Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

למי שעקב (וגם מי שלא) זוכר בוודאי את הפרוייקט שלקחתי על עצמי והוא השארת ושדרוג המערכת המובנת בטויוטה יאריס שלי.

החלפת המערכת המובנת (והזוועתית, גם איכות סאונד מזעזעת וגם לא קוראת MP3) הצריכה פגיעה במקוריות הרכב, הזמנת מתאם חליפי לדש-בורד ואיבוד השליטה מההגה.

השלב הראשון בשדרוג המערכת היה הוצאת המגבר הפנימי מהרדיו דיסק והלחמת RCA ישירות למעגל המודפס, הפתרון האיכותי ביותר אם רוצים להישאר עם מערכת מקורית. הפתרון הזה יצא מוצלח למדי כאשר למעט מתח נמוך מדי ביציאות ה RCA (נפתר באמצעות LINE DRIVER) ושריקה חרישית מעצבנת המתגברת עם הטורים איכות הסאוד מספקת ואפילו מפתיעה.

השלב השני בשדרוג שהושלם היום היה הוספת מתאם ייעודי שמדמה פעולת צ'יינג'ר, רק שבמקום צ'יינג'ר יש לו כניסת AUX, כניסת כרטיס SD וכניסת USB לחיבור דיסק און קי. כמובן שהמתאם הנ"ל קורא MP3 מה שמאפשר אגירת מס' עצום של שירים על גבי DOK בודד וספריית מוזיקה כמעט בלתי נגמרת.

המתאם שרכשתי הוא של חברת Connects2 שמתמחה בין היתר בפתרונות אודיו למערכות מובנות.

המתאם מתאים לכל רכב ספציפית באמצעות קונקטור ייעודי אשר מתחבר מאחורי הרדיו (בד"כ ליציאת הצ'יינג'ר) וגורם לרדיו לזהות אותו כצ'יינג'ר רק שכאן אנחנו לא מוגבלים במס' דיסקים או בכמות השירים על כל "דיסק".

המתאם מזהה אוטומטית באיזה חיבור אנחנו משתמשים (AUX, SD או USB) והוא מתחיל לנגן אוטומטית כאשר יש אפשרות להריץ קדימה, אחורה, לשיר הבא או לדיסק הבא. איכות הסאונד זהה לחלוטין לאיכות המתקבלת מ CD, עקרון הפעולה הוא אותו הדבר בדיוק.

זהו בגדול. אני מקווה שהשרשור הזה יימצא ע"י כל אותם ששואלים חדשות לבקרים "איך ניתן להוסיף כניסת AUX למערכת מובנת" או איך ניתן לשדרג אחת כזאת. מדובר בפתרון פשוט ואיכותי למדי אשר יענה על הצרכים של רוב האנשים שמחפשים את התוספת הקטנה הזו. גם העלות סבירה למדי - 500 ש"ח והמתאם בארץ כולל המשלוח (ובמקרה הזה גם עם חותמת "פטור ממס", כנראה למישהו היה מצב רוח טוב :wink:)

תגובות, שאלות, טענות ומענות ניתן להשאיר אחרי הביפ. ביפ.

איתמר.

(נ.ב. מצטער על התמונה, אני מקווה להעלות תמונה איכותית יותר בקרוב)

CTAARUSB001.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה מעניין עבור הסובארו שלי B4 אבל ויש אבל, לא הצלחתי למצא מתאם לדגם שלי, אשמח אם ינתן פה קישור של מכשיר מסוג זה (לא משנה החברה) לסובארו B4 2007.

דבר נוסף אני מבין שלא מדובר בנגן DVD נכון? כלומר אם ארצה לראות DVD אז צריך לחבר אליו DVD חיצוני?

פורסם

יפה מאוד איתמר אבל דבר אחד אני לא מבין - איך בדיוק מדפדפים במאגר כל כך גדול של שירים עם מסך של מערכת מקורית?!?!

איך בדיוק אתה רואה איזה שיר ואיזה אלבום אתה מנגן?

