Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התקנתי היום את ה-sdv-268.

יש לי מגבר, סאב ו2 רמקולים אחוריים שמחוברים יחד. קידמיים לא.

הרכבתי את הדיוידי ואני שומע סאונד רק מהרמקולים הקידמיים והסאונד על הפנים, בעוצמה נמוכה הוא עושה לי באסים שהרמקול לא יכול לעשות.

כאשר אני מחבר את שתי החוטים של המגבר הוא ישר פותח בפול ווליום! אפילו אם העוצמה במכשיר היא על 0!

אי אפשר להכניס את החוטים של המגבר.

אולי לא חיברתי טוב? פעם ראשונה שאני מתקין דיוידי אולי יש איזה משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו?

תודה!

פורסם

חיבור למגבר צריך להיעשות מיציאות ה RCA של המקור (DVD במקרה הזה).

בגלל שאני לא מכיר את המכשיר (ולא טרחת להעלות את המפרט שלו ושל שאר המערכת שלך) די קשה ליעץ לך איך לאתר את התקלה, ומכאן איך לפתור אותה.

מתחדשת*

פורסם

למכשיר יש יצאה RCA קידמית ו RCA לסאב .אין לו בכלל RCA לרמקולים אחוריים .

אבל יש לו יציאה RCA לאוזניות אחוריות .הכוונה לשיש למכשיר הפרדה של 2 ZONE וכשאתה מחבר את האחורים שאפילו שאתה בקידמים באפס אתה תשמע "בווליום גבוה ".

• תוכן חדש...