Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה.

 

לפני כמה ימים הייתי במוסך להחליף כמה דברים, וכשהרכב היה באוויר, אמרתי סתם בוא נסובב תגלגלים אולי תהיה בעיה או משהו...

וסובבתי את האחוריים, הסתובבו בקלות מספר סיבובים ללא רעש!!

הלכתי לקדמיים, הסתובבו בקושי סיבוב אחד וזה היה קשה, אם רעש של שריקת אוויר עדינה כזאת! כאילו לוחץ עלייהם מעצור...

 

הדבר הזה טבעי? או צריך לבדוק את זה?

 

תודה :oops:

פורסם

כשאתה מסובב את הקדמיים אתה מסובב חלקים משמעותיים מתיבת ההילוכים (תלוי בתיבה) ו\או מפעיל את הדיפרנציאל (שד"א בדרך כלל לא עושה הרבה כי שני הגלגלים מסתובבים ביחד).

 

אם הצלחת בכלל לסובב ביד - לדעתי מצבך טוב.

פורסם

אם אכן הרכב בהילוך, אז כמו שאמר ניר, זה לא אומר הרבה. אבל אם הרכב בהילוך סרק, אז כנראה שיש בעיה בבלמים או במיסבים או בציריות.

 

דני

×
×
  • תוכן חדש...