Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לציון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

קודם כל אני רוצה לחזק אותכם ולהודות לכם על הפרום המגניב הזה!!! למדתי ממנו המון על מכוניות, (אישית אני רוכב על אופנועים)

אני מחפש רכב לחברה, קראתי כאן כל מה שפרסמו בערך על קנייה ראשונה של רכב ולמדתי המון, אז שוב תודה.

ולענייננו:

מצאתי רכב דרך מכרים, מדובר ב דייהטסו שרייד שנת 2000, 1500 סמ"ק, עשתה 130000, היא נקנתה לפני 5 חודשים על ידי הבחור שמוכר אותה, הוא קבל רכב מהחברה שבה הוא עובד, אז הוא נפתר מזו.

עכשיו כשהוא קנה אותה ועד היום שהיא אצלו, הוא עשה את הטיפולים הבאים: החליף 4 צמיגים, טיימינג, רדיאטור, פלגים, נוזלי מנוע (הכול), מצבר, קרבורטור. את הקרבורטור הוא החליף כי אמרו לו בבדיקה שהוא קצת נוזל אבל לא משהו מדאיג הוא החליט להחליף על כל מקרה.

שסי תקין - שילדה תקינה. לא עברה תאונות

השאלה שלי היא, אם כדאי בכלל להתעסק עם רכב שהחליפו בו כל כך הרבה דברים? הוא מוכר במחיר מכירון 21K:?:

המון תודה לעונים!!

נ.ב.

הוא לא ידע להגיד לי כמה הרכב אוכל דלק, כמה בערך הצריכה של המכונית הזו?

תודה:-)

פורסם

בשרייד שאתה מדבר עליו אין קרבורטור. המחיר יחסית גבוה, הדברים שהחליפו סבירים לחלוטין.

תעשה חיפוש ביש 2, רכב עם נתונים דומים אפשר למצוא ב-17K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אין קרבורטור אז מה הוא החליף? :?

ואם כבר אז איזה רכב כדאי לקנות, קטן וחסכוני וכמובן שלא יראה יותר מידי מוסך הסכום שיש להשקיע הוא 35K

תודה שוב

פורסם

תוסיף לרשימת רכבים דיהטסו YRV. יש לה מנוע של יאריס. לדעתי הרכב נחמד אם תנוחת הישיבה תספק אותך.

אין לי מושג מה החליפו ברכב שאותו בן אדם הגדיר כקרבורטור. ברכב הזה מערכת הזרקת דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תוסיף לרשימת רכבים דיהטסו YRV. יש לה מנוע של יאריס. לדעתי הרכב נחמד אם תנוחת הישיבה תספק אותך.

אין לי מושג מה החליפו ברכב שאותו בן אדם הגדיר כקרבורטור. ברכב הזה מערכת הזרקת דלק.

וואלה.. טוב זה מוזר.

נצטרך לבדוק במסמכים אם כך.

לגבי הדיהטסו שהמלצת מנוע 1300 זה קטן מידי. אני גר במבשרת שזה מחוץ לירושלים ם אתה מכיר יש לא מעט עליות בדרך לעבודה.

ותודה על התגובות

• תוכן חדש...