Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש הגבול המערבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן,

אין כל טעם להגיע אל כביש 10 בשעות הערב. הכביש נסגר לתנועה בשעת תאורה.

את זה אני יודע, הבעיה שיש כאלה שלא יודעים ומגיעים לשם, תמיד במהירות גבוהה מדי כי אין כמעט אכיפה בכביש שבין ב"ש לבין ניצנה, ופתאום מגלים מאוחר מדי שיש שם מחסום, מה שמסתיים במכונית מרוסקת על הבטונדות...

תחנת הדלק בקציעות כבר שנים לא פעילה.

את זה לא ידעתי...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עדכון מהשטח (תרתי משמע) :) הכביש מזעזע ברמות חריגות. כל עשרים מטר יש בור בכביש, לא ניתן לנסוע יותר מארבעים קמ״ש. ללא ספק הכיש הכי גרוע שיצא לי לנסוע בו בארץ. ממליץ להתרחק..

פורסם
עדכון מהשטח (תרתי משמע) :) הכביש מזעזע ברמות חריגות. כל עשרים מטר יש בור בכביש, לא ניתן לנסוע יותר מארבעים קמ״ש. ללא ספק הכיש הכי גרוע שיצא לי לנסוע בו בארץ. ממליץ להתרחק..

כולו או בקטע מסוים?

פורסם

נו, ואיך הכביש המקביל של שכנינו מדרום?(לפחות ממראה עיניים).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כולו או בקטע מסוים?

לכל הפחות מק״ד 388 עד ק״ד 290 :) ממליץ להתרחק אם אין לך האמר ..

לגבי השכנים- לא ראיתי. הייתי עסוק בלהתחמק מהבורות..

פורסם

אחד הכבישים היפים בארץ, ועם קטעי נהיגה פנטסטיים (וגם קטעים מזעזעים). בכל הזדמנות שיש לי אני נוסע משם.

ההנחיות על פי רוב הם שני אנשים לפחות (כלומר שתי מכוניות או שניים במכונית אחת), ולפחות אחד חמוש. במקרים רבים לא מקפידים על זה.

ולג'יפאים, מי שרוצה, יש הרבה מקומות לחתוך לכביש מהשטח בלי לעבור במחסום.

אסף.

פורסם

בחודש יוני עלינו בו מאילת עד ניצנה, שני אנשים, כלי הנשק היחיד במכונית היה שנורקל.

הבנות במחסומים התעניינו לאן מועדות פנינו, אחת מאוד התעניינה גם במכונית.

כביש נופי יפה אך איכותו המצולקת משבשת אותו ככביש נהיגה; ככזה, הכביש לעובדה ומצפה עדיף.

פורסם
אפשר לתדלק גם בתחנת הדלק בקציעות.

אם אתה מגיע לכביש המדובר בשעות הערב, אנא סע בזהירות באיזור שלאחר צומת קציעות, לא פעם יצא לי לשמוע מכוניות מתרסקות שם במחסום של החיילים על הבטונדות (אל תשאלו איך הם לא שמו לב למחסום...).

מעבר לזה, כביש מעניין.

בוא אני אסביר לך איך הם לא שמו לב למחסום בתור אחד שהיה ממש קרוב ללהתרסק בו גם. נתחיל מזה שאם אתה נוסע על כביש 40 לכיוון אילת ומגיע לצומת טללים כמעט ואין שילוט שעל מנת שעל מנת להמשיך בכביש 40 עליך לפנות שמאלה. עוד בעיה חמורה בישראל שבה נהג חייב להכיר את הכבישים כי להסתמך על השילוט בדרכים כמעט ואי אפשר. אחרי שאתה ממשיך לשייט לך בניחותא בעודך חושב שאתה על כביש 40 בדרך לאילת כשאתה בעצם בדרך לניצנה ולמחסום מבוצר, בקושי יש שילוט שאתה מתקרב לאחד כזה (אני אישית לא שמתי לב בכלל לשום שלט, אולי הבדואים באזור פשוט גנבו אותם), ואז כשאתה מתקרב למחסום עם בטונדות והכל היית חושב שלפחות הוא יהיה מואר כמו שצריך אז... טעות. חושך מצרים (תרתי משמע). בגלל שלא הכרתי את הכביש טוב ובגלל שהיה די חשוך אז לא נסעתי במהירויות שאני רגיל לנסוע בהן ואחרי שזיהיתי את המחסום בשניה האחרונה בלמתי בטירוף ועצרתי ממש מטרים בודדים ממנו. פשוט הפקרות וביזיון מה שהולך שם. בחודשים לאחר מכן קראתי לפחות 2 ידיעות על מכוניות שהתנגשו שם במחסום ועל נוסעיהם שנהרגו או נפצעו קשה.

פורסם
בחודש יוני עלינו בו מאילת עד ניצנה, שני אנשים, כלי הנשק היחיד במכונית היה שנורקל.

הבנות במחסומים התעניינו לאן מועדות פנינו, אחת מאוד התעניינה גם במכונית.

עם קריאת המילים המסומנות, ציפיתי שאחת התעניינה בשנורקל :-D:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...