Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים..

אני וחבר רוצים להוסיף לרכב שלו קומפוננטים קדמיים משהו עד 1000 ש"חדגם הרכב זה : סיטרואן סקסו (בנזין כמובן) 1400 שנת 99 דגם SX

הבעיה שהרמקולים הנוכחיים שלו ממש קטנים , רצינו לדעת אם אפשר להגדיל את גודל הרמקול (על-ידי בנייה) או שאם לא צריך בנייה איזה אפשרויות משחק יש לנו להשים :

הנה התמונות להמחשבה , בכוונה צילמתי את כל הדלת כדי לתת קנה מידה לגודל הרמקול :

dsc01545c.jpg

dsc01546y.jpg

dsc01547a.jpg

מה אתם אומרים?

תודה לכם חברים!

פורסם

שלום לך.

לי היה את אותה הבעיה ביונדאי שלי אם ה-5.25 אינץ.

היום יש לי בניה מפיבר שאני עשיתי על ידי מדריכים אבל הכלים שצריך וכל החומרים לא משלם לעשות אם זאת תיהיה עבודה חד פעמי.

יש פתרון מהיר וטוב בשבליך כמו שאני עשיתי לבד בהתחלה אם גקסון, אתה יכול ללכת לנגר שיעשה לך טבעות עץ בצורה של מכסה(הגריל) עלות כל טבעת בסביבות 20-30 ש"ח לא יותר מיזה, ולעשות חור של 6.5 אינץ במגביל לחור של ה-5.25 (תבקשר מהנגר שיעשה) אחרי זה תצבע אותם בלקה ואחרי זה אם צבע או תרפד אותם אם אור או אם מדבק טפת, ותחבר את טבעת העץ מהחורים מאחור שתופסים את הגריל של הרמקול וזהו מקווה שעזרתי 8)

אם לא הבנתה אותי אני הצייר לך את זה.

יום טוב ובהצלחה.

יוני.

פורסם

לפי התמונה גודל הטוויטר יחסית לרמקול זה נראה 5.25.

אבל לא ממליץ לך לא לקנות רמקולים (קומפוננט) 5.25 כי תשמע את המידבאס הרבה יותר חלש מ-6.5 אלה אם אתה קונה סט ממש טוב.

עדיף לעשות מה שעצתי לך זה הפתרון הטוב ביותר בלי יותר מדי השקעה ובזבוז זמן.

• תוכן חדש...