Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וצוהורים טובים,

יש ברשותי סוזוקי בלנו אוטומט 97, הרכב אצלי מספר חודשים בודדים.

שבועיים לפני הטסט החלטתי להכניס תוסף דלק בשם גולד לייבל לטנק הדלק בשביל השקט הנפשי.

יש לי היסטוריית טיפולים כמעט מלאה ושם ראיתי שכל טיפול "דחפו" לבעל הרכב תוסף אז הבנתי שזו לא הפעם הראשונה

שתוסף נכנס לרכב אז לא האמנתי שייגרם נזק.

יום יומיים לאחר הכנסת התוסף הבחנתי בסוג של צלצולים מכיון המנוע (כנראה מהמנוע..)

זה קורה במהירות 80 וזה יכול להיות גם במהירות נמוכה בתנאי שנותנים סוג של "קיק" מהיר.

לרוב הצלצולים לא קבועים והם באים והולכים עם תגובת הדוושה.

אני לא מאמין שהצלצולים האלו היו קודם, אני במקרה קלטתי את זה כי ממש קשה לשמוע אבל אני מייחס חשיבות לתוסף עד אז...

השאלה שלי:

מה האפשרויות שלי בשביל לפתור את הבעיה?

אני כרגע אחרי טיפול 10 אלף כולל פילטר דלק.

האם ניקיון מזרקים הוא הפיתרון לבעיה?

תודה רבה!

פורסם

צלצולים נובעים בדרך כלל מהצתה לא מכוונת, הם אפייניים בזמן האצה (מתאים לתיאור שלך).

קשה לעשות אבחנה של רעשי מנוע בלי לשמוע את הרעש. הוא יכול לנבוע גם מרעידות של חלק שהשתחרר.

אתה צריך להשמיע את הרעש לבעל מקצוע.

פורסם

נתתי לבעל מקצוע אחד לשמוע את הצלצולים והוא טוען שזה באמת מהמנוע כמו שחשבתי

ושצריך לעשות ניקוי מזרקים ואינפוזייה למנוע והצלצולים יעברו, אינפוזייה אמרתי לו שאני לא יעשה למנוע בשום אופן.

יכול להיות שיש צורך בכיון הצתה?

פרט חשוב ששכחתי: לפני מספר שבועות קצת לפני שהבעיה התחילה סדרתי את המפלג, החלפתי את כל הגומייות עקב נזילה.

זה דרש פרוק והרכבה, לאחר פרוק והרכבת מפלג יש צורך בכיון הצתה?

יכול להיות שיש קשר בין השתיים?

פורסם

שלום רב !

אני אדגיש את הפרטים החשובים שציינת, ואני מצטט:

לפני הטסט החלטתי לשים תוסף דלק מתוצרת גולד לייבל, מאז החלו צלצולים ברכב, האם יש קשר?

במידה הותוסף הדלק גרם לסתימת המסנן עקב סחיפת בוצה, הדבר עלול באופן תאורתי, לסתימת דלק, ולהקטנת לחץ הדלק למזרקים, ורעב לדלק, שיתבטא בתופעת לוואי של צלצלים וקרטועים בעומס.

כן ציינת, שהמפלג פורק מספר שבועות לפני התוסף ושאלת באם יש לכוון הצתה.

במידה ובעל המקצוע סימן את מיקום המפלג, לפני הפירוק, והחזיר שוב למקומו, אין כל סיבה לצלצול.

אם הוא הכניס את המפלג על" עוור", מבלי לכוון הצתה, יתכן וההצתה מוקדמת , ויש מקום לייחס את הצלצולים לכוון הצתה,שלא מכוון.

השאלה הנשאלת, מדוע לא חשת בצלצולים בין סידור המפלג להכנסת תוסף הדלק, אלא אם הרכב עמד ולא נסע מאז פירוק המפלג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה,

פילטר הדלק לא יכול להיות סתום כי הוא הוחלף שבוע + אחרי הוספת התוסף.

זה שולל את הבעיה שציינת לא?

*הצלצולים היו לפני החלפת הפילטר. אחרי החלפת הפילטר היה נראה שזה הפסיק לאותו יום אבל למחורת זה חזר*

לגבי המפלג:

אין לי מושג אם המוסך (מורשה סוזוקי) החזיר את המפלג למקום ואם לא האם הוא בצע כיון (כנראה שלא..)

לשאלה שלך:

הרכב בעיקרון משמש ביום יום את אחי הקטן אני פעיל איתו שאני חוזר מהעבודה לכן לא הרגשתי את הצלצולים.

מה גם שבזמן רדיו לא שומעים את הצלצולים האלו ומה גם שהצלצולים יחסית מאוד חלשים ולא קבועים לכן גם אם נסעתי

והם היו יכול להיות מאוד שלא שמעתי בגלל הרדיו.

השאלה היא מה צריך לעשות קודם בשביל לצמצם את מספר הבעיות?

פורסם

שלום רב !

התחל עם כוון המפלג במוסך שטיפל לאחרונה במפלג.

אין לשלול אפשרות, שאחיך תדלק לאחרונה, דלק מהול באחת התחנות המזדמנות, ולא בתחנה הקבועה בהם נהגתם לתדלק, קח אפשרות כזאת גם באופצייה, ותחקר את אחיך לגבי תדלוקיו האחרונים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אנחנו ממלאים באותה תחנה באופן קבוע, אתה צודק צביקה בנושא התחנה וזה הדבר הראשונה ששאלתי אותו היום בבוקר.

לגבי המוסך, לחזור לשם ובקש לעשות כיון הצתה?

• תוכן חדש...