Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו אבארת' בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור של- 500 יש גם ערך סנטימנטלי וייחוד מעבר לשל הפונטו. הם אמרו שמכרו 24 500 אבארט בחצי שנה, אז 24 פונטו אבארט בשנה נראה לי הגיוני. וברור שגם יש הנחות על המחירים האלה, משום שהם גבוהים.

פאביה VRS היא באמת אופציה מעניינת אם תיובא ותתומחא משמעותית מתחת ל- FR וכו'.

בסוף עוד אני אמצא את עצמי עם אוקטביה VRS (במקום TSI 160) והשותף שלי עם סופרב 2.0T (במקום פאסאט 2.0T).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פששש הרכב נראה מרשים ביותר ול-sronis,חבל על המאמץ מה שלא שייך לצמפיון לא שווה לפי הרוחות הנושבות באתר:cry:.

זה לא עניין של מאמץ. זה עניין של סטטיסטיקה. צ'מפיון מציעים הכי הרבה דגמים ספורטיביים ולכן מוכרים הכי הרבה מכוניות ספורטיביות (וכל הכבוד להם על כך! הלוואי שיבואנים אחרים היו מרימים את הכפפה. פיאט כבר התחילו...), אז הגיוני שבפורום של חובבי רכב יהיו הרבה בעלים של מכוניות VAG (או חובבי מכוניות VAG). אם נוסיף לכך את ההנחה (הסבירה) שמי שיש לו מכונית מתוצר כזה או אחר (בין אם ספורטיבית או לאו) מרגיש משויך לאותו התוצר ומנסה לייחצן אותו בהזדמנויות שונות, נקבל שלא מעט תגובות על מכוניות מבית פולקסווגן, סיאט, סקודה ואודי וכולי הן מוטות בצורה כזו או אחרת. הרבה פעמים משויכות להן תכונות ספורטיביות שאין להן (פאביות TSI, גולף 160 וכדומה) או שנכתבות כאן תלונות על רמות מחירים של יצרנים אחרים, כשמחירי פולקסווגן למשל בטח לא זולים יותר, והתוצרת בוודאי לא עדיפה אבסולוטית.

טוב, נראה לי שנאמתי מספיק :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא עניין של מאמץ. זה עניין של סטטיסטיקה. צ'מפיון מציעים הכי הרבה דגמים ספורטיביים ולכן מוכרים הכי הרבה מכוניות ספורטיביות (וכל הכבוד להם על כך! הלוואי שיבואנים אחרים היו מרימים את הכפפה. פיאט כבר התחילו...), אז הגיוני שבפורום של חובבי רכב יהיו הרבה בעלים של מכוניות VAG (או חובבי מכוניות VAG). אם נוסיף לכך את ההנחה (הסבירה) שמי שיש לו מכונית מתוצר כזה או אחר (בין אם ספורטיבית או לאו) מרגיש משויך לאותו התוצר ומנסה לייחצן אותו בהזדמנויות שונות, נקבל שלא מעט תגובות על מכוניות מבית פולקסווגן, סיאט, סקודה ואודי וכולי הן מוטות בצורה כזו או אחרת. הרבה פעמים משויכות להן תכונות ספורטיביות שאין להן (פאביות TSI, גולף 160 וכדומה) או שנכתבות כאן תלונות על רמות מחירים של יצרנים אחרים, כשמחירי פולקסווגן למשל בטח לא זולים יותר, והתוצרת בוודאי לא עדיפה אבסולוטית.

טוב, נראה לי שנאמתי מספיק :wink:

רוני

כן בתגובתי הקודמת כנראה שחטאתי וסונוורתי קצת מקונצרן פולקסווגן שביליתי בסכונויותיו הרבה בשבועות האחרונים ורכשתי סקודה פביה חדשה. צודק בכל מילה

פורסם

פיי יותר זולה מה500, מה נסגר אם האנשים. אבל הפונטו יפה בהרבה יותר מה500. כך שירבו בארץ פונטו, אמן אמן ירבו :-)

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
כן בתגובתי הקודמת כנראה שחטאתי וסונוורתי קצת מקונצרן פולקסווגן שביליתי בסכונויותיו הרבה בשבועות האחרונים ורכשתי סקודה פביה חדשה. צודק בכל מילה

מה הקשר למה שכתבתי? איפה אמרתי שהמכוניות של פולקסווגן הן גרועות או לא קנייה טובה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אלפא ממוצבת גבוה יותר מפיאט לא רק במיתוג אלא גם באיכות התוצר, וגם זו סיבה לעליית המחיר (אם כי יכול להיות שהיא באמת יקרה מדי). האבארת', כמו המיטו, מיועדת לתת חוויה אחרת מהפונטו ולכן הגיוני שהיא תעלה באותו סדר גודל כמו המיטו - כי היא בהחלט מתחרה בה וב-DS3 (מהכיוון הספורטיבי יותר) ובאיביזה/קליאו כמכונת נהיגה פרופר. וכן, גם השירוקו נמצאת שם אפילו שהיא מבוססת על הגולף, ולו מכיוון שרמת הביצועים והספורטיביות שלה מקבילה (או אפילו נחותה ב-122 כ"ס).

