Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי פולו משנת 96', מנוע 1.4 ידני.

בדקתי שמן לאחר כשלושה שבועות שלא עשיתי כן, וגיליתי שמתוך שתי פסים שצריכים להיות מלאים בשמן על המדיד, הפס השני ריק בכשליש ממנו, מה שמצביע על חוסר מסוים של שמן.

מילאתי בערך חצי כוס חד פעמי של שמן (לא יותר מ100 מ"ל) , וכשמדדתי לאחר מכן את רמת השמן על המדיד, וזה עלה בצורה דרסטית של כ - 2 ס"מ מעל הפס השני, השאלה שלי,למה זה הגיע למצב כזה?

פורסם

אתה בטוח שבמדיד שלך יש שני קווים ולא איזור מפוספס באמצע? בכל מקרה קו תחתון- מינימום. קו עליון- מקסימום.

את מפלס השמן יש לבדוק לאחר שהמנוע היה כבוי במשך כמה דקות ועל משטח מפולס (לא כשהרכב בשיפוע).

אם אכן תמצא שיש עודף שמן יש לרוקן אותו בהקדם ורצוי לא להניע את הרכב עד אז. אני לא יכול לומר בוודאות שאם תניע יגרם נזק אבל עקרונית זה אפשרי.

פורסם

אם לא הצלחת באמצעים ביתיים אז כדאי (אגב, יש לך קישור לתמונה של משאבה כזו ? ומחיר ?)

אבל עדיין לא נשמע כ"כ הגיוני שהיה לך שמן קצת מעל המינימום ו 100 מ"ל העלו אותו ל 2 ס"מ מעל המקסימום - אז אולי אין באמת עודף. אולי המדיד עקום ?

אל תשכח שעודף שמן קטן (כמו 100 מ"ל) לא מזיק

פורסם

אני הצלחתי לשאוב שמן מצינורית המדיד בעזרת מזרק וצינורית זונדה (משמש להזנת חולים ישירות לקיבה דרך הפה או לחלופין שטיפת קיבה)

עם קצת יצירתיות ואמצעים הכל אפשרי...

הבעיה בלנקז מבורג הריקון הוא שקשה לשלוט הכמות המרוקנת ושלא לכולם יש את האמצעים להעמיד את הרכב (אסור לעשות את זה ע"י ג'קים).

פורסם

חבר יקר, לפני שאתה מנקז שמן מנוע אנא התייחס להודעה שלי.

איזה מדיד שמן מתוך ארבעת המדידים המוצגים בתמונה המצורפת קיים אצלך ברכב ?

N01-10255.png

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...