Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בטח מדמיינים שנסיעה ב355 אדומה,תהיה לצד הרי האלפים המושגלים מתפתלת בין פניות ההר,או לצד היאכטות במונטה קרלו,אולי חונה ליד אחד בתי הקזינו בווגאס.

אז קבלו את זה :)

נ.ב-

ממש רציתי שהוא יגמור בתוך קיר :)

Porsche 944 turbo

Guest ספורטמוטורי
פורסם

נורא ישן,בטח יש לו עוד אחת במוסך וזאת להעללות,מאיך שהאוטו נראה,כנראה הפגוש בשיפור ליופי פייבר וכו...

לפי המכוניות בצדדים והמדרכות נראה כמו מצרים,ושם יש 2 רמות של אנשים או שעניים מאוד או שעשירים מאוד,כנראה זה אחד שיושב טוב.

פורסם

אני מסתכל על בן אדם בסרטון השני ואני אומר לעצמי, ראבק אתה עשיר הבנו ! אבל אין לך ערך לכסף הרי אתה יודע שהאוטו שאתה נוסע בו עולה מיליונים תיזהר מה אתה משתולל בכביש לא חבל על האוטו תמיד תמיד המפגשים האלה נגמרים באחד שמנסה יותר מידי ובסוף גומר מהר מידי

פורסם

הסרטון הראשון הוא ממצרים, אפשר לראות לפי התגובות ביוטיוב.

ומשום מה העולם האיסלאמי (ויסלחו לי על הגזענות) אוהבים להתעלל במכוניות שהם משקיעים במיטב כספיהם.

אפשר לראות את זה גם בארץ בכבישים וגם לא חסרים סרטונים של דריפטים מהמפרץ הפרסי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

את האמת גם אני רציתי שהוא יכנס בקיר

הכי מצחיק שם שכולם עם גלביות כאלה סטייל אפגניסטן

והא מרביץ נסיעה

אנשים הזויים יש בעולם הזה

לפחות הוא אוהב לנהוג :)

• תוכן חדש...