עד כמה זה נוח בכלל עם מסך של מערכת מקורית לעבור על עץ תיקיות שלם של DOK בגודל של 8G ?

זה בטיחותי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה באמת אחד החסרונות שלה, לא מוצג שם ה"דיסק" או שם השיר.

כל "דיסק" הוא למעשה תיקייה בעלת מספר, מ 1 ועד כמה שרוצים. כל שיר הוא כמו טראק בדיסק ולכן צריך לזכור באיזה תיקייה שמתי את הדיסק של בריטני ספירס ואיזה מספר שיר זה hit me baby one more time.

זה באמת לא נוח ובטח שלא בטיחותי, כמו שגם לא בטיחותי לשחק עם רדיו שכן מוצגים בו שמות השירים.

מאחר ואני בד"כ לא נוהג לשחק עם הרדיו וכל 4 שניות מחפש שיר אחר לי אישית אין בעייה עם זה. מי שבזמן נהיגה נוהג לחטט במאגר השירים ומחפש כל פעם שיר מסויים כדאי שיפסיק עם זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שהכי גרוע בעיניי זה שאתה עוד עלול לקבל שיר של בריטני ספירס ללא שום הכנה מראש

ואתה עוד עלול להנות מזה :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי איתמר איך אני נרשם לאתר כדי להזמין רשום שם לשלוח איזה טופס לכתובת...

יש לי מאזדה 2 מצאתי לה מתאם שם.

פורסם

אתה לא מזמין משם, אתה מחפש את המוצר באי-ביי ומזמין.

איתמר.

פורסם

וואלה באמת פתרון זול וטוב,הלכתי לא מזמן לחפש מתאם כזה ולא ראיתי מחירים מתחת ל-800.

נחכה ל-10 שנקבל משכורת.:wink:

המתאם עולה 113 דולר משו כמו חצי מחיר,השאלה כמה מיסים יקחו ואיפה רשום שלא לוקחים הנה הקישור:

http://cgi.ebay.com/CTAMZUSB001-USB-Interface-Kit-Mazda-6-MX-5-RX-8-/270623794387?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f026f64d3

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה.

התחדשתי לי ביאריס 2006.

ובאמת הייתי מעוניין לדעת - האם זה הפיתרון בעצם המושלם למי שרוצה לחבר AUX לרכב הזה?

או שעדיף להתקין רדיו דיסק נוסף במגירה למטה (אם זה אפשרי בכלל)?

(ברור שהייתי מעדיף להשתמש במערכת המובנית ולא להתחיל להוסיף שטויות לרכב)

ואם כבר יש לנו אותו רכב איתמר :) - מה השם המדויק של החלק שהזמנת? אני בעניין לגמרי.

פורסם

לדעתי זה הפתרון האידאלי. שומר על המערכת המקורית ובכל זאת מאפשר ניגון MP3 \ AUX \ SD באיכות מצויינת.

וכן, ניתן להתקין רדיו במקום תא האחסון התחתון, אך יש לפרק את הקונסולה כדי לקבע את המכשיר מבפנים. לאחר ההתקנה את הפאנל ניתן יהיה להלביש ולהסיר כרגיל.

לגבי המתאם, יש סה"כ שני דגמים, אחד עם תצורת פינים 6+6 ואחד 5+7. אין לך ברירה אלא לפרק את הרדיו ולחפש איזה קונקטור יש לך, ככה תוכל לברר איזה מתאם להזמין. אם תסתבך שלח לי תמונה של הקונקטורים ואומר לך מה להזמין.

AVE, לצערי לא, הרעשים עדיין נמשכים אבל גם לא עשיתי שום דבר חדש כדי לבדוק מהיכן הם מגיעים. מישהו הציע לעזור לי באמצעות סקופ דיגיטלי, אני מקווה שבעזרתו נצליח לעלות על התקלה.

איתמר.

פורסם

אפשר למצוא מדריכים ברשת. יש.

אם תרצה הסבר מילולי שלח לי ה"פ ואדריך אותך. אפילו לא 10 דקות וזה אצלך ביד.

איתמר.

• תוכן חדש...