אני לא יודע באיזו רמת אבזור מגיעה האבארת', אבל בהנחה ומדובר ברמת אבזור גבוהה, המחיר לא נשמע כזה מופרך.

רוני

הפונטו האברט אינה מכונית אחרת אלה גרסה אחרת של הפונטו בזמן שהמיטו היא כן מכונית אחרת - נתחיל מהשםשל הדגם וכמובן נמשיך בעיצוב החיצוני וגם הפנימי- גם אם שניהן מבוססות על אותה תשתית.

לכן כדי שהמחיר של האברט יהיה מוצדק היא חייבת להבדל מהמיטו באופן בולט מבחינת הביצועים (לא דווקא 0-100 און מהיראות סופית) אלה בכל הפרמטרים ההתנהגותים האחרים - היא לא עושה זאת מספיק ובטח לא מספיק משכנע.

לכן התמחור שלה הוא גבוה מידי, לפחות בעיני.

נ.ב. אם כבר גרסה שונה באופן בולט וברור ראה גרסאות הספורט של האימפרזה .... או סדרת ה-M או .....

פורסם
הפונטו האברט אינה מכונית אחרת אלה גרסה אחרת של הפונטו בזמן שהמיטו היא כן מכונית אחרת - נתחיל מהשםשל הדגם וכמובן נמשיך בעיצוב החיצוני וגם הפנימי- גם אם שניהן מבוססות על אותה תשתית.

לכן כדי שהמחיר של האברט יהיה מוצדק היא חייבת להבדל מהמיטו באופן בולט מבחינת הביצועים (לא דווקא 0-100 און מהיראות סופית) אלה בכל הפרמטרים ההתנהגותים האחרים - היא לא עושה זאת מספיק ובטח לא מספיק משכנע.

לכן התמחור שלה הוא גבוה מידי, לפחות בעיני.

נ.ב. אם כבר גרסה שונה באופן בולט וברור ראה גרסאות הספורט של האימפרזה .... או סדרת ה-M או .....

קח את הפונטו הרגילה ושים עליה את מה שיש לאבארת' - מנוע, גיר, חיזוקי שלדה ומתלים, חישוקים אחרים, אבזור גבוה יותר, תוספות גימור וכן הלאה. תוסיף לזה "מס" ייחודיות (שבארץ הוא כמובן מוקצן בהרבה מקרים. ראה ערך מיני, או אפילו דגמים מסוימים של פולקסווגן) ותקבל מחיר דומה לשל המיטו.

עם זאת, אני עדיין לא יודע אם היא משכנעת או לא. אחרי שאנהג בה אדע. אני בכלל לא בטוח שהיא פחות טובה מהמיטו, או ממתחרות אחרות בקטגוריה.

אגב - גרסאות הספורט של האימפרזה או ב.מ.וו M הן אותו הסיפור ביחס לאימפרזה/ב.מ.וו רגילה, כמו שהאבארת' היא לפונטו. פשוט יותר מוקצנות. גם המחיר קופץ בהתאם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא מבין ממתי הפך השירוקו לאמת המידה. אני בכלל לא בטוח שמקדם המשיכה החזותי שלו טוב יותר משל הרבה מהמתחרות שלו. הדבר היחיד שעומד לזכותו הוא המוניטין הסולידי של פולקסווגן ביחס למרבית המתחרות, ולצערנו זה אחד השיקולים היחידים בארץ - גם בקניית ספורטיביות... (ומה שמפתיע בהקשר הזה הוא שאין אף יפנית בחבורה. הונדה CRZ לא נחשבת, עם כל הכבוד).

בכל מקרה, לאבארת' יש "אטיטיוד" יותר ספורטיבי מלשירוקו 160, ואני מניח שזה ידבר אל המעט שקונים אוטו אשכרה בגלל שהוא מהנה לנהיגה. ולמען ההגינות אומר שני דברים: 1. אני בכלל לא בטוח עד כמה הפונטו אבארת' מהנה לנהיגה. צריך לנסות ולראות. 2. לא טענתי שהשירוקו לא מהנה לנהיגה - להפך, הבנתי שהיא כן (לא נהגתי עדיין, לצערי).

