Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דיהו לאנוס.. 2000-2001..

(אם אני לא טועה החברה יחסית מזמן פשטה את הרגל, לא?)

איך הרכב מבחינת תקלות / שוק?

מומלץ?

יתרונות / חסכונות?

תודה :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

תיקנתי לך את הכותרת בהתאם לכללי הפורום, וכעת אמליץ לך לא לקנות. רכב גרוע ולא בטיחותי. בצע חיפוש בפורום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יתרונות - הוא זול

חסרונות - כל השאר :roll:

המלצה - אם התקציב קטן, לרדת שנתון ולקנות משהו אחר אבל נורמלי.

החברה נקנתה ע"י GM אז עכשו אנחנו מקבלים את תוצרת דייהו תחת סמל שברולט.

האבאו למשל היא היורשת של הלאנוס.

V5

פורסם

דייהו לאנוס

הרכב ממנו נגזר הכינוי שלי שהוא בעצם בדיחה מוחלטת על דייהו... כי אין שום FORCE בלאנוס...

אני דווקא מאוד אהבתי את הרכב הזה ככלי תחבורה - אני אסביר

הרכב היה שקט סה"כ ורך מאוד לנסיעה (רך מידי אפילו כי על באמפים לפעמים הייתי חוטף מכה בטמבון האחורי במהירות נמוכה יחסית)

המזגן היה מקפיא אבל עם חסרון אחד אדיר -> אי אפשר לסגור את הפתחים של המזגן!!!

הדגם שלי היה SE משנת 98 והיה לו עוד חסרון מרגיז וזה שגב המושבים של הספה האחורית לא מתקפל - בדגמים אחרים הוא כבר כן מתקפל.

מעבר לכך הרכב לא היה זריז כמו המתחרות היפניות שלו אבל הוא גם לא היה ממש עגלה - הסחיבה שלו היתה נאה ומספקת לנסיעות עירוניות ולא יותר.

צריכת דלק 1:10 בממוצע עד כמה שזכור לי.

מרווח פנים מספק וגם תא מטען מספק - עד כמה שידוע לי המנוע ברכבים האלו הוא בעצם ליין שדייהו קנו מסוזוקי (המנועים הראשונים של הבאלנו, לפחות זה מה שאמרו לי)

רמת אמינות - כאן היתה לי בעיה עם הרכב הזה...

בעקרון הרכב אמור להיות מאוד אמין ובאמת ממה שאני רואה מאנשים אחרים שהכרתי ומכיר עם הרכב הזה הם מאוד מרוצים

על הלאנוס שלי הלכו לי 16 אלף שקלים על תקלות מנוע בחצי שנה - בסוף התברר שהיתה לי בעיה בקאמשאפט ואחרי שהחליפו אותו הכל הסתדר... אני נפלתי על תפוח מאוד רקוב!

החלפתי את הלאנוס הזו לפני כמעט 7 שנים בטויוטה קורולה 96 (כן, ירדתי שנתיים בשנתון) ומאז לא היתה לי תקלה אחת!

כמובן זה רק נסיוני האישי עם הרכב הזה ובגדול - אם אתה יכול לרדת שנתיים בשנתון ולקנות משהו קצת יותר טוב - תעשה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי בכל מה שקשור לדייהו לאנוס ודייהו נובירה כמה שתנסה אתה לא יכול להתעלם מהשמועות מסביב.

כולם אומרים שזה רכב זול, בזה בעצם מסתכם הכל, אין מה להרחיב יותר, רמתו נמוכה והאמינות מוטלת בספק ענק.

מצד שני, יש לי חבר מהעבודה שיש לו דייהו לאנוס שנוסע איתה כבר 10 שנים שעתיים ביום בדרכים בין-עירוניות ומדי פעם טיולים מהצפון לדרום ואין לו מילה רעה אחת להגיד על הרכב והוא לא מבקר כמעט במוסך מלבד טיפולים שוטפים.

לקנות דייהו לאנוס זה כמו למלא צ'אנס, רק שבצ'אנס לדעתי הסיכויים שתזכה במשהו סביר טיפה גבוהים יותר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

צודקים.. מה גם שהמנוע נראה לי מאד חלש. 87 + - כ"ס.. ועוד זה דור של קראנק אחד.. מאד מיושן

פורסם

בטיחות של טיסן מנייר. בלי כריות אויר אולי 1 בדגמים מסויימים בלי ABS. יש מספיק דגמים במחירים דומים יותר בטיחותיים.

פורסם

אם באמת הוא לא בטיחותי, אז משרד התחבורה (או מי שלא יהיה) לא אמור לשקול רכבים כאלו בחשבון ולשלול אותם פשוט?..

פורסם

חסר רכבים בלי כריות אויר ובלי ABS?

רכבים עם כוכב בטיחות 1! בודד שנמכר באלפים - שברולט אוואו.

תקרא חוות דעת מאתרים מקצועיים שונים ותראה בעצמך

פעם לא התייחסו יותר מידי לבטיחות כמו שלא התייחסו לזיהום אויר.

• תוכן חדש...