Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, התחדשתי בגולף 1600 אוטומט (מפונטו 98 גיר רגיל)AFT

מאחר והרכב לא טופל לאחרונה כראוי הכנסתי אותו לטיפול גדול באחד המוסכים המומלצים בי-ם(כירושלמי) (ולא צ'מפיון)

יחד עם זאת נותרה בעיה אחת שבמוסך לא פתרו לי ואשמח לקבל את דעתכם בעניין:+

א. הסימון של ידית האמברקס נשארת דלוקה ,במוסך בדקו ולא חסר שמן והציעו לי לקפוץ לחשמלאי רכב על מנת לפתור את הבעיה,

אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין..:lol:

ב. בנוסף , לאחר שנתיים על גיר רגיל עברתי לאוטומט מטעמי נוחות אשמח לשמוע בכלל אין אני אמור להתנהל עם התיבה האוטומטית של גולף על מנת שצריכת הדלק תהיה סבירה יחסית.?.איזה תיבה זו? מה משמעות של 1..2..3..? אשמח לקבל כול מידע בנושא שיכול לעזור לי..

בחיפוש בגוגל לא מצאתי ממש חומר שעוזר לי (בעברית)

ג. בנוסף..על מנת להכיר את רכבי אשמח למצוא ספר רכב (גולף 97) מישהו יודע איך אפשר להשיג ספר כזה .מהיכן?:roll:

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

ואולי בכול זאת??

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

תתחדש!

ב.כאמור כמו בגיר רגיל כך גם פה,רגל כבדה על הגז,צריכה גבוהה.

תנהג כרגיל,הגיר יעשה את שלו,תמנע מקיק דאון,שזה לחיצת הגז עד הסוף,אז תרגיש כוח נוסף,אך צריכת דלק בקיק דאון מוגברת בצורה דרסטית.

1,2,3 זה אופציות כדי להגביל את הגיר להילוך,למשל אם אתה מתחיל לנסוע לאט בעליה,והרכב עם מספר נוסעים שים על 2,לתיבה האוטומטית יש נטיה להוסיף הילוך כדי לשמור על צריכת דלק,אך הרכב מתאמץ יותר.

רוב הנסיעות אבל הם פשוט לשים על D וזהו.

ג. תנסה בEBAY או בתוכנות לשיתוף קבצים אולי יש קבצי PDF כאלה,או שאולי תוכל לרכוש במוסך מורשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה(:

אשמח למעט חומר כתוב בנושא ובכלל על תחזוקה נכונה של הגולף..וכול מה שקשור לרכב הזה ותיבת ההילוכים.

ב- EBAY אתה חושב שאמצע בעברית? אשמח יש איזה מקור שמישהו יודע עליו..

פורסם

ברמה העקרונית נורית סימן שאלה דולקת מסמנת תקלה המחייבת עצירה (כלומר בטיחותית), כך שאם אינך יודע מדוע היא דולקת לא מומלץ שתמשיך לנסוע ברכב לפני שתבדוק את הנושא. הנורית של ה-ABS לא דולקת?

בכל מקרה דרוש מוסך שכיר את הרכב ויש לו יכולת להתחבר למחשב הרכב.

פורסם

הברקסים נבדקו והכול בסדר ולא קיבלתי אזהרה לא לנסוע ברכב..ולא חסר שמן ברקס

יכול להיות שזה בעיה בחשמל? האמת שזה מוזר אבל גם בפונטו היה לי את אותה הבעיה..(כנראה שהבעיה רודפת אחרי)

למישהו יש רעיון ?

פורסם

בוודאי שהידית מורדת עד למטה..אין שום שינוי כאשר מעלים או מורידים את הידית.

והכפתור על פניו נראה תקין לגמרי.

מה שמוזר ,כמו שכתבתי היה לי את אותה הבעיה למשך תקופה בפונטו(עד שבסוף נמכרה)

פורסם

אין שום קשר לפונטו. אם נורית ה-ABS לא דולקת הבעיה יכולה להיות בחיישן של נוזל הבלמים ואולי במפסק האור ברקס.

גש למוסך לחיבור מחשב.

פורסם

איזה נורה שרופה תגרום לבלם היד בלוח להשאר דלוקה כול הזמן?

• תוכן חדש...