שבעת המכירה - הרכב מכיל את "כל התוספות".. נו באמת.

M-TECH E46

פורסם

לפני 3 שבועות שכרתי קרייזלר 300 ונבהלתי לגלות שהאודיו לא נשלט מההגה. (לא, גם לא מאחורי ההגה כמנהג קר'.) אני משער שהגרסאות הפרטיות מאובזרות יותר אבל עדיין תמוה בעיני.

אגב, בארה"ב של לפני 10 שנים תמיד היה מוזר לי שמערכת קרוז קונטרול הייתה דבר בסיסי בכל קורולה מתחילה ושליטה מההגה על מע' השמע לא. נכון שזה מאוד שימושי, אבל נראה לי ששליטה כנ"ל היא דבר פשוט מאוד ביחס למ' מורכבת כמו קרו"ק. זה בס"ה למתוח כמה חוטים. או שלא?

פורסם

בGTI MK5 אני לא מרגיש "שחסר" כמעט כלום: יש סאנרוף, כיוון גובה למושב הנוסע, תאי אכסון מתחת המושבים, מזגן מפוצל + פתח לספסל האחורי, חיבור USB למערכת המקורית וכו'. שליטה מההגה אני לא רוצה. אחד מהדברים-שאתה-לא-יודע-איך-חיית-בלעדיהם הוא עמעום אוטומטי של המראה המרכזית, וזה לצערי לא מגיע בMK6. חבל.

יש אופציות יקרות יחסית בחו"ל, כמו עור, קסנון וגלגלי 18 (בדיוק מה שמגיע בחבילות הפרימיום בMK6), אבל הן לא עשו את דרכן הנה באופן סדיר בMK5 וטוב שכך (העור וה18; קסנון היה מתקבל בברכה, אבל מוסיף עוד אלפי שקלים למחיר הרכב).

בסך הכל, אם אתה רוצה לקנות בחו"ל GTI במפרט בו היא נמכרת בארץ, תצטרך להוסיף עוד הרבה כסף על מחיר הבסיס. ח"ח לצ'מפיון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ממש מאכזב שאין את המראה המתכהה אוטומטית ב MK6 , אם כך אז יש מצב שגם אין את החיישני גשם שבימים האחרונים ממש עושים לי את החיים קלים : המגבים מתחילים כשמזוהה גשם והמהירות משתנה בהתאם לחוזק הגשם... דבר קטן אך יעיל וחוסך בחישה במתג המגבים לשינוי המהירות והפסקתם כשצריך.

גם ההדלקת וכיבוי אורות דרך אוטומטית זה אחלה איבזור ב MK5... יעיל בכניסה לחניונים תת קרקעיים. (וגם כיבוי אוטומטי של האור אחרי אינטרוול מסויים שמאפשר לך לראות את הדרך הביתה בחושך).

יש גם שני תאים מקוררים - תא כפפות והתא בין המושבים, שכחת להזכיר את בקרת הלחץ אוויר בצמיגים שמגיעה אף היא (זה חיישן הבודק "עיגוליות" של הגלגל ושינוי בצורתו שנוצר כתוצאה מלחת אוויר מתורגם להתראה. (ניתן לכייל את זה למצב אפס ואז כל סטיה תדליק התראה)

הדבר היחיד שהייתי מוסיף זה קסנון , את כל השאר פשוט כבר יש :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאזדה 3 2.0 חסר המון המון תוספות, פנסי ערפל, קסנון, סלון עור, מושבים מתכווננים חשמלית, חימום מושבים,

מערכת שמע מקורית bose 6 רמקולים וסאב, מערכת מולטימדיה עם gps שעולה למעלה בדשבורד, חצאיות מקוריות של מאזדה.

למה אין מנוע 2.3? למה אין גרסת טורבו? למה אין ידני?

פורסם

אנטנה אוטומטית? לשם מה? אצלי אין אנטנה חיצונית בכלל ומעולם לא ניתקלתי בבעיה יוצאת דופן בקליטת שידורים.

ואיך דפקו אותי עם ה C240 משנת 98 (לפי האופציות המופיעות בספר הנהג):

-חימום מושבים לא מותקן.

-בקרת מושב רב תכליתית חשמלית (כיוון אורך/זווית כרית המושב וגובה התמיכה הצידית) לא מותקנת.

-בקרת אקלים היא מכנית-חשמלית ולא אלקטרונית ממוחשבת.

-כיוון גובה הגה לא קיים.

-מושב אמצעי אחורי לילד לא קיים אופציונלית.

עלק, אתה שופך רבע מיליון על האוטו ואת זה חסכו לך?:twisted:

ברם אולם תודה לאל שאין את הציפצוף המעצבן מעל 5 קמ"ש כאשר החגורה אינה חגורה כמו בכל המשפחתומטיות המודרניות.

פורסם

בפולו TSI החדשה חסר :

ג'אנטים 16-17 אינץ

קסנון

פנסי ערפל

גג זכוכית פאנורמי

מערכת בקרת אקלים

ריפודים חצי עור חצי בד

כל התוספות הללו מגיעות בחו"ל

פורסם

עם כל האבזור הזה המחיר שלה היה מגיע ל-130K לפחות,כנראה 140K, היית קונה פולו במחיר כזה?

מעצבן לראות שיבואנים חוסכים בפנסי פרוג'קטור ומעדיף פנסי ריפלקטור שמכערים את הרכב

אפשר לראות את זה בDS3 , ורוב הוואגיות.

דווקא בוואגיות הכי זולות - סקודות, יש אותם :-)

אותי מעצבן דווקא שגם בדגם החדש של פונטו - איבו, הם הלכו על ריפלקטורים.

• תוכן חדש...