רוני

תגיד, רוני, ממתי יש קשר בין איך המכוניות האלו ננהגות לאיך הן נמכרות? תראה כמה קופרה דור קודם עלו על הכבישים. מה שמחפשים זה כוח או פוזה. מבחינת כוח, נניח שהן שוות, אבל אם ניקח את "שוכן הברזלים" הממוצע, פולקסווגן זה בשבילו שני רק לב.מ.וו (ופיאט זה אונו), והשירוקו בפני עצמה נותנת ים של פוזה. חוצמזה, שהיא מגיעה מקטיגוריה אחת למעלה, ואלו כבר נקודות לזכותה.

אלא אם הפונטו הזו היא מכונת נהיגה פנומנלית בסגנון קליאו ספורט - והיא לא - יהיו לה חיים מאוד קשים. אני מניח שפיאט יודעים את זה מצויין, ויסתפקו גם ב40-50 מכוניות לשנה שהם ימכרו בין ה500 לפונטו - ב30-40K רווח ליחידה הם עדיין מצליחים להצדיק את עלות המיתוג הנפרד של אבארת' ואולי גורמים למתחרים שלהם למכור קצת פחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברור לי שאין קשר. אבל פוזה היא בעיני המתבונן. אני משוכנע שיש אנשים שחושבים ש-500 אבארת' נותנת יותר פוזה משירוקו. כל שאמרתי הוא שלפולקסווגן יש את המוניטין הטוב יותר בקרב הציבור (וגם בקרב רבים מחובבי הרכב). אני גם בכלל לא בטוח שאנשים רואים שהשירוקו היא מקטגוריה למעלה, ובטח שזה לא מה שיגרום להם לבחור אותה.

בנוגע לפונטו - גם אם היא כן מכונת נהיגה פנומנלית יהיו לה חיים קשים. תראה מה עובר על הקליאו ספורט :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, השירוקו אינה מבוססת על הגולף כמו שהרבה חושבים. השילדה שונה לחלוטין.

השלדה של השירוקו זהה לשל הגולף gti(אשר שונה מהגולף הרגילה והלאון).

Got To love It

פורסם

אלא אם הפונטו הזו היא מכונת נהיגה פנומנלית בסגנון קליאו ספורט - והיא לא - יהיו לה חיים מאוד קשים. אני מניח שפיאט יודעים את זה מצויין, ויסתפקו גם ב40-50 מכוניות לשנה שהם ימכרו בין ה500 לפונטו - ב30-40K רווח ליחידה הם עדיין מצליחים להצדיק את עלות המיתוג הנפרד של אבארת' ואולי גורמים למתחרים שלהם למכור קצת פחות.

ופה הטעות השיווקית שלהם!!!!

למה לא לתמחר בצורה שקולה,"לטרוף את הקלפים",להבין כי הצרכן הישראלי לא פראייר וכי הוא מסונוור ממבצעים וSTOCK DAY

ויתור על רווח של 40\30 מכוניות בטווח הקצר הוא כאפס לעומת הכנסת המותג אבארת' בכמויות אך במחיר מופחת.

רק לאחרונה אנו עדים לפרסום מסיבי של "מבצעים חסרי תקדים" ,הגיע הזמן שגם הדגמים היותר ספורטיביים ישתתפו "בחגיגה".

הרגשתי כמו קופמן על רטלין ל5 דק'.

שבת שלום ,

נירו:lol:

פורסם

ויתור על רווח של 40\30 מכוניות בטווח הקצר הוא כאפס לעומת הכנסת המותג אבארת' בכמויות אך במחיר מופחת.

כן, באמת?!

יש לך את המספרים על מנת לתמוך בתיאוריה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רוני, השירוקו אינה מבוססת על הגולף כמו שהרבה חושבים. השילדה שונה לחלוטין.

השלדה של השירוקו זהה לשל הגולף gti(אשר שונה מהגולף הרגילה והלאון).

שונה לחלוטין כמו שהשלדה של הגולף GTI שונה לחלוטין מהשלדה של הגולף?

השלדה מבוססת על אותה פלטפורמה, וזו הכוונה. זה לא משנה אם בשירוקו או ב-GTI יש חיזוקים כאלה ואחרים (ואני די בטוח שמרבית החיזוקים הם לא ברמת השלדה אלא ברמת המתלים, מוטות ייצוב וכדומה). הבסיס הוא דומה בגלל ממדי הרכב, בסיס הגלגלים וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ראיתי את הרכב הזה באיטליה לפני שבוע וחצי והוא נראה קרבי מאוד.

המיטו לדעתי מאוד נשית ו"כבר ראינו".. שלא לדבר על הVW של הערסים התל אביבים והרמתשרונים.

לפי נתונים זה אותו מנוע ושלדה של המיטו הכי חזקה שעולה 180 פלוס... , לדעתי זה צעצוע חדש מרענן ומעניין.

לדעתי דווקא התמחור הוגן מאוד כשמשווים, אבל עדיין הכל יקר פה בצורה מחפירה!

נ.ב:בשבילי ה500 עושה את זה ביופי שלה הרבה יותר!

שלומי.